amalfi 15.04.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Niech lepiej sprawdzą, co z tymi nerkami, póki jesteście na miejscu. Trzymam kciuki i ślę buziaki do tej roześminej mordki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nikt nie ma zadnych wiesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.04.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ja mam najnowsze sprzed kilku minut cytuję sms: WYCHODZIMY!. Wyniki jeszcze nie w normie ale się poprawiają. Poza tym na oddział przyszło b. dużo dzieci z różnymi paskudztwami. Zakładam że Franio najszybciej dojdzie do siebie w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.04.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ja mam najnowsze sprzed kilku minut cytuję sms: WYCHODZIMY!. Wyniki jeszcze nie w normie ale się poprawiają. Poza tym na oddział przyszło b. dużo dzieci z różnymi paskudztwami. Zakładam że Franio najszybciej dojdzie do siebie w domku. Nareszcie - do domu wracajcie, do siebie dojdźcie i jak sił nabierzecie - oboje - będziemy mogli mieć wieści z pierwszej ręki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a070.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a077.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a084.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a084.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a084.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.04.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 :D:DAle się cieszę jupppppiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nooooo.... kamień z serca..... Bo z tymi wszystkimi choróbskami, to straszne ryzyko byłoby zostać na oddziale. A tak to w domciu powolutku i spokojnie dojdziecie oboje do siebie. Dużo zdrówka na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 No to fajnie!!!! Dzięki sylvia za wiadomosc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.04.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 SUPER!!! W domu najlepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 15.04.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Hurrrrraaaaaaaaaaa! Wszędzie dobrze,ale w domu najlepiej. To dobrze,ze możecie już wyjść. Mocno przytulam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Flawia 15.04.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ale macie dobrze!!!gratuluję Frankowi i jego mamie! Kurczę, z was przeszło nanas, drugi dzień jestem w szpitalu z córką. Nocleg teoretycznie na krzesełku, ale wszyscy rodzice prawie władowali się swoim dzieciom do łóżek. I bez posiłków dla rodziców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.04.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Flawia współczuję i życzę szybkiego ozdrowienia i powrotu do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 15.04.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 FRAAAANUŚ----do domu:yes::yes: Flawia -tez się szybko zbierajcie w dobrym zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.04.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Super wieści - nareszcieeee ! Huraaaaa!Flawia szybkiego powrotu do zdrowia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Flawia zdrowiejcie szybciutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Super wieści, wracajcie spokojnieFlawia dużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 15.04.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Już z PL - kciuki wciąż trzymam, modlę się, czekam na dobre wieści. DePeSiu, dobrze, że szczęśliwie wróciłaś. Flawia, teraz kciuki za Ciebie i córeczkę (jak się wstawia emotikon? W tym miejscu ma być zaciśnięty kciuk ) Agnes, pewnie, że Francesco wyzdrowieje w domciu 3 razy szybciej. Szczęśliwej podróży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.04.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dzień dobry Franulek - już w domku???Agnes - matko wielka, teraz pomału odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.04.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Po pierwsze: Flavia, trzymaj się i niech dziecię zdrowieje jak najszybciej. A teraz co u nas: dojechaliśmy wczoraj, Franuś był b dzielny w czasie podróży. Te trzy tygodnie dały mi naprawde ostro w kość. Właściwie to wyprosiłam ten wypis.. Jak pisała Sylwia - na oddział przybyło b dużo dzieci (jest tam bodaj 50 łóżek, przez święta i z tydzień po było tylko 8-11 dzieci, więc był spokój na oddziale), w każdej sali dziecko, po korytarzu wycieczki maluchów.. bałam się że osłabiony krasnal znowu coś załapie a poza tym, tak prawde mówiąc, zaczęłam lekko dostawać na głowę... Niestety Franula nie ma wszystkich wyników prawidłowych, powinien pic dużo, ale nie chce:( Nie chce też jeść.. W szpitalu dostawał non stop kroplówki.. Już zaczęłam się zastanawiać czy ten powrót do domu to był dobry pomysł.. Sama nie wiem.. W szpitalu zadecydowano o podawaniu fantomaltu, bo wagowo kanał po tych 3 tygodniach.. Już nawet karmienie przez sen nie przechodzi.. Zaraz wsadzę krasnala w wózek, pójdę na spacer, narazie godzinkę po tym długim zamknięciu w murach, może po spacerze coś wciągnie?.. 11 lub 13.05 (terminy są jeszcze dogrywane) mamy stawić się znowu w IMiDz, tym razem w Klinice Neurologii.. Trzeba będzie małego przebadać po tym, co się zdarzyło na stole operacyjnym.. No i chirurdzy obejrzą małego, żeby zobaczyć jak rana pooperacyjna. Obiecuje dziś fotoreportaż. Narazie jednak musze jakos dojśc do siebie, ogarnąć dom i jakoś...zaakceptowac pewne nowości.. Wystarczy, że matka wyjedzie na 3 tyg a po powrocie dowiaduje się, że ... dziecię przenosi się do klasy sportowej.. A dziś rano, gdy ja spałam snem kamiennym, Nata wybrała się do szkoły ubrana na galowo, bo jakiś konkurs, poszła w za małej spódniczce i z dziurą w rajstopach.. Chyba się zastrzelę. Ale najpierw miałam ochotę zastrzelić pana męża.. Nie no, na musze chyba jakoś dystans złapać.. To tyle narazie wieści chaotycznych. Kurcze, aukcja dla Tomka!!!! Fanty wysłać muszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.04.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Agula będzie dobrze- Franiu w domku dojdzie do siebie a ty psychicznie się odbudujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts