AgnesK 27.11.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 No szukam tej weny.. Powiem Wam po cichu, że konsultantom się spodobało!!!! Tylko ta część problematyczna.. siedzę i myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.11.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 U mnie ostatnio zrywa net,nie daje sie wejść na forum,zrywają mi dookoła kostki na uliczkach-nie ma dojazdu do domu,nie ma wody,zrywa prąd:)))Chyba wszyscy tu szukają Twojej weny:)))) Kopią:)A Ty jak ten baca:siedzisz i myślisz bo masz czas,a jak nie masz czasu to tylko siedzisz????Powodzenia Aguś,dobrze ,że masz frajdę z pisania-śpij czasami:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Do roboty, do roboty... A taczki kto załaduje??? Bo ja w temacie tych przepisów, zebrać się nie pomę nijak, żeby to poprzyrządzać. Eeee, za dużo tego i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 28.11.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Aga ty wulkanie energii, jesteś niesamowita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 28.11.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Depesia to ja już ustawiam się w kolejce do nabycia książki prezentującej Twoje kulinarne rarytasy . Podziel przepisy na pory roku i już;)Do tego zdjęcia,których na blogu jest duuużo i luzik.Prababko znam ból rozkopanego otoczenia,bo w ubiegłym roku mieliśmy zrytą pernamętnie drogę przez cztery miesiące.Nie mogłam domyć okien i balkonów,jak po burzy piaskowej.Aga wspomagaj się ptasim nabiałem;)Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.11.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Swojaczko, pół czekolady w nocy wciągnęłam:) DPS, napuścić na Ciebie Lasche??? Słuchajcie, w życiu Frania zdarzył się dziś CUD. Mam nagranie. Nie mogę go opublikować, bo Fr nie jest na nim sam. Narazie puściłam filmik DPS, jesli ktoś z Was chciałby jeszcze ten cud sobaczyć na własne oczy, piszcie na pw - podajcie adresy mailowe:) NIeeeee, nie zaczął mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 O matko - jestem pod silnym wrażeniem. Normalnie aż mię zatkło, takie rzeczy u Franciszka! I jaki... zwyczajny przedszkolaczek! :D Matka, jak napuścisz na mnie ciotkę Lasche, to ja się zemszczę, zobaczysz! Ja teraz nie mam czasu na eksperymenta kulinarne, bo wiesz przecie, że się szykuję! Do świąt! No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.11.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 No wiem. To po świętach!! Napuszczę Do Prababki już też leci (zaćmienie, zaćmienie - WYBACZ!!!!) Ale to ze szczęścia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.11.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 przepiękne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.11.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 I ja , ja też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.11.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Agus, krzynka pelna. Odetkasz? Bo jakby to byla piwa to by oblecialo, ale krzynka od Priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.11.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Wyczyściłam skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.11.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Na dlugo nie wystarczylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.11.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 No z 40 maili wywaliłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.11.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Cudnie, wzruszająco. No, tak zwyczajnie , po dzieckowemu I ta Franiowa radość. No i co , no i co...może nie będzie bardzo łatwo , ale jeszcze będzie przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.11.2013 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Cuda się zdarzają, co Zochno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.11.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Bardzo mocno w to wierzę. Też by mi się, na prywatny użytek, pewien cud przydał - tak że podwójnie wierzę W ogóle tak sobie wymyśliłam , że ten 2013 to jeszcze taki pechowo-byle jaki momentami bywał (chociaż miał przebłyski ) - ale od 2014 to już będzie ho ho ho...! Howgh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 I tego się trzymajmy, Zosiu, mądrze to wymyśliłaś! Matka, nie napuszczaj, mówię Ci! Bo,,, będziesz musiała tłumaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 29.11.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Uchylicie i mnie rąbka tajemnicy? Pliiiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.11.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Zochno, no jasne, ze tak będzie! Ja też już chcę, zeby 2013 się skończył, bo choć miewał wiele przebłysków - jak to napisałaś - to i po 4 literach nieźle dał. Będzie lepiej. Nie ma innej opcji.. Bpis, a ja Ci nie puszczałam filmiku??? Taka świnia ze mnie????? Puść mi na pw swój adres mailowy:) DPS, w ogóle się Ciebie nie boję O 12.10 czytanie..yh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts