Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś jak będzieś w stanie to puść jakiegos sms-a abym miała Twój numer. (na ten moj 517....) Teraz jak bedzies częściej w Warszawie to może jakoś sie spotkamy.

Trzymam kciuki dla Was. Pewnie, że będzie dobrze. :-)

Aguś jak będzieś w stanie to puść jakiegos sms-a abym miała Twój numer. (na ten moj 517....) Teraz jak bedzies częściej w Warszawie to może jakoś sie spotkamy.

Trzymam kciuki dla Was. Pewnie, że będzie dobrze. :-)

dobrze by ją choć na godzinę z tego szpitala wyciągnąć :rolleyes:

A ja na noc z prawie samymi dobrymi wieściami:

CRP spadło, Foniatra orzekł, że maluszek potrzebuje czasu by struny głosowe doszły do siebie i że powinno być ok. Aga po wczorajszym kryzysie się podnosi - po prostu organizm upomniał się o swoją dawkę odpoczynku.

Z rzeczy gorszych : krasnalek dalej malutko je i waga leci w dół. Zwłaszcza, że po dzisiejszym zwiotczeniu które było potrzebne do badania i miało zwiotczyć Frania na max 20 min a zadziałało kilka godzin krasnal nie mógł jeść. Ale mały ma to w nosie rechocze to wszystkich lekarzy i pielęgniarek.

A ja grzecznie proszę o kciuki za mnie i mojego szkarbika bo moja szyjka nie bardzo chce współpracować...

Sylwia nie martw się ponad miarę ,bo widać taka tej szyjki uroda. Wytrzyma do terminu,mocno trzymam kciuki

Co tu zrobić z tym brakiem apetytu? Nie pozwalam chudnąć i już! Myślę i dobrą energię posyłam. Będzie dobrze to wiem,ale chciałabym( jeśli wolno Panie Boże) bez tych stacji po drodze.

nie dziękuję za kciuki na pewno się przydadzą. Poprzednio x lat temu tez cyrki były ale młodsza byłam. A teraz ten strach znowu - staram się nie dać umówiłam się z maluszkiem że najwcześniej może wychodzić 7 lipca bo termin mam na 25 lipca. Więc minimum zostało 12 tyg to wytrzymania... Obecnie leci 26 tydz. Ze starszym leżałam w szpitalu 3 mies. Z młodszą przy kilkumiesięcznym dziecku udało się uniknąć szpitala ale i oszczędzać się było ciężko a urodziłam raptem 3 dni przed terminem (do obu porodów szłam z 5 cm więc były porody ekpresy).

Franulek, kochany nasz, dzieciątko słoneczne...

Chory, a i tak radosny.

Aguś, trzymajcie się, modlitwy za Was ślę cały czas, oby tylko Najwyższy słuchać chciał...

Sylwia - i za Was oboje się modlę, mam nadzieję, że wszystko będzie OK i że będziesz miała śliczne i zdrowe dzieciątko!