pinkmaggituz 04.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Aga, Tobie, Twojej rodzinie, wszystkim babciom, ciocom i wujkom Franuli, a przede wszystkim Franusiowi życzę zdrowych, radosnych i pogodnych świąt Wielkiej Nocy!!! i nieustannie trzymam za Was kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 04.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 ufff bardzo się cieszę, że idzie ku dobremu! Franulku tak mocno, mocno trzymam za Ciebie kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Franek , pokarz "warszawiakom " co to znaczy chłopak z gór.http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/87.gifAgnes trzymaj się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklepka 04.04.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Cieszę się Franeczku, że dałeś radę z tą przepukliną. ale co to dla Ciebie, jak latem nie takie rzeczy pokonywałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Boszsz, dokulałam sie wreszcie! Franulek, ja wiem, jak zawsze, że w końcu wszystko będzie dobrze i że w końcu, jak zawsze, DASZ RADĘ. Kciuki trzymam cały czas zaciśniete, myślę i modlitwy i anioły ślę! Twoja wkurzona na nowe forum ciotka DPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 jak dobrze, że z Franiem coraz lepiej Słuchajcie czy Wam też masakrycznie długo otwiera sie forum i kolejne strony na nim? ja pomału tracę cierpliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 05.04.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Aneta s, nawet mi się nie chce pisać o tym nowym forum. Jakaś pomyłka! Zawiesza mi się cały net w czasie otwierania strony na forum. Do doopy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.04.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Widzę, że wszyscy narzekają na to nowe forum. Dla mnie jest jakoś mało czytelne i trudno się tu połapać. Nie wiem, co było złego w starym. Może Szanowna Redakcja oświeci nas, czemu miała służyć ta zmiana, bo jakoś nie widzę zadowolonych z nowej wersji. No i otwiera się również długo. Nie mogę też wstawić emotikonki tam, gdzie chcę- od razu wskakuje mi na początek. buuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 U mnie niestety nie działa..jak kliknę...otwiera mi się-Franuś waleczny...co jest? u mnie tez, juz to zaowazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 U mnie niestety nie działa..jak kliknę...otwiera mi się-Franuś waleczny...co jest? u mnie tez, juz to zaowazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 05.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Kiedyś juz byla podobna akcja z "nowym forum" , jakies dobrych parę lat temu . Zmiana kolorow, inne ramki i oczywiscie mulenie tak jak teraz.Ci co mieli mniej cierpliwosci i pewnie wiecej obowiązkow z budową powykruszali po trochu.... Potem zajrzalam na stare smieci po paaaaaru latach i wydawalo mi sie ze wrocilo to stare dobre forum..... Stare " ryjki" pewnie je pamiętają .Teraz to takie deja vue Taki wirus pewnie. Mam nadzieję ,ze jutro wszyscy wrocą do pracy i ten "ręczny hamulec " zlikwidują. Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez feyrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 ojjj słuchajcie kciuki potrzebne na jużpamietacie jak pisałam że do mamy z dzieckiem z sali obok przychodzil w odwiedziny dziadek z rotawirusem...Gdybym była na miejscu to bym chyba tą babę z bezmyślnym dziadkiem po prostu rozwałkowała.... Franiowi dziś skoczyła temp do 39 st. szybka interwencja i wynik badań rotawirus. Maluszek strasznie cierpi boli go brzuszek wymiotuje i ma rozwolnienie... prosze was trzymajcie kciuki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 05.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 DZIADEK?! a co on tam robi, niemądry?!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 K!@#$%$%^^&&&***(()) http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/105.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.04.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Półtorej godziny na wejście i zalogowanie to jakaś paranoja !!Sylvia serdeńko, możesz być pierwszą donosicielką wieści ? Będę mieć urwanie łba przez chwilę a potem wracam w maju. Teraz mam łącze, więc już dziś pięknie upraszam. Franulek - serce żal ściska, za co to biedactwo tak zbiera..Najcieplejsze modlitwy przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ziaba jasne że tak... jakoś wolno mi się ładuje te forum ale i tak chyba szybciej niż wam... Poza tym choć sie przydam leżąc A tego dziadka to jak se pomyślę to mną telepie... Strasznie mi żal Franulka. Płaci za bezmyślność innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 O jej, bidula nasza mała! Ludzie jednak potrafia być bezmyślny.Trzymaj sie Franuś!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 06.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jestem z Wami.. modlę się za Franusia.... a Dziadek... brak słów Nowego forum, pozwólcie - nie skomentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.04.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 u mnie tez, juz to zaowazylam A jak ja wchodzę w Twoje komentarze Madziu....wszystko działa!!!! Już nic z tego nie rozuuuumiem...chyba jakaś tępa jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.04.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Mam dwa newsy od Agi i Frania cytuję: Źle toleruje leki- ma rozwolnienie jak przy rotawirusie. Cały czas jest podłączony do kardiomonitora. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej niż dziś. Już wtedy coś się zaczynało. Teraz poszło. Mam nadzieję, że szybko zwalczy... A co z neurologiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts