Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wariaty :hug::rolleyes:

O Prababce jeszcze dopisać miałam - ona nic nie mówi, bo sobą głowy ludziom zawracać nie chce, ale trza Prababce energii pozytywnej przesłać i kciuków dużo zaciśniętych, bo ze zdrowiem nie ten-teges, panie..

Ps, Pokazałam Nat Wasze wpisy. Czytając post DPS zrobiła dziiiwną minę..

- Natusia???

- Ale to pani Aneta pisze.

- A jak pani Aneta, to może pisać 'Natusia'...;-)

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No! Bo jużeś mi strachu napędziła, że się naraziłam, matko!

Całe szczęście, uff... ;)

W dzieciństwie śpiewaliśmy jakąś sląską,czy jakąś piosenkę:na spacer z panienką ,do kina z mężatką

do teatru z wdowiuleńką ,a na cmentarz z babką:)

Nie ma w niej nic o prababce:)Prababka tu tylko kibicuje:)

Aga,to wątek FRANIA,Wasz!Niech zostanie Wasz!I nie jest tak,że to Ty tu wiele dostajesz-b. dużo dajesz tu innym.To zależnośc zwrotna:)Nie miałam wcześniaka ,autysty,tak walecznego dziecka w rodzinie ani wśród znajomych.Miałam takie szczęście.Czy nie będę miała takiego wnuka?Skąd mogę wiedzieć?Ci ,co mają jakiś kłopot ze swoim dzieckiem,zaglądają tu i biorą od Was wiarę i siłę.Ale sama Ty tez potrzebujesz wsparcia,często,słowem ,kopem ,dobrym słowem.Kruzoe miał Piętaszka do pogadania.Człowiek jest stadny,Całe trudne pół roku wakacyjne tu przemilczałas,zostałas Sama-wtedy gdy po raz setny świat Ci Się walił.O tym dowiedzieliśmy się ,jak już było na prostej.Nie zostawaj Sama,pozwól sobie na skargę a nam na wrzucenie słowa i kopniaka:)Twój wątek.dodaje wiary różnym ludziom-po złych przychodzą dobre chwile... ot życie:)Ludzie zaglądają,ale chcą czytać Ciebie,nie mnie:)))

Piiiiiiisz.!:)

Natce gratuluj serdecznie!Przygoda życia,przed Nią.Lubi góry,polubi żeglugę.To dobre inwestycje w Siebie:)

Aguś !

Słowa Prababki - proszę czytaj - wracaj do nich - bo Prababka ujęła

pięknie to - co czuje wielu z nas !:)

Bądź tu na forum !:hug:

Uściski dla Was !

No, Prababko, nic dodać, nic ująć!

Ale od zawsze wiedziałam, że dobra z Ciebie duszyczka:)

Aguś!

Podczytujemy, ściskamy kciuki i kibicujemy, chociaż nic nie piszemy.

Natka! - Gratulacje!!!

Cała dzielna Rodzinko - :hug:

Dziękuję Wam.:hug:

Prababko, tobie przytulasy podwójne:hug::hug:

Nat obudziła się nad ranem z koszmarnym bólem brzucha. Parszywa infekcja żołądkowo-jelitowa się do niej przyplątała:(

I w tych okolicznościach przyrody oczywiście znowu martwimy się bardzo Frankiem.

Oby tylko jego ominęła..

:hug:

Jest szansa,że ominie-mam nadzieję,że Franio to przerabiał w szpitalu.(na kiedyś,tfu -przy torsjach ważne czy lek epi zdążył sie wchłonąć;jeśli nie trzeba podjechać do szp. uzupełnić zastrzykiem)

szybkiego powrotu do sił Natce!

Wyjechana byłam,ale po kolei. Dla Natali gratulacje,czeka Ją wiele wrażeń.Franiowi nieodmiennie sił dodaję i we wtorkowej intencji mieszam zapamiętale( ktoś się nie bał i podprowadził mi znaczek ) Aga,będzie dobrze, myśl pozytywnie:hug: Dla Prababki kciuki zaciskam i dobrymi myślami otaczam.
Nie ma zbyt wielu idealnych zapisów pracy "wnętrza",częściej są one indywidualne;)Kładź się i bądź uprzejma dzisiejszej nocy spać spokojnie. To nie prośba lecz bardziej polecenie.;)O znalazło się więc :stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: