Ew-ka 25.04.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Agnes-będzie dobrze ....KTOŚ czuwa nad Wami to namacalny dowód na to ,że nigdy nie można wątpić buziaki dla jęzorka od ciotki Ew-ki rozbawiło mnie to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Aga ależ my to wszyscy wiedzieliśmy że bez przepukliny Franulek ruszy do przodu z kopyta! Dzielny chłopak... Super zdjątko po prostu rozbraja na amen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 To ja rozumiem,waga lepsza no i idzie nie tylko w tłuszczyk,ale i sił przybywa.Niech ten ząb wyjdzie,a wtedy fotki nabiorą tygrysiego wdzięky. Przytulasy i kciuki trzymam nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Aga Franiu przeuroczy! Jak tak dalej pójdzie to on Kochana bez siadania i innych pierdololo poprostu wstanie i pomaszeruje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 25.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Aga Franiu przeuroczy! Jak tak dalej pójdzie to on Kochana bez siadania i innych pierdololo poprostu wstanie i pomaszeruje! a potem bedzie......Franus poczekaj ... Franus nie uciekaj mamusi .......jeszcze zobaczycie jak on bedzie broil , biegal , i uciekal ...........hehehe to jest dzielny , silny chlopak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.04.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Buzia mi się sama uśmiecha jak patrzę na zdjęcia Franulka i czytam Twoje komentarze Agnes, takie pełne radości Tak ma być!!! Tak właśnie ma być!! Buziaki wielkie w te stópki, co to je rączki już łapią!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 26.04.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Ciesze sie razem z Toba Agnes, pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Aga, super wieści Zdjęcia przecudowne Nasz cudowne i wspaniałe dzieci Tylko gratulować Franuś pięknie przybiera na wadze ciesz się, bo jak później zacznie Ci wybrzydzać, że marchewka NIET, albo mu się ziemniak do podniebienia przykleił i nie może już jeść, albo że ma uczulenie na to i tamto (cytuję ze swojego ) to zobaczysz Naprawdę, bardzo się cieszę niedługo będziesz musiała za nim ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 26.04.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 no cóz Matka- jak Ci to powiedzieć..... sama żeś chciała! Teraz będziesz jak ten chudy bocian dzwigać słonia- zupełnie jak w Twoim avatarku - hie hie Strasznie się cieszę że Franula ruszył i to jak ruszył! Jak bolid Kubicy!!! Myślę, że teraz szybko nadrobi to czego nie mógł przez tę cholerną przepuklinę. Zaraz zacznie się obracać, raczkować, chodzić..... i się zacznie Proszę ucałować od ciotki w te pysie cudne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 26.04.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Moje gratulacje dla FRANUSIA , waga robi sie słuszna, postępy ruchowe są, tylko patrzeć jak ruszymy do siadania a dalej to poleci .Caluski od forumowej babci Franusiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.04.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Kochane cioteczki, babciu, wujkowie, dziadkowie..dziś ŚWIĘTUJEMY!!!!!! Powodów jest kilka:) (postaram się stopniować napięcie.. ) 1. Lewą nóżkę Franek już prawie wkłada go gębuli.. milimetry go dzielą.. 2. Czuć już prawą dolną jedynkę!!!!!! Walimy ostro paracetamolem i orajel gel'em (ale spooookojnie, w dawkach dozwolonych:) ), bo męczy się chłopina okrutnie, ale tak sobie myślę, że jutro to i widać będzie piknie, może i obie jedyneczki:) 3. Waga: +20 gr czyli 6.750:) i HIT dnia.. 4. Przed kąpielą, rozebrany do rosołu (czyli tak, jak lubi najbardziej:) ) Franula nasz kochany... obrócił się z pleców na brzuch przez lewe ramię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam!!!!!!!!!!!!! Chwyciłam go z radości w ramiona, podniosłam do góry i zaczęłam wydawać z siebie okrzyki radości, co skończyło się przerażeniem w oczach dziecka i płaczem:) Musze uważać, bo jeszcze chłopina się zniechęci:) Świętujemy!!!!!! Jessssuuuu, jaka jestem szczęśliwa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.04.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 A ja myślałem ,że chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.04.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Zbysiu, ty mnie nie denerrrrrrwuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Po takich ćwiczeniach jakie przechodził nasz Franio, to tylko patrzeć jak będzie wstawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Świętujemy!!!!!! Jessssuuuu, jaka jestem szczęśliwa!!!!!! niedługo Franio włoży nózke do buzi i jak sie ugryzie ...to dopiero będzie larmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Matka - przecie Ci mówiłam, że WIEM. Czego Ty się tak dziwisz, co? Franus dziecina słodka i silna jak mało kto z nas - on w całej pełni tego słowa jest Waleczny przez duże W! I ten jęzor - bossssski!!! No zobaczysz, niedługo, już niedługutko będzie się podciągał na rączkach, próbując usiąść. Mam nadzieję, że już się czeszesz teraz starannie i nie straszysz dziecka? Buziaki dla Was obojga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.04.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Mam ochotę Was wszystkich wyściskać Oby tak dalej Franula działał Ps. Ależ z Was czarownice i ... czarusie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.04.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Depsiu, to Ty świętujesz dzisiaj podwójnie, co? Te nasze chłopaki to zdolniachy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.04.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Aga Ty to wiesz jak nam humor poprawić!!!! to ja z tej okazji otwieram wino! zdrowie frania i Franiowej Mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.04.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Nieeee, noooo, BOSSSKO!!!! :wiggle::wiggle: Franek na prezydenta!! A co tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts