Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

NIe wiem, ale coś się dzieje.

I nie wiem, co jest najpierw - gorączka czy krostki.

Krostek na bank dziś nie miał - sprawdzaliśmy po kąpieli.

Może to jednak nie choróbsko? Czas pokaże.

Mój wnuczek dzisiaj w szkole dostał temperatury i trochę go głowa pobolewała, a późnym wieczorem w gardle białe czopy i wysypka się pokazała, ospa na bank.

Wszystko wskazuje na to, że to jednak był kwestia odreagowania 2 godzin w przedszkolu - jasełek.

Krasnal nie chodził do przedszkola od czwartku w ubiegłym tygodniu, najwyraźniej te 2 godziny przedstawienia to było dla niego zdecydowanie zbyt dużo i musiał to odreagować.

Narazie wszystko jest ok (odpukać) - oprócz niekończącego się kataru.

Katar minie:) W kwestii wiatrówki już pewnie jesteś Omnibusem:(Trzymajcie Się zdrowo!

Ale naklimaciłaś z Franiem:)) Się cieeepło poryczałam:)I pobyłam moment z Franiem,sama:)Pośpiewałam z nim:)Wiem,ja świr:)Ale jak mi dobrze::D

Aguś ,życzę Wam zdrowych ,radosnych Świąt::)

Życzymy Wam wszystkim spokojnych, zdrowych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.

Niech będzie to czas zadumy, refleksji i rozmów z najbliższymi.

images?q=tbn:ANd9GcQ_vjimhVd4BF2amDCq_jj6vZILX5NqFSzLp6UBHq55HZxrN0hJjg

Kochani zdrowych,pięknych,pełnych spokoju i miłości Świąt Bożego Narodzenia dla Waszej Czwórki.

Tym którzy są z Franiem na dobre i na złe i czynią ten świat lepszym życzę szczęśliwych Świąt!

U mnie juz cicha noc:)Posłuchajcie,kto ma chęc:) http://www.youtube.com/watch?v=PGjByOI9Iqw:D

Aguś ,dla wszystkich odwiedzających tę stronę-wspaniałych Świąt:)

Gosiu, ta kolęda jest przepiękna!!!!

To naprawdę śpiewa ta malutka dziewczynka???

Dziękuję Wam za życzenia:hug:

Edytowane przez AgnesK
moja mama jest przesądna,mówi że dobrze kiedy w Wigilię wchodzi jako pierwszy gość mężczyzna,więc pozdrawiam świątecznie,syn Prababki-M.:D
Agnieszko Tobie, Franiowi, Natalce i Radkowi, życzę zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Agnieszko - radosnych, spokojnych, rodzinnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia :)

A Natce i Franiowi szczególnie - spełnienia Mikołajowych życzeń, w tym tych księżycowych :)

kartka2.JPG

Wczoraj przyszedłem za wcześnie, dzisiaj przybywam o czasie :) Zdrowych, Radosnych, Rodzinnych i Pogodnych Świąt życzy Prababkowy syn :) Gloria in excelsis Deo! :)