kawika 12.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzień dobry.Długo mnie nie było.Aga - trzymam mocno kciuki za Was. będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 12.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Aga napisała"karmienie przez sondę....Fr. znowu nietypowo zareagował na znieczulenie do badania...znowu tlen, sonda, kardiomonitor. ciągle biduś dochodzi do siebie...." Franczesco trzymaj się, już niedługo będziesz całkiem zdrowiutki dokazywał Mamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Aguś jak będzieś w stanie to puść jakiegos sms-a abym miała Twój numer. (na ten moj 517....) Teraz jak bedzies częściej w Warszawie to może jakoś sie spotkamy. Trzymam kciuki dla Was. Pewnie, że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 12.04.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Aguś dobre myśli i modlitwy przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Panie Boże, cos się tak uparł na tego maluszka? Dlaczego wciąż go doświadczasz tak boleśnie? Tak się nie robi, dobry Panie Boże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.04.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 AguśJestem z Wami myślami i sercem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.04.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 I ja kciukasy trzymam za Dzielnego Frania. I dobre mysli sle. Trzymaj sie Mamo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Aguś jak będzieś w stanie to puść jakiegos sms-a abym miała Twój numer. (na ten moj 517....) Teraz jak bedzies częściej w Warszawie to może jakoś sie spotkamy. Trzymam kciuki dla Was. Pewnie, że będzie dobrze. dobrze by ją choć na godzinę z tego szpitala wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 A ja na noc z prawie samymi dobrymi wieściami:CRP spadło, Foniatra orzekł, że maluszek potrzebuje czasu by struny głosowe doszły do siebie i że powinno być ok. Aga po wczorajszym kryzysie się podnosi - po prostu organizm upomniał się o swoją dawkę odpoczynku. Z rzeczy gorszych : krasnalek dalej malutko je i waga leci w dół. Zwłaszcza, że po dzisiejszym zwiotczeniu które było potrzebne do badania i miało zwiotczyć Frania na max 20 min a zadziałało kilka godzin krasnal nie mógł jeść. Ale mały ma to w nosie rechocze to wszystkich lekarzy i pielęgniarek. A ja grzecznie proszę o kciuki za mnie i mojego szkarbika bo moja szyjka nie bardzo chce współpracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 12.04.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 szyjko Sylvi abrakadabra bądź grzeczna No Franek bądź twardy jak Roman Bratny! Bedą Cię tu zwiotczaniem straszyć....pokaż im i kończ już chorowanie wiosna idzie kwiatki pachną ptaszki śpiewają a Mama musi odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 12.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 :)Franiu rechocze...widzę ten psotny uśmiech.. Sylvia-kciuki trzymam za Twojego maluszka,za Ciebie i oczywiście za nie-współpracująca szyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Agusia dużo sił Ci zyczę, i choć mnie tu nie było cały czas myślami jestem z Wami.Franiu wracaj do sił. Mówiłam cały czas że wyrówna i jest w świetnej formie.Sylvia trzymam kciuki. A ile Wam jeszcze zostało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Sylwia dzięki Ci za dobre wieści o Krasnalku! Trzymam kciuki za Was, Przypomnij proszę na kiedy Masz termin?Agnieszko i Franiu moc wysylam, wracajcie do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Sylwia nie martw się ponad miarę ,bo widać taka tej szyjki uroda. Wytrzyma do terminu,mocno trzymam kciukiCo tu zrobić z tym brakiem apetytu? Nie pozwalam chudnąć i już! Myślę i dobrą energię posyłam. Będzie dobrze to wiem,ale chciałabym( jeśli wolno Panie Boże) bez tych stacji po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.04.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Jak śmiechy są to dobrze będzie KCIUKI TRZYMAM A z taka szyjką też sobie lekarze poradzą jakby innego wyjścia nie było - przynajmniej łatwiej będziesz mieć w czasie porodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.04.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 nie dziękuję za kciuki na pewno się przydadzą. Poprzednio x lat temu tez cyrki były ale młodsza byłam. A teraz ten strach znowu - staram się nie dać umówiłam się z maluszkiem że najwcześniej może wychodzić 7 lipca bo termin mam na 25 lipca. Więc minimum zostało 12 tyg to wytrzymania... Obecnie leci 26 tydz. Ze starszym leżałam w szpitalu 3 mies. Z młodszą przy kilkumiesięcznym dziecku udało się uniknąć szpitala ale i oszczędzać się było ciężko a urodziłam raptem 3 dni przed terminem (do obu porodów szłam z 5 cm więc były porody ekpresy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.04.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dzień dobry Aga - trzymaj się ale nie zapominaj o odpoczynku, przeciesz jeszcze dużo sił będziesz potrzebować Franiu - szkrabiku wesoły, bierz się za jedzenie bo matka zawału dostanie!!! Sylwia - trzymam - nie szyjkę ale kciuki co by odpowiednio się zachowywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Franulek, kochany nasz, dzieciątko słoneczne... Chory, a i tak radosny. Aguś, trzymajcie się, modlitwy za Was ślę cały czas, oby tylko Najwyższy słuchać chciał... Sylwia - i za Was oboje się modlę, mam nadzieję, że wszystko będzie OK i że będziesz miała śliczne i zdrowe dzieciątko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 13.04.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 A poniżej..po prostu Franek. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/wKVcUCYF3wB8VQw2GB.jpg :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Wieści z rana:Noc kiepska po wczorajszej akcji (bo krasnala śluz przytykał) ale o 5 rano obudził się z płaczem i wciągnął 110 ml!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts