agata39 22.11.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 A moze kinkiet na sciane w ksztalcie ksiezyca do Frania pokoju.Ikea takie kiedys miala. Przepraszam za brak polskich liter ale pisze z tabletu.Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.11.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 DPSiu, sprobuj moze tego: https://www.lumosity.com Te cwiczenia potrafia byc i bardzo trudne - ale kazde ma elementarne poziomy i moze ktores sie spodobaja. Wtedy poprostu skala trudnosci utrzymuje sie w kolejnych rundach na poziomie adekwatnym do osiagniec. O ile zauwazylam sa przydzielane 3 cwiczenia dziennie - ale jesli nie zamksniesz przegladarki i nie podsumujesz sesji - to mozna je powtarzac na okraglo. Tylko nie daj sie nabrac na placenie - sa po temu zachety, ale zupelnie nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.11.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Agata, mamy taki księżyc po Natce.Myślę że Franio dostanie piękne dzieło od siostry;-) DPS, widzisz..Bratki pomogły:)A ja już prosze Natke o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.11.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ups! Prosze sie nie nabijac. Jesli kazdy widzi to samo - to dzis faktycznie sa trudne "obcojezykowe" cwiczenia. Ale czasem sa tylko animacje np. karmienie rybek, albo omijanie zuczkow na drodze w ogrodzie. Za brak ogonkow - przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.11.2013 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 eeee...taaammm....chrzanić ogonki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Bratki - dziękuję, kochana, rozpatrzę się na stronce, pewnie coś dla dziadka znajdę, poszukałam też prościutkich gierek platformowych, takich darmowych dla przedszkolaków, może da radę. Jak Franciszek, matka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 24.11.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Depesiu,moje dzieciaki lubiły gry typu: dobierz w pary lub czego brakuje ew. co nie pasuje. Uczyły się tabliczki mnożenia itp Były to gry,które poprawną odpowiedź potwierdzały światełkiem(bateria) .Własne nasze gry zakończyły swój żywot,ale może mikołaj taką grę do was przyniesie?Aga zapracowana,bo książka nabiera kształtów,trzymam kciukasy:) Wszystkim -z Franulkiem na czele- zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Swojaczko - a wiesz, że to też całkiem ciekawy pomysł, może dziadek by się zajął, kto wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.11.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 No,odnalazłam Frania na blogu-myślałam,że zakopał się w stercie notatek:)Rośnie Ci chłopak,zajada szpinak-ja myślę ,że to dla mnie będzie jedna z cięższych tortur w piekle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.11.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Franio w roli nauczyciela doskonały,sama radość:wiggle:Szpinak w menu-brawo! Widzisz Agnieszko powolutku do przodu i nawet sama nie zauważysz kiedy poprosi o ...golonkę z chrzanem:rolleyes: Miło patrzeć na kolejne zwycięstwa Walecznego,przytulasy zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.11.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Słuchajcie ciotki, przepraszam, ale: 1. mam qpę roboty (płacę frycowe w nowej pracy - wiadomo jak jest, musze się wykazać - ostatnie dwa weekendy siedziałam albo w pracy albo w domu nad papierami) 2. własnie posłałam Monice Lasche pierwszy rozdział. Jak mnie nie zabije śmiechem, poślę konsultantom, jak ci mnie nie ubiją, to...czytanie dla dzieci w przedszkolu Frania. A dziś byłam z misją wsparcia u młodej mamy, która urodziła podobnego zawodnika jak Franc - waga ta sama, ilość dni pod respi też. Kurcze, jak ja się cieszę, ze ten pierwszy rok życia Franka już dawno za nami. Ciekawa jestem, czy ja wtedy też taka byłam.Pewnie tak.. A teraz czekam na werdykt Lasche:) DPS, nic nie znalazłam na windows:( Na iPada to inna sprawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Nie ma zmartwienia, znaleźliśmy dużo darmowych prościuteńkich gier, no problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.11.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 uffffffff:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.11.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ty masz chyba ukrytą w tapczanie siostrę bliźniaczkę do pomocy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.11.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Trzymam za Cię kciukii (od czasu do czasu relaksuj się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.11.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Niniejszym ogłaszam, że 1/4 książki jest w 90% gotowa! W tych 10% muszą mi pomóc konsultanci nasi mądrz, bo ja wymiękiwuję Ja-cie! Zaraz ślę im te pierwsze 10 stron A w piątek chyba dzieci skonsultują , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Boszszsz, przypominasz mi o moich planach książkowych, nic nie robię w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 27.11.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Aguś! Podziwiam niezmiennie:yes: Skąd Ty bierzesz na to czas?? A Franula - super!! Jak burza do przodu! I tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Wróciliśmy ok 18.30 z kursu migowego, młody właśnie położony został. Ja siadam do burzy mózgu mego. Do jutra muszę tę część książki dopracowac na tip-top, w piątek jestem już wpisana na czytanie dzieciom. JEZU, ale czad:) Aneta, do roboty:) A jak nie masz motywacji, zadzwoń do Miniki Lasche. Ona jest elektrownią motywacyjną Basiu, wiesz jak to jest - im mniej ma się czasu wolnego, tym efektywniej człowiek działa:) Pisanie tej książki sprawia mi niezwykłą frajdę. Zrozumienie Franka z autyzmem zajęło mi ponad rok. Przelanie tych doświadczeń na papier tak, by zrozumiało to dziecko w wieku do 7 lat jest prawdziwym wyzwaniem. Ale robię to dla Franka. Sami rozumiecie.. Im więcej ludzi będzie rozumiało a przynajmniej starało się zrozumieć świat niepełnosprawnych, tym lżej będzie się żyło Frankowi. Jak widzicie moja motywacja jest..ehm.. Frankocentryczna. Lecę myśleć i pisać Fajnie, że jesteście:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 27.11.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 I tak trzymaj! To najlepszy prezent dla Francika i Innych a Jednocześąnie Takich Samych:yes:Posyłam dobre myśli i wenę,niech będą z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts