Mama Asi 10.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Dzisiaj spotkała nas wielka tragedia,zginęlo tak wielu wspaniałuch ludzi. Cześć ich pamięci! Franulku kochany! jeszcze troche wytrzymaj a wkrótce zakończą się Twoje kłopoty i wszystko będzie dobrze.Tobie i Twojej dzielnej MAMUSI Zyczę wytrwałości i szczęśliwego zakończenia leczenia i rehabilitacji.Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Flawia 10.04.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 u nas też nie przejęto sie zbyt mocno klebsjellą i wypuszczono ze szpitala bez sprawdzania czy już znikła... Ale napisz co dokładnie wyczytałaś, pliz... No może nie wszystko napisz, tylko niektóre ciekawsze Może Pani dr specjalnie zapomniała u Ciebie papierów... Ja bym też sie chętnie dowiedziała szczegółów porodu mojego dziecka, nic nie wiem, obija mi się o uszy, że nie oddychało, ale nigdzie nic nie jest napisane... Dbaj po prostu o swoje dzieciątko i postaraj się nie myśleć za dużo o tym, jakie ono kiedyś może mieć problemy. Nie martwmy sie tym, czego nie wiemy... A wiedzę musisz mieć jak największą bo najlepszym lekarzem dla Twojego dziecka jesteś Ty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Jestem i śledzę poczynania Krasnala, choć nie zawsze uda mi się coś skrobnąć. Aga jesteś WIELKA, ale dbaj o siebie i nie myśl, znaczy spróbuj nie myśleć, o klebsjelli.Pamiętaj, Twój spokój udzieli się Franuli. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 A te pałeczki to w sam raz takim co rotawirusy roznoszą! Myślę i anioły wysyłam ku Wam, by apetyt wrócił i Franio zdrowy był. Będzie dobrze i wrócicie do domu,jeszcze troszkę. Trzymam kciuki. Nie rozmyślaj nad tym co przeczytałaś,to już było! Dzisiejszy dzień ciężki i smutny nad wyraz..I znowu Katyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.04.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Agnes prosiła, żebym napisała więc przepisuję sms "rano znowu wymioty chirurg na konsultacje decyzja o rtg jelit i płuc.Ostatnio wyszly zmiany zapalne.Ta klebsiella to pneumoniae.A najgorsze, że i ja zaczynam się coraz gorzej czuć." Kurcze znowu pod górkę, biedna Agnieszka naganiajcie dobre myśli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Choć dziś trudno o pozytywne myśli - to dla Agnieszki i Krasnala wysyłam same dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.04.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Agula trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.04.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Agnes-dobrymi myślami i życzeniami Was otulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.04.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Aga, Franusiu, nie dajcie się!Trzymam za Was kciuki i ślę moc dobrych myśli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Franiu, Agnieś, trzymajcie się! Ciepłymi myślami Was otulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Flawia 11.04.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Trzymam kciuki, żeby z Waszym zdrowiem było coraz lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 11.04.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Agnieszko, Franiu, życzę siły i zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Modlę się, kciuki zaciskam i dobre anioły ślę, ile sił i mocy.Musi być dobrze, musi szybko być dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 11.04.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Dzielna z Ciebie kobieta ! bedzie dobrze zobaczycie. Trzeba myslec pozytywnie , wiem ze to trudne , ale myslac zle przyciagamy te zle zdarzenia i sytuacje. Ktos mi powiedzial kiedys aby na kartce papieru napisac to o czym sie marzy i wlozyc to pod poduszke ,( trzymalam kartke pod poduszka ponad rok) byla pognieciona , wymietolona i nie uwierzycie ale mi sie spelnilo. Aga , karteczka pod podusie i mocno , mocno w to wierzyc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 11.04.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Również trzymam kciuki za Franusia i Jego mamusię. Modlę sie aby wszystko zło minęło i mogli wrocić do domku, do tatusia i siostrzyczki, która napewno bardzo tęskni za braciszkiem i mamusią.Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Aga jestem z Wami myślami! Trzymajcie się Kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Z całą Forumową Mocą BĘDZIE DOBRZE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 11.04.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Dacie radę! Nie takie rzeczy już za Wami. Przytulam,polecam opiece najtroskliwszego z aniołów i myślę nieustannie cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ktos mi powiedzial kiedys aby na kartce papieru napisac to o czym sie marzy i wlozyc to pod poduszke ,( trzymalam kartke pod poduszka ponad rok) byla pognieciona , wymietolona i nie uwierzycie ale mi sie spelnilo. Aga , karteczka pod podusie i mocno , mocno w to wierzyc!!! Moja juz wyblakła i wytarła się prawie na pergamin,ale ja pamietam co na niej pisało i przekładając te strzępy papieru, ciagle wierzę,że się spełni Aguś, Franio...juz jakiś czas temu mam Was na nowej karteczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Flawia 12.04.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzień dobry!Trzymam kciuki żeby wszystko było u Was coraz lepiej, trzymajcie się dzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts