ziaba 15.06.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Sylviowa odnóżko !! Tu ciotka ziaba. Proszę ślicznie poczekać jeszcze ciut. Tu na zewnątrz dziamganie o wyborach i pogoda taka nie wiadomo jaka. Paluchi zaciskam na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A co u Frania słychć, ma ktoś jakieś wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.06.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Mam: właśnie świeżutki sms: Franio jest oceniany na 5mż- pod kątem rozwoju fizycznego. Od kilku osób już usłyszałam, że mały ma nadal pełną szansę na wyrównanie deficytów, ale trzeba dużo pracy. Zajmuje się Fr. 2 rehabil. 1 jest naprawdę super. Dziś starałam się go przekonać by przed pracą w przych przyjeżdzał do Fr i ćwiczył z nim. Powiedział, że to przemyśli. Słaby punkt to logopeda A u nas: no młody nam stracha napędził w sob i niedz konkretne skurcze co 20-25 min... Na szczęście no spa i magnez opanowały sytuacje. Ale szyjka już na palec cała rozwarta. (przepraszam panów). Więc leżę i przemawiam do synka by się nie wygłupiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 15.06.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzięki Sylwia i trzymaj się dzielnie! Kciuki zaciśnięte w tej intencji trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Leż, Sylwuś, leż, nie ruszaj się i oby wszystko się udało! Kciuki trzymam też zaciśnięte i nie puszczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.06.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Dzień dobry Ksiuki za Franusiowy turnus trzymam Ptaszyno Sylviova- siedzieć jeszce masz u mammy, czas jest na wyjście, głosować i tak nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.06.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 nowy sms:Tu jest fatalny zasięg. Jest tylko 1 mijesce, z którego idą sms a nie zawsze mogę dojść. Ta rehabilitacja tu to bez porównania z JG. Wreszcie wiem co to dobra rehabilitacja. Wpisałam nas na kolejny turnus na 5 IX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.06.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Nie mogę się dodzwonić do Agnieszki, ciągle poza zasięgiem. Teraz wiadomo. Sylvia, nogi na żyrandol , związać w kolanach , obłożyć się durnymi gazetami o zmarszczkach i łubiankami truskawek. Udzielamy pozwoleństwa na rozpakowanie się w niedzielę wyborczą. Trzymaj się serdeńko . Kopala w doopala nie dam na szczęście, ale przesyłam dobre anioły i najcieplejsze myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.06.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ziabko nogi zawiązane Staś ma wyjaśnione że przed 4 VII ma zakaz... Wtedy kończę 37 tc. Gorzej, że jutro muszę do Warszawy na KTG jechać a mąż urlopu nie dostał musi być jutro w pracy. No i z tymi truskawkami problem bo nie ma komu kupić. Dam radę... Damy. Z takim wsparciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.06.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Czujesz, ze dziecko się rusza? To co ci nowego to KTG powie? Zadzwoń i powiedz, że masz grypę i prosisz o termin, jak mąż dostanie urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.06.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 EZS następne KTG za tydzień - ze względu na cukrzycę mam KTG i przepływy robione przez moją panią dr na oddziale poza kolejką co tydz. A młody się rusza aż za dobrze pewno znowu fiknie głową do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.06.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 dzień dobryzostawiam całuski dla maluszków na następny tydzień idę na urlop buziaczki i gilusie zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.06.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Mężowi udało się wziąść urlop, jedynie na spotkaniu musiał być. KTG ok, przepływy ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 No to bardzo dobrze - tak trzymać, kochana! Jeszcze tylko trochę musisz maluszka zatrzymać. Malusiu - proszę grzecznie u mamusi siedzieć, główką na dół się obrócić i czekać na właściwy moment - będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.06.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Fajnie, że Aga zadowola:) Sylwia oby tak dalej:), swoją drogą Mały niezłym akrobatą jest skoro jeszcze ma siły i miejsce na takie figle, Maluszku teraz koniec z fikołkami- głową w dół prosimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.06.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Dziękuję. Starszy brat okruszka obrócił się główką w górę pod koniec 35 tc a potem tydzień czasu obracał sie głową w dół. Więc maluszek chyba ma z kogo brać przykład... Byle już skończył te figle. Nie pisałam ale miałam ostatnio mega nerwy bo moja mama starsza osoba wylądowała w szpitalu. Oczywiście czułam że coś kręcą ona z bratem i we wt się wydało- mamę przewieźli do Ochojca na operację wszczepienia rozrusznika serca. Wczoraj miała operację jest wszystko ok. więc troszkę mi nerwy odpuściły... Ja wiem że chcieli mi nerwów oszczędzić. Ale tym sposobem dopiero sie mega denerwowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 18.06.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Sylvia, trzymam kciuki za Ciebie, Twojego Maluszka i za Twoją Mamę. I oczywiście za Francesca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.06.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Hej,hej jest tam kto?Brak wiadomości to dobra wiadomość? Oby tak było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Franuś, ćwicz, ćwicz:)Sylwia...najważniejszy jest spokój. Trzymam kciuki, żeby maleństwo jeszcze troszkę w brzuszku posiedziało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.06.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Napisałam długiego posta i zżarło więc będzie krótko:Moja mama już w domku jeszcze słaba ale z biegiem czasu dojdzie do siebie. Jutro wizyta i będę przekazywana koledze z oddziału bo pani dr jedzie na urlop. Aż się boję czego się dowiem na wizycie. Oczywiście po powrocie zamelduję. Za Frania nieustająco trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts