AgnesK 23.04.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Oz, cieszę się, że to napisałaś. Zdanie Żelki o fundacji też było jak najbardziej pozytywne:) A ten długi czas oczekiwania na refundacje związany jest po prostu z dużą ilością dzieci w fundacji. Coś jeszcze miałam napisac, ale...zapomniałam.. Starość panie.. Aaaaaaaa, sprawdzaliśmy PIT z ub roku. Nasz 1% przekazliśmy w ub roku na fundację...Dzieciom Zdążyć z Pomocą No i jak tu nie wierzyć, że wszystko wraca?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.04.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 AgnesK - Kochana moja przesyłka dotarła szybko i w całości ....dziekuję bardzo ,bardzo :)książka już jest czytana przez H ,który to głośno komentuje niektóre wydarzenia ....no i oczywiscie bardzo dziekuję za uroczy wpis i autograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.04.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ewa, cieszę się bardzo, że książka dotarła:)Treści kontrowersyjnych jest wiele. Miłej lektury:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.04.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Całuski dla Frania i dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.04.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Już czas na nowe foto naszego "grubaska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ja uważam jak wujek Zbigniew - czas na nowe foty! Cieszę się, że Sylwia dzielnie się trzyma i walczy, że Franus tak pięknie na wadze przybiera i sprawność mu tak wspaniale rośnie. Wklejaj, Aguś, wklejaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.04.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Zaraz zdjęcia wkleję, ale najpierw wieści. A raczej WIEŚCI!!!! Po kąpieli wieczornej dzisiaj Franek po raz pierwszy dotknął łapkami stópek!!!!!! Jeszcze w Warszawie każdy lekarz mówił mi: bardzo słaba praca nóg, ale może po operacji się poprawi. No i JEST!!!!! Waga też słuszna: 6.600!! Mały rąbie aż miło:) Dziś wieczorem nie dał rady i znowu była jazda do wymiotkowa.. ale jak jamnik..za 20 min wrąbał 100ml mleka... Az się boję go karmić Zaraz zdjęcia wkleję Co za piękny wieczór:) I oby teraz już jak najczęściej takie dobre wieści były:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.04.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Franuś w trakcie zabawy z siostrą http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/bOOTkLbPgsc4rIruRB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.04.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Podczas kąpieli w wanience Franula leży jak sparaliżowany... Nie ruszy ani ręką ani nogą. Przez przypadek (po kolejnym rzyganku i konieczności szybkiej kąpieli skrzata) odkryliśmy nowe możliwości naszego zlewu.. Franek uwielbia się w nim kąpać (choć na tym zdjęciu może nie do końca to widać.. ). Zastanawiam się tylko jak te cowieczorne pluskanki zniosą meble łazienkowe.. Ale co tam meble, radość z kąpieli..bezcenna:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/vmKbgJHQSJaU5E6jXX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.04.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Dobranoc.. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/kmLBvxHbWJn2EiVvyB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ależ pogodny skrzat i jakiż cudowny z tego ostatniego zdjęcia to chyba strzelisz sobie tapetę na ścianę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.04.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Aga no co ja mogę powiedzieć - Krasnal jest tak cudny, że tylko Go sciskać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ile razy patrzę na Frania, tego cudnego, różowego, słodkiego i niewinnego małego bobaska, to nieodmiennie mnie zdumiewa: ilez siły woli i ducha walki w tym małym cudnym słodkim ciałku i główce malutkiej! Fantastyczne. Cudowne. Szykujemy sie do siadania. Buziaki i dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Franio jak Cie w końcu ciotka dopadnie to wycałuje ... i schrupie ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.04.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Waga coraz lepsza,sprawność też,uczucia w dużej formie, no i co tu dużo pisaćź: jest dobrze! O tym,że wkrótce siadanko będzie to już DPS pisała , a ja dodam tylko ;tak trzymać! Słoneczka,zdrowia i apetytu życzę. Dobanoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuja 23.04.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Jak dobrze przeczytać optymistyczne wiadomości!!!Tak sobie czasem podglądam, co się dzieje z Frankiem....Powodzenia dla Franka i dużo siły dla jego Mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.04.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Powiem tylko jedno: WOW!!!!!! :):) :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 24.04.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 to kiedy idziemy do ZOO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.04.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Franulek jest sliczny. A te rzesy...jak u dziewczynki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.04.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 No cudny chłopak! A rzęsy jakie długaśne. Piękne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts