Paty 22.06.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Sylvia .................co tak kobitko rano wstałaś???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.06.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Agnes !!! Gdzie jesteś ? Co u naszego Frania ? Sylwia trzymaj się mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.06.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 o kurczę ja mam tę samą godzinę......................to zegarek forumowy jet przestawiony !!!!!!!!!!!!!:rotfl::rotfl::lol2::wiggle: jak ja lubię te durne kuleczki ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.06.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 o kurczę ja mam tę samą godzinę......................to zegarek forumowy jet przestawiony !!!!!!!!!!!!!:rotfl: jak ja lubię te durne kuleczki ........... właśnie miałam napisać jakie wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.06.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Sylwia - trzymam kciukasy za Was i za Mamcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 tak kontrolnie wpadam kciuki trzymam za wszystkich tego potrzebujących.... Sylwia jak Chinka,nózki razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 No i ja trzymam kciuki za malucha Sylwii, za Jej Mamę, za Franusia - żeby poszedł do przodu jak burza i jak zwykle zaskoczył wszystkich lekarzy i rehabilitantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 23.06.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 dlugo mnie nie bylo , przekazuje moc energiiiiiiiiiiiii dobrej energiiiiiii pozdrowionka i tez trzym am kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.06.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 dzisiejsze ktg- prawidłowe. Pani dr jedzie na urlop a ja we wt do jej kolegi na ktg i usg. mam zaciskać nóżki do 11 VII. czyli lezec i pachniec... i sie oszczędzać. Agnes napisała że u Frania ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.06.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 To dobrze,że u Frania luzik! Za spokojne oczekiwanie do 11 lipca;zapodałam aniołom( a niech się potrudzą nieco) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 26.06.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 sylvia co u Was i czy ktos wie co u Agnes|? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.06.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Puk,puk,czy ktoś może coś zapodać? Franio z Siostrzyczką i Mamcią się wczasują, czyli ok. Sylwia zgodnie z instrukcją jodpoczywa w dość niewygodnej pozycji .Poczekamy,będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.06.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 niestety wieści od Frania nie mam nowych. A my skończyliśmy 36 tydzień i oficjalnie zrobiłam Uff. Leżę grzecznie jedynie mam problem z mega zgagą. Znajomy lekarz zaproponował zapodanie omiprazolu (na ulotce że średnio w ciąży) bo od zgagi od razu mam gorszą spirometrię a i leżeć się nie da bo pasuda do jamy ustnej dochodzi. Nie mam kogo spytać bo moja pani dr na urlopie. Ale się cieszę młody już bezpieczny w sumie, Moja mama w domku słaba jeszcze ale powoli dochodzi do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.06.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 (edytowane) na zgagę dll mnie był najlepszy alugast albo migdały (długo rozgryzać)!!!! Edytowane 27 Czerwca 2010 przez XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Sylwia - gratuluję, masz dzielnego malucha, który grzecznie poczekał na właściwy moment! Mam nadzieję, że Twoja Mama szybko wróci do zdrowia i wszystko będzie dobrze. Też myślę, że brak wieści to dobre wieści od Franusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.06.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Sylwia pewnej pani w ciazi na zgage pomagaly rodzinki, moze sprawdz. No i poleż jeszcze trochę, poleż. Frania z rodzinką pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.06.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 rodzynki można sprawdzić, mogały nie bo są wzdęcia i dziecko ich nie lubileki typu manti nie wchlaniają sie raczej z przewodu pokarmowego, więc spróbować można, powinny doraźnie pomagać (ale na krótko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 27.06.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Moja córka robiła łyk mleka słodkiego z lodówki(szczególnie rano i wtedy mleko miała donoszone do łóżka)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.06.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 u mnie problem polega na tym, że ja przed ciążą miałam zdiagnozowany reflux. W związku z tym brałam leki zobojętniające typu polprazol. Miałam już tak ten reflux zaleczony że brałam raz na kilka dni. W czasie ciąży je odstawiłam. I tak na początku pomagałam sobie łykiem mleka, potem rennie. Teraz nic nie działa dosłownie nic.odzynki odpadają ze względu na cukier musiałabym je insuliną obstawiać. Zasypiam ok 1:30-2 umęczona. Powinnam leżeć a jedyna pozycja to pionowa a i tak się męczę. Stąd pytanie czy mogę polprazol lub coś w tym stylu? Zaprzyjaźniony lekarz mówi, że w skończonym 36 tc to tak raz na kilka dni małemu już nie zaszkodzę. U mnie zgaga od razu pogarsza spirometrię i to większy problem. Do tego tak boli przełyk , że tylko zimna woda wchodzi. To przepraszam że ponarzekałam ale musiałam objaśnić sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.06.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Sylvia, grzeczny ten Twój Aniołek Trzymajcie się dzielnie jeszcze przez jakiś czas Franio i Agnes z tego co pamiętam jutro ruszają do Warszawy. Trzymam kciuki za pomyślne wyniki badań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts