Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzisiaj spotkała nas wielka tragedia,zginęlo tak wielu wspaniałuch ludzi. Cześć ich pamięci!

Franulku kochany! jeszcze troche wytrzymaj a wkrótce zakończą się Twoje kłopoty i wszystko będzie dobrze.

Tobie i Twojej dzielnej MAMUSI Zyczę wytrwałości i szczęśliwego zakończenia leczenia i rehabilitacji.

Forumowa babcia Franusiowa.

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Flawia

u nas też nie przejęto sie zbyt mocno klebsjellą i wypuszczono ze szpitala bez sprawdzania czy już znikła...

Ale napisz co dokładnie wyczytałaś, pliz... No może nie wszystko napisz, tylko niektóre ciekawsze :-) Może Pani dr specjalnie zapomniała u Ciebie papierów... Ja bym też sie chętnie dowiedziała szczegółów porodu mojego dziecka, nic nie wiem, obija mi się o uszy, że nie oddychało, ale nigdzie nic nie jest napisane...

Dbaj po prostu o swoje dzieciątko i postaraj się nie myśleć za dużo o tym, jakie ono kiedyś może mieć problemy. Nie martwmy sie tym, czego nie wiemy... A wiedzę musisz mieć jak największą bo najlepszym lekarzem dla Twojego dziecka jesteś Ty....

Jestem i śledzę poczynania Krasnala, choć nie zawsze uda mi się coś skrobnąć.

Aga jesteś WIELKA, ale dbaj o siebie i nie myśl, znaczy spróbuj nie myśleć, o klebsjelli.

Pamiętaj, Twój spokój udzieli się Franuli.

Trzymam kciuki

A te pałeczki to w sam raz takim co rotawirusy roznoszą! Myślę i anioły wysyłam ku Wam, by apetyt wrócił i Franio zdrowy był. Będzie dobrze i wrócicie do domu,jeszcze troszkę. Trzymam kciuki.

Nie rozmyślaj nad tym co przeczytałaś,to już było!

Dzisiejszy dzień ciężki i smutny nad wyraz..I znowu Katyń.

Agnes prosiła, żebym napisała więc przepisuję sms

"rano znowu wymioty chirurg na konsultacje decyzja o rtg jelit i płuc.Ostatnio wyszly zmiany zapalne.Ta klebsiella to pneumoniae.

A najgorsze, że i ja zaczynam się coraz gorzej czuć."

Kurcze znowu pod górkę, biedna Agnieszka naganiajcie dobre myśli.

.

Modlę się, kciuki zaciskam i dobre anioły ślę, ile sił i mocy.

Musi być dobrze, musi szybko być dobrze!!!

Dzielna z Ciebie kobieta !

bedzie dobrze zobaczycie.

Trzeba myslec pozytywnie , wiem ze to trudne , ale myslac zle przyciagamy te zle zdarzenia i sytuacje.

Ktos mi powiedzial kiedys aby na kartce papieru napisac to o czym sie marzy i wlozyc to pod poduszke ,( trzymalam kartke pod poduszka ponad rok)

byla pognieciona , wymietolona i

nie uwierzycie ale mi sie spelnilo.

Aga , karteczka pod podusie i mocno , mocno w to wierzyc!!!

Również trzymam kciuki za Franusia i Jego mamusię. Modlę sie aby wszystko zło minęło i mogli wrocić do domku, do tatusia i siostrzyczki, która napewno bardzo tęskni za braciszkiem i mamusią.

Forumowa babcia Franusiowa.

Ktos mi powiedzial kiedys aby na kartce papieru napisac to o czym sie marzy i wlozyc to pod poduszke ,( trzymalam kartke pod poduszka ponad rok)

byla pognieciona , wymietolona i

nie uwierzycie ale mi sie spelnilo.

Aga , karteczka pod podusie i mocno , mocno w to wierzyc!!!

Moja juz wyblakła i wytarła się prawie na pergamin,ale ja pamietam co na niej pisało i przekładając te strzępy papieru, ciagle wierzę,że się spełni

Aguś, Franio...juz jakiś czas temu mam Was na nowej karteczce :)