AgnesK 24.04.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Dzięki cioteczki kochane za te zachwyty Dziś też juz udało się 2 x razy sięgnąć stópek:) Madd, te rzęsy..to choć tyle z...Helenki:) Sylwia, ty nawet nie myśl o przyjeździe do nas do IMiDz, tu masz się trzymać w dwupaku jak najdłużej!! Wkrótce swoje maleństwo chrupać będziesz:) A moja Natka dziś była na ogłoszeniu wyników przeglądu teatralnego (pamiętacie, musiała wrócić w czwartek, bo to padanie z hukiem.. ), no i dzieciaki zajęły...1 miejsce!!! Jadą na przegląd ogólnopolski do Łodzi. Latorośl juz mi zapowiedziała, że spać będą w LUKSUSOWYM hotelu... Dobrze, że z 1 miejscem klasa dostała 2,5 tys na wyjazd, zawsze to mniej do tego LUKSUSU trzeba będzie dopłacić Muszę męzula nakłonić do wyjazdu do cukierni po jakieś ciasto... OStatni pobyt w szpit kosztował mnie 2 kg to teraz mogę sobie pofolgować Trzeba objeść na słodko sukces Natki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 24.04.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Gratulacje dla Natki , rośnie prawdziwa aktorka, a Frauś ? cóż , sama rozkosz i radość dla rodzinki.Chłopak rośnie jak na drożdżach i oby tak dalej.Całuski od forumowej babci Franusiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 24.04.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Kochani takie piękne wieści i piekne zdjęcia Gratulacje dla utalentowanej córeczki. Życzę dalszych tłuszczyków na boczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Aga gratuluję Natce... A kiedy ty będziesz w IMiD? Nle no wiadomo że wbrew zaleceniom lekarza to nie przyjadę ale może jeszcze leżeć nie będą kazali plackiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Ogromne gratulki dla Natki - brawo, brawo i już mnie te dziury w rajstopach nie dziwią wcale, a Tobie mamo radzę się przzwyczajać do różnych strojwoych rewelacji A Franio jest cudny i rośnie pięknie, nowych osiągnięć gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.04.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 XX, zapomniałam wcześniej napisać - umawiałyśmy się na spacer w ZOO jak Franek będzie siedział Panie dr z IMiDz mówiły ostatnio, że wg nich za 2 mies, czyli koniec maja...Zobaczymy:) Sylwia, następna wizyta w Instytucie już za 2 tygodnie. Mamo Asi, tak właśnie myślałam sobie dzisiaj, że dawno Cię już u nas nie było coś. Cknić się nam zaczęło:) Co do tłuszczyku - KWS (Kolejny Wielki Sukces) 6.650.. Ja naprawde boję sie karmić Franka.. Ja rozumiem, że on te 3 tyg szpitala nadrabia (wszedł do szpitala z wagą 6.130, wyszedł z 6.150), ale..chłopak przegina.. Je jak wsciekły, wymiotuje...20 min odpoczynku i znowu wciąga.. Dziś aż zadzwoniłam do naszej dr prowadzącej w IMiDz.. Sama śmiała się z niego... Ustaliłyśmy strategie postępowania z kurczakiem, mam nadzieję, że pomoże:) Dobrej nocy, kochani ludkowie) Ps. Obroty idą Frankowi coraz lepiej:) Na lewy boczek wystarczy juz 1 palcem pomagac:) Juuuuuuż niedługo... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 24.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 całusy dla kochanego Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 ZUCH CHŁOPAK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Tylko tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.04.2010 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A tu zdjęcie z jedzenia kaszki:) Juz z praniem śliniaków nie nadążam... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/Jjbf40NqhW22U0cTOX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.04.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Jakie piękne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Aguś krasnal nadrabia i szpital i miesiące z przepukliną... ZUCH chłopak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.04.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Zbysiu... Sywia, mam taką nadzieję. Wczoraj z radości aż wysłałam mmsem naszej dr prowadzącej w IMiDz zdjęcie Franka łapiącego za stópki:) Wstawiłabym tu, ale...był na golasa, więc rozumiecie.. Poza tym...dość leniuchowania! W końcu Franek ma 8,5 mies, wiek korygowany 6 mies. Czas brać się za robotę Aaaaaa... jeszcze coś - tak mi się zdaje, ze max do wtorku będą pierwsze jedynki na dole:) Oby...chciałabym trochę pospać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.04.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Aga Widzisz jakie Ty masz zdolne dzieci! Brawa dla Natki! - rośnie nam mała Gwiazda!Franiu przybiera w szalonym tempie, jak tak dalej pójdzie to niedługo dogoni mojego dwulatka! Super, że robi takie postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 25.04.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 [ . Mamo Asi, tak właśnie myślałam sobie dzisiaj, że dawno Cię już u nas nie było coś. Cknić się nam zaczęło:) Na forum jestem codziennie i śledzę postępy FRANULKA, ino mnie strasznie to nowe forum denerwuje, raz mi wskakuje odpowiedź z ikonkami a trzy razy ..kicha... Całuski dla Franusia i Natki (naszej aktoreczki) Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 25.04.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Franuś w trakcie zabawy z siostrą http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/bOOTkLbPgsc4rIruRB.jpg ale cudowny dzieciaczek , tak szybko macha raczkami ze nawet aparat nie jest w stanie tego uchwycic. Mowilam ze wszystko bedzie dobrze A karteczka pod poduszka jest ...? Pozdrowienia dla rosnacego rozrabiaki i dla malej aktorki , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.04.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Aprilka... Wieczorem, po kąpieli, zadzwoniłam do naszej pani dr, bo... zwątpiłam.. Franek wrzucił dziś na wagę... 6.730.. Wczoraj było +150 gr, dziś +80 gr.. To jakieś szaleństwo.. On nigdy TYLE nie jadł (nie to, żebym chłopinie broniła:)) Obrzęków brak. Wygląda więc na to, że Franek wreszcie je jak zdrowe dziecko! Pani dr powiedziała, że przy ilościach, które zjadał do operacji to ona się dziwiła, że w ogóle przybierał na wadze.. Teraz dopiero widać jak bardzo przeszkadzała mu przepuklina.. W każdym razie mamy trochę ponad pół kilo w ciągu 10 dni.. Strach się bać I do tego pewnie już jutro będzie ząb!! A żeby było radośniej, to napisze jeszcze, że...Franek próbuje podporu na wyprostowanych rękach!!!! (zaraz zdjęcie) I żeby obrócił się na prawy boczek wystarczy dosłownie pchnąc go palcem!! Zmiany widać naprawdę z dnia na dzień Kochany dzielny brzdąc:) To zaraz zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.04.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Podpór:) (A ten jęzor to do wszystkich lekarzy, tych co to mówili, że "z TEGO nic nic nie będzie". A jak i sprawność rączek się poprawi, to ... siostra nauczy, że nie tylko jęzor pokazywac można.. ) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/aNqBy875wQ86EJxWqX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.04.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Franek Myśliciel:) (dziś na spacerze) (Te policzki!! Wreszcie jak u niemowlaka!! ) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/Spg4IMkCMfxjuPIobX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.04.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Tak wygląda przyrost wagi Franka na siatce: http://www.siatkicentylowe.edziecko.pl/embed/17494.weight.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts