galka 26.04.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 No to się podziało:)Aż się sama do siebie a właściwie do monitora szczerzę na takie fajne wiadomośći:)A Franula na tym zdjęciu z jęzoreczkiem ,wygląda jakby leżał przed laptopkiem i wysłał właśnie wiadomość wszystkim tym ,którzy w niego wątpili.A wiadomość jest taka -ja się już turlam a kto nie wierzył niech się wypcha:)Całuski i piąteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 26.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Gratulacje!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.04.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Cudni jesteście:) Ja też świętuję Aaaaaa co mi tam:) W razie czego dzis Radek bedzie miał w nocy dyżur (juz to widzę.. - mój mąż należy do gatunku "przykładam-głowę-do-poduszki-i-zasypiam-natychmiast-a-w-nocy-nie-słyszę-nic Ale podobno nie ma facetów doskonałych:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 26.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Agnes no bardzo się cieszę! I już wiesz dlaczego pytam o ZOO - przecież siedzieć będzie już całkiem całkiem niedługo!Franek nie mógł po prostu z tą przepukliną się przewracać weź się obróć z dynią na brzuchu...... to teraz niedługo będzie hopsia hopsia buju buju.....i w...raczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 26.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Aguś, my też jesteśmy szczęśliwe z postępów naszego cudnego Franeczka. Jak będziecie się wybierały do ZOO, to i może ja się zabiorę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Ależ wieści super...!!! hip hip hurrra a ja po wizytach wykończona na amen. Szyjka bez zmian czyli sie grzecznie posłuchała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.04.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Aniu, super pomysł Mini zjeździk sobie zrobimy:) Sylwia - brawo!!! A raczej: szyjko - brawo! Który to już? 28 czy 29 hbd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 KOchana - normalnie padłam Franek cudny jest, a to zdjęcie z jęzorem: a macie wstrętni lekarze a macie!!! Gratulację dla NAtki!! I dla Ciebie cudna matko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 a ja po wizytach wykończona na amen. Szyjka bez zmian czyli sie grzecznie posłuchała. Sylwia -bardzo sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.04.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Na dobry początek dnia: http://www.youtube.com/watch?v=-0DEoSzuQRc Przewijanie to teraz prawdziwa zabawa:) Stópki w łapkach i kulanki:) Chwała Bogu Franek nie przestraszył się mojej wczorajszej radości i kontynuuje dzielnie obroty:) Nie mogę się doczekać miny fizjoterapeuty Franka (wizyta dzis o 12). A ząbek już stuka o łyżeczkę Ciężko idzie to ząbkowanie, czekamy na kolejną jedynkę. Mam nadzieję że potem będzie chwila przerwy:) (nie pamiętam już w jakich odstępach czasu wychodzą kolejne ząbki - przypomnijcie mamusie i tatusiowie:) Pięknego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 27.04.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Agnes- to ja Ci tylko przypomnę że zęby to jest never ending story!!! Ja mam już dość- mój prawie dwulatek właśnie odchorowuje ostatnie dwie piątki q ja się chyba upiję jak już mu wszystkie zębory wylezą!Strasznie się cieszę z postepów Franulka!!! Wiedziałam, że tak będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Sylwia - brawo!!! A raczej: szyjko - brawo! Który to już? 28 czy 29 hbd? co ty dopiero 27 hbd (dokładnie to 27 t 3 d) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.04.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Na dobry początek dnia: http://www.youtube.com/watch?v=-0DEoSzuQRc DŻIZAS... Ciekawe jak mina pana rehabilitanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.04.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Mina była b ciekawa tym bardziej, że na dzień dobry, zaraz po rozebraniu do bodziaka, Franek...obrzygał mnie od stóp do głów.. A raczej od szyi po czubki butów.. W rezultacie wracałam do domu w t-shircie pana rehabilitanta.. Co się stało? Mogę tylko przypuszczać. Pół godziny po obiadku wsiedliśmy do auta i udaliśmy się po polskich dziurach do JG. Auto - 13letnia toyota, zawieszenie klasy średniej, dziury klasy bardzo polskiej no i się pewnie w brzuszku namieszało.. Dla wszystkich planujących wypoczynek w Karpaczu wskazówka - droga JG-Karpacz to istna masakra. Szlag człowieka trafia z bezsilności. (nie mam emotikonów w nowej wersji FM więc nie wstawiam, co mnie wkurza jeszcze bardziej, szlag!). W każdym razie na czwartek umówiliśmy się z panem rehabilitantem godzinę później, żeby Franek miał więcej czasu na strawienie obiadku przed ruszeniem w trasę. Jakoś przez to rzyganko Franiowe nie mogłam się skupić na ćwiczeniach:( On w ogóle od czasu, gdy zaczął wymiotować z powodu przepukliny ma jakąś taką łatwość do wymiotowania.. Nie wiem czy dzieciom to łatwiej przychodzi?W każdym razie p rehabilitant stwierdził, że kontakt z małym jest o wiele lepszy no i te postępy z ostatnich dni...spektakularne:)Wagowo znowu do przodu - + 30 gr:) Mam nadzieję, że w kolejną podróż do stolicy udam się już z siedmiokilowym, podwójnie uzębionym klockiem:) Wszystkie całusy przekazałam rano:) Spokojnego wieczora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.04.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 PODWÓJNIE UZĘBIONY KLOCEK:) kiedy będziecie w zoo to ja powiem Franusiowi jak go nazywasz:):) całuski i piąteczka pozdrowienia dla Sylvii i komunikat dla szyjki:Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Oplułam sie ze smiechu z czworaczkami! A franuś, cudniątko nasze, może mieć iększą łatwość cofania z żołądec zka - to przeważnie u dzieci tak. Pamiętasz, ile razy jest tak, że dzieci w autobusie mają chorobę lokomocyjną? Wśród dorosłych to naprawdę rzadka przypadłość. Może więc być tak, że tym razem nie wytrzymał naszych dziur polskich. I tak będzie rósł! Sylwia, trzym mocno tę szyjke zaciśnietą, nie pozwalaj na żadne wybryki, tak jak dotychczas, a wszystko dobrze będzie! Buziaki dla wszystkich, kochani! Dla Franusia pierdzioszki w zdrowy brzuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.04.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dzień dobry Słodkie buziaczki dla całej rodzinki. Słoneczka zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.04.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Ale byczo! Bardzo, bardzo się cieszę. P.S. Dzięki za czworaczki, popłakałam się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.04.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 On w ogóle od czasu, gdy zaczął wymiotować z powodu przepukliny ma jakąś taką łatwość do wymiotowania.. Nie wiem czy dzieciom to łatwiej przychodzi? łatwiej ale na wszelki wypadek podręcz szpital o ewentualne zrosty...zwężenie światła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Aga z ząbkamo to różnie, u nas pierwszy pojawił się rok temu i nadal ząbkujemy - teraz mamy 12 i 2 w drodze! co do wymiotów - to dzieci podobno mogą bez problemu wywołać wymioty, Łukaszek miał problemy z ulewaniem, gastrolog dziecięcy tą informacja o wymiotach zwalił mnie niemal z nóg!ale Zapytaj przy okazji lekarza, a może Krasnal sie przejada?i stąd te wymioty?Sylwia-oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts