Zbigniew100 28.06.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Stęskniłem się za Franiem. Wyniki na pewno będą dobre:mad: , nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 . Stąd pytanie czy mogę polprazol lub coś w tym stylu? Zaprzyjaźniony lekarz mówi, że w skończonym 36 tc to tak raz na kilka dni małemu już nie zaszkodzę. . Sylvia, zapytam dziś, jak będę w spółce, ginekologa, czy ma jakieś doświadczenie w tym względzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.06.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 EZS dzięki. Bo pytałabym mojej pani gin ale nie chcę jej urlopu zakłócać. Bo na razie nie brałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 28.06.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Syvia1 , czy jest w Polsce dostepny Gaviscon? To jest albo mleczko, albo tabletki ktore moga brac kobiety w ciazy, nie zawiera aluminium. Szczegolnie w chorobie refluksowej jest polecany ciezarnym, poniewaz neutralizujac tresc zoladka zapobiega rowniez wydostaniu sie tej do przelyku. http://www.gaviscon.de/gaviscon_product_range/gaviscon-advance-pfefferminze.php Edytowane 28 Czerwca 2010 przez gabriela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.06.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 a co ci to aluminium przeszkadza? Przecież ono się nie wchłania. Problem ze zobojętniaczami jest taki, że jak się kwas żołądkowy zobojętni, to żołądek zaczyna go więcej produkować/. Takie koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.06.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Mam wieści od Frania http://lh6.ggpht.com/_-gpB12MqADY/TCioVTKMY7I/AAAAAAAAAxU/2S8wQ9YDp8s/s512/DSC02489.JPG PO turnusie Franio ruszył z kopyta chłonie wszystkimi zmysłami świat. Nadgonił rozwój już na etap 6 mies. Agnieszka zachwycona profesjonalnym podejściem i rehabilitacją. Już zarezerwowała następne 2 turnusy. Pani dyrektor (o ile dobrze zrozumiałam) już wie że Franio jest waleczny bo trafiła w poszukiwaniu opinii o swoim ośrodku na nasz wątek o Franciszku. Pozdrawiamy serdecznie. Aga biedna głodna bo szkrabik nie chce spać nadganiając a od rana nic nie zjadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 28.06.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Cudne wieści! Franuś wspaniały!... Serce się raduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Haaaa, wiedziałam, mówiłam, ja jednak czarownica jestem! Super!!! On wszystko nadrobi, zobaczymy wszyscy, na jego 2 latka będzie na takim samym etapie rozwoju jak równolatki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.06.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 A jaką ma fryzurę.http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/88.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.06.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Niiioooo, jeszcze trochę i Franio zapomni o tym, ze byl wczesniakiem. Wczesna interwencja cuda robi!!!! Sylwia trzymaj się mocno!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 28.06.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Braaaawwoooooooo, Franuś! Wielkie dzięki dla rehabilitantów! Już widzę linię Agnieszki skoro nie miała czasu na jedzenie,waga motylkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ale suuuper!!!! :wiggle: Cudnie A fryzurka Franciszkowa rzeczywiście rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.06.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) A ja się właśnie dowiedziałam, że moja mama z powrotem wylądowała w szpitalu... Cisnienie jej zaczeło skakać. Juz kiedyś miewala takie skoki ale ostatnio udało się to ustabilizowac. Edytowane 28 Czerwca 2010 przez sylvia1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Sylwia - to pewnie wina i pogody trochę, ostatnio zmiany były... Ja mam nadzieję, że w szpitalu szybko się za to wezmą, ciśnienie ustabilizują i wszystko będzie OK - trzymam za to kciuki bardzo mocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.06.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Sylvia, wielu osobom teraz skacze ciśnieniePytałam o leki, niestety, odpowiedź jest na raczej nie ale lekarz prowadzący lepiej zna pacjentkę i jak trzeba to trzeba. Powinnaś się chyba odmeldować na OCPie Zostają ci zobojętniacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.06.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Ewa dziękuję. Byłam dziś na KTG. Pan dr z łaski zrobił USG tzn sprawdził przepływy li i tylko. (moja pani dr mi wpisała KTG+ USG). KTG ok przepływy ok, więc kolejna wizyta za tydzień. Moja pani dr na urlopie. A pan dr mnie zbył mówiąc trzeba przeczekać. Tyle, że u mnie po porodzie problem nie zniknie bo to nie wina tylko ucisku na żołądek. Ech... Co do ciśnienia to mama tydz temu wyszła z kardiologii po wszczepieniu rozrusznika. Więc te ciśnienie to obowiązkowo na oddział pod obserwację i ustawienie leków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.06.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Kochani, włąśnie zjechaliśmy. Mózg został gdzies po drodze.Jutro opisze co i jak bo padam na pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Kurczę, kurczę, mam nadzieję, że Franciszek teraz to już idzie do przodu jak burza! No i że wyniki ma wspaniałe, same dobre i w ogóle - inaczej nie widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 29.06.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Kochani, włąśnie zjechaliśmy. Mózg został gdzies po drodze. Jutro opisze co i jak bo padam na pysk czekamy , czekamy !!!! no i poczekamy do jutra , spokojnej nocy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 29.06.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Moje ciśnienie też głupieje,a leki zażywam solidnie,więc wszystko zwalam na pogodę. Ależ mnie cieszy powrót Walecznego z Resztą Rodziny! Odpoczywajcie i kolorowych snów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts