kawika 07.05.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Dzień dobry STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!! Całuski dla naszego jubilata przesyłam A co niech ma urodziny co miesiąc. ziaba- rozmarzyłam się, po tej Twojej opowieści sylvia - zdrówka i spokoju w jelitach życzę xx - cierpliwości, wszystko minie byle zdrowie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.05.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Chwalony. Leje, kapie, siura i szumi. Maj ja pitole. Młode ziemniaczki będą pewnikiem w lipcu. Na targu załamka z warzywami, ceny bandyckie. Młoda kapusta z Włoch. I nie tych pod Warszawą..Truskawki spod folii po 15 za kilogram. Przednówek pełną gembą. Sory że z wątroby tak rano, ale przy takiej pogodzie i braku słońca, to myśli lęgną się ten teges nie tego.. Czytałam o panu rehabilitancie. Moja córa marzy o studiach w tym kierunku. Takie spostrzeżenia o przeżyciach są bezcenne. Myślę sobie, że nie uniknie się skojarzeń traumatycznych i Franiulek do końca życia nie będze wiedział, skąd ma awersję do footbolu. Nie tak dawno rozmawiałam z gościem, rehabilitowanym w osławionym STOCERZE w Konstancinie. Strzygłam uszami jak opowiadał ( uraz kręgosłupa ) - kiedy już nie miał siły i ochoty na żmudne ćwiczenia - rehabilitantka , młoda śliczna dziewczyna , wywaliła mu tekst : ( cytat dosłowny ) że nie będziesz girami posuwał , to twój problem, ale że nie będziesz niedługo posuwał żony, tego ci nie daruję..bo co kobita winna.. Facet się spiął Zniewaga wycelowana w najczulszy punkt zadziałała. No i leje. I lać będzie . Do końca maja frunt zawisł . Agniesiu słonko , we wtorek zjeżdżasz ? pisz jak to ma wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Aga najważniejsze, że juz bajery mamy Franiu całuski od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.05.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 9 miesięcy!!! Impreza trwa:) Pierwsze danie na imprezie: szpinak z ziemniakami:stirthepot: Jeszcze trochę a krasnal sam sobie będzie ustalał menu, narazie matka ma tu głos decydujący! Pan na ten miesiąc: zwalczyć parszywą niedokrwistość, więc imprezujemy ze szpinakiem (zero wyluzowania normalnie) A impressska wygląda tak: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/EuxVpLChCjI0SbDqSX.jpg Lecę nadzorowac imprezowicza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Sto lat sto lat A dla starszych jest jakeiś inne menu Franiowi widzę bardzo się podoba i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.05.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Sto lat. Fajny Franio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A skąd bajery macie? Jakie bajery? Ja poproszę linkaaaaaa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.05.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Wszystkiego co najlepsze SŁONECZKO ! Od ciotki i Franusia szczególnie, który niezmiennie, jak widzi krasnala na zdjęciach i słyszy, że to Franuś pyta z oczami jak 5 zł i uśmiechem do ucha do ucha: "Ja???" Rośnij zdrowo, Skarbie Agnieszko, jak Ci się udaje zachęcić Franusia do takich smakołyków!! dla mojego Franka nawet marchewka jest bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.05.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Szybkiej i bezbolesnej pogoni za rówieśnikami! Już niedługo! Trzymaj się Franusiu i bądź zawsze pogodny. Pozdrawiam. Co do recepty, na długie,wspólne życie to muszę Cię zmartwić,takiej brak. W tym roku minęło 30 lat,a ja nadal myślę,że to wypadkowa tak wielu czynników,że niemożliwa do zdefiniowania i powielenia( coś jak linie papilarne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.05.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Najpierw o Sylwii będzie (nie ma bidula łącza i prosiła o przekazanie wieści): je już lekkostrawne rzeczy i w niedzielę zaczyna 30 tydzień!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.05.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Teraz o Franku: waga dzisiejsza to .. 6.990gr! Przyrost w tym miesiącu: 850 gr:) A na siatce wygląda to tak: http://www.siatkicentylowe.edziecko.pl/embed/17494.weight.png :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.05.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A teraz odpowiem na posty Ziabuś, jedziemy w środę. I to jest jedyny pewny punkt programu. Chciałabym jak najszybciej uciekać z Frankiem ze szpitala, bo oddział jest teraz pełen i wiem już, że na izolatkę nie mamy co liczyć.. Pewnie położą nas z dzieckiem/dziećmi z wadami genetycznymi. Dr powiedziała, że...jeśli mały nic nie złapie () to jest szansa na wyjście w sobotę, 2,5 dnia powinno wystarczyć na wszystkie badania i konsultacje. Mam taką nadzieję, szczerze powiedziewszy. Będę robiła wszystko, żeby być tak dużo jak się da poza oddziałem. Oby tylko pogoda była dobra, to po badaniach bedę mogła z nim spacerować przed szpitalem. Depsiu, te bajery to...ikonki:lol2: Niektórym zajęło troszkę czasu dojście do tego, gdzie kliknąć, co odptaszkować itd..:rolleyes: Oz, korzystam z tego, że je. Nie wiem jak długo, ale je. Jedyny warunek - wszystko musi być w konsystencji idealnej papki bez ani jednej grudki.. Dziękuję w imieniu Franka za wszystkie życzenia:) A teraz idę jeść z rodzinką torcik za zdrówko chrapiącego już Franuli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 07.05.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Sto lat, sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 wypiję za Franka lampkę wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.05.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Sto lat, sto lat!! Buźka z stópki! Tylko taka wirtualna, co by wirusa nie sprzedać Smacznego torciku, rodzinko Jubilata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.05.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Franiu cudny jak zawsze!!! Franiu 100 lat, popijam winko i czytam te wszystkie cudne wieści!Agnes z ikonkami to ja mam problem do dziś...cholera jakaś nieedukowalna jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Aneta, zajrzyj do wątku Tomka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.05.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Aguś a Mogłabys mi go zalinkowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Aneta, oto instrukcja autorstwa Gosiek'a 33:) Aga wejdź w swój profil http://forum.muratordom.pl/../images/misc/navbit-home.pngPanel użytkownika Zaawansowane ustawienia a potem niżej Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 i to właśnie zaznacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts