Anna Wiśniewska 27.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 :D:D:D:D:D:D Aga, trzy centymetry!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.05.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Aniu...:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Kurna, Aga, ja juz nie wiem, co mam pisać na te jego zdjęcia, bo do głowy zawsze przychodzi mi to samo: słodki, cudny, uśmiechnięty, najdzielniejszy i najpogodniejszy na świecie! Uwielbiam Franka! Dobranoc, oby nasz krasnal nie rzygał i spał dobrze, długo i spokojnie. A od jutra - niech przybiera, a nie tylko gimnastyka i gimnastyka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.05.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Franiu cuuudnyyy ! Aga cudne Masz dzieciaczki! Te Franiowe rączki to na całkiem silne mi wygladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.05.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Super Pudzian. http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/yes.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.05.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzień dobry śliczne zdjęcia Pudzian - wysiada buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 28.05.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 No po prostu cudny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Piękny Chłopak nam rośnie! Ale to było już wiadomo. Aga czy juz masz załatwione w Fundacji i czy mozna na Frania 1% oddawać? Jeśli tak, to proszę napisz jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.05.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ponownie dziękuję za zchwyty nad Frankiem Melduję, że drugi dzień bez rzyganka (wasze zaklęcia mają moc sprawczą) Franek charczy jak zdezelowany traktor:bash: Inhalacje, oklepywanie pomagają, ale czuję, że jednak będziemy musieli udać się do pulomologa, kurcze. Żelciu, poniewaz na nowym forum droga do poczty dłuuuga, poproszę publicznie: napisz mi na priv (ponownie:oops:) swój nr kom plizz. A można, tak jak na Twojego Stefcia przeca.. Żelciu, jak Ty załatwiasz turnusy rehabilitacyjne? Pewnie rok do przodu się zapisujecie, co? Czy PCPR dofinansowuje Wam takie wyjazdy? Wyczytałam, że każde dziecko z orzeczeniem o niepełnosprawności ma prawo do dofinansowania turnusu raz w roku. U nas to martwy przepis. Wiem, że we Wrocławiu np ciągle są rozdysponowywane środki, mi powiedziano w naszym PCPRze, że dofinansowanie skończyło się w...styczniu.. Nachodzi mnie taka refleksja, że z dzieckiem niepełnosprawnym to w Pl najlepiej miec kilka meldunków: żeby dostawć wczesne wspomaganie rozwoju zameldowałam się z Franiem u koleżanki w mieście powiatowym, zeby miec dofinansowanie do turnusów, to najlepiej mieszkać w mieście wojewódzkim... No i kto mi powie, że to nie jest chore?? Dziel się doświadczeniami, kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) Co do turnusów, to my w tych 16 latach ani razu nie korzystaliśmy z dofinansowania, więc Ci w tym nie pomogę, ale mam taką znajomą co wszystko wie co i jak i gdzie, jakbyś chciała mogę podać Jej numer. To mówisz, że na Frania można tez oddawać ten 1%. No to napisz nam tutaj dokładnie imię i nazwisko, bo większość zna Frania tylko jako Franio lub Krasnal, a to nie wystarczy. Edytowane 28 Maja 2010 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.05.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 jeżeli faktycznie charczy a nie ma nic osłuchowo- zrób RTG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.05.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Kurcze, Franek miał już tyle prześwietleń płuc.. MAm nadzieję, że tym razem da się obejść.Jestem po rozmowie tel z nasza panią dr. O 16 mam mu zrobić inhalację z samej soli a po kąpieli, przed snem, z samego pulmicortu. I zobaczymy. Żelciu, ale teraz to już nie ma sensu. Wszyscy po rozliczeniach rocznych przeca. A nr tel do koleżanki mi nie dawaj. To ino taka dygresja była. Ot prowincja najwyraxniej mniej kasy dostaje. I już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.05.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Aguś trzymam kciuki by charczenie Frania sobie poszło precz. A kysz!!! Franiu cudowny śliczny i do zacałowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) Aguś jak chcesz, chcialam zapisać tylko Frania do tego wątku o jeden procent. Przypomnę potem, jeśli pozwolisz. ziaba co mam z deseczkami zrobić? Edytowane 28 Maja 2010 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.05.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Żelko, ja tu kiedyś pisałam, że nie podawałąm danych Franka, bo uważam, że wszyscy zrobiliście tyle dla krasnala, że jeszcze 1%, to by była przesada, bo jest tyle dzieci potrzebujących..Tu jest Francio w fundacji:http://www.dzieciom.pl/10684 Inhalacja z pumicortu skończyła się na kilku wdechach i..rzyganko..:(Drenażu już nawet nie próbuję robić. To jakiś kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.05.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzwoniłam do naszej pani dr z IMiDz. Rozważałyśmy kilka możliwości, w końcu stanęło na wizycie u pulmonologa jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 28.05.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 melduję, że nasz 1% poleciał w kwietniu na Frankowe konto Mam nadzieję, że wszystko dobrze wypełniłam i rzeczywiście podatki trafiły tam gdzie miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 29.05.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Sliczne dzieciaczki , sliczny Franula Jak juz bede miala kiedys synka to tez nazwe go Franek ( Agnes ....? nie obrazisz sie ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Żeluś , kochana...wyślesz mi ? zapomniałam na amena. Adres Ci wysyłam na priva. Aga cały zapas energii idzie w zęby. Nie dziwne , że kurczak nic nie poddtył. Od kaszy mannej lepsza kaszka krakowska., jakoś niedoceniana i zapomniana. Pyszczak całuśny dla Nataly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.05.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Izi, dziękuję Jeszcze nic nie ma na franiowym koncie w fundacji. Z tego, co słyszałam, to skarbówka przelewa wszysto razem. Myślę, że pewnie zrobią to w sierpniu bo do końca lipca jest czas na zwroty i korekty. dam znac na pewno na ile Synagisów kasiury nam starczy:) Aprilka, no co ty:) Franków trzeba mnożyc, bo fajne chłopaki są A ja sobie Franule wymyśliłam 16 lat temu.. Długo przyszło czekac, ale się doczekałam:) Ziaba, poooowoli:) U nas rozszerzanie diety w dość specyficznym tempie idzie. Jako fanka kasz obiecuję przetestować na Franku wszystkie możliwe gatunki. Byliśmy już u lekarza. Mieliśmy wczoraj z krasnalem jeszcze trochę przebojów, ale oszczędzę Wam opisu, bo co wrażliwsi mogliby nie wytrzymać.. Pani dr zaleciła Berodual i kontakt telefoniczny "w razie W". Zapomniałam spytać, ale rehabilitacje chyba musimy sobie odpuścić w następnym tygodniu bo Franek produkuje straszne ilości śluzu no i kaszle co i rusz. Poza tym b.z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts