Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

O matko, matko, jakie fajne zdjęcia, jak zawsze!!! :lol:

:wave:

No po prostu super, a zdjęcie z piciem - sama radość, jak sobie przypomnę... ;)

Pamietacie jeszcze ten czas, kiedy drżeliśmy o Franka?

A teraz???

Te miny - umarłam, jak zwykle!!!!

\

Buziaki wielkie dla Was obojga, dla Franciszka K. pierdziochy w brzuszek!

A w ogóle - Ziaba, gdzies Ty???

I co u Ciebie???

I czy wszystko w porządku?

I dlaczego się nie odzywasz?

I ja się na to nie zgadzam!

I proszę się odzywać i meldować, co słychać i w ogóle!

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję za wszystkie zachwyty:)

Melduję, że dostaliśmy na 1.09 termin w CZD (już powiedziałam Natce... kurcze, obiecałam jej że będę na rozpoczęciu roku szkolnego a tu taki klops..:( Na zakończeniu nie mogłam być, bo wyjazd z Frankiem, obiecałam, że będe na zakończeniu a tu 1.09 CZD i 2.09 mamy się stawić w IMiDz... Nie da razy przestawic terminów. Wszystko dopięte na ostatni guzik - Franek bedzie miał bilans roczniaka jakby na księżyc leciał.. Oto jakie poradnie w obu tych instytucjach mamy zaliczyć: rehabilitacyjną, neurologiczną, onkologiczną, neonatologiczną, immunologiczną..chyba wsio.. aaa endokrynolog jeszcze).

Ech...ciotka Ziaba zapomina o nas..

Ale w tej butelce było coś dobrego! Sam mniód! Franio czarujący i do schrupania. Co do zbiórki to należy chyba pisać do szp Redakcji(tak to jakoś było przedtem) A może licytacja min Franusia?Żartuję oczywście,ale są przecudnej urody i warte każdej ceny. :)
Oooo, swojaczko - uważam, że to fantastyczny pomysł - ładna odbitka z taką którąś miną (np. te z cyklu "matka, uczesz się") - cudna pamiątka, ja zaraz bym licytowała! :D

Depsiu, ale mi to uczesanie wypominasz..;-)

Radek powoli znosi manele do auta.. Im mniejsza osóbka tym więcej ma bagaży:)

Trzymajcie kciuki za Frania, proszę.

Postaram się w miarę regularnie podsyłać raporty smsowe. Sylwia będzie w innym wymiarze, więc obiecuję oszczędzać bidulkę:)

Do poczytania za 2 tygodnie, kochani:)

Postaram się w miarę regularnie podsyłać raporty smsowe. Sylwia będzie w innym wymiarze, więc obiecuję oszczędzać bidulkę:)

Aga żebym ja Ciebie nie pooszczędzała :jawdrop: w komórce mam net pisz ile chcesz i kiedy chcesz będę wrzucała na forum no chyba że będę rodzić to wtedy dopiero po porodzie prześlę... :wiggle: I kciuki za Frania zawsze i wszędzie. A my jutro 38 tc kończymy. Jak będę wiedziała czy i kiedy idę na oddział to dam Ci znać a i na forum napiszę.

Na razie to każdemu życzę fizycznie takiej końcówki.

Korzystajcie z każdej chwili by się wzmocnić i usprawnić. My tu kciuki trzymamy,zaklęcia mruczymy i czarodziejskie mikstury w waszej intencji warzymy. :stirthepot: No i wspiieramy Sylwię i Jej Okruszka w drodze ku wolności. ;)

Franuś jak zwykle na wszystkich zdjeciach cudny:). Życzę miłego i owocnego pobytu na turnusie rehabilitacyjnym. Cieszę sie, że udalo sie Wam zalatwic wszystko jak należy, bo postepy u Franusia sa widoczne na zdjeciach. Trzymam kciuki za udany turnus.:hug:

Forumowa babcia Franusiowa .

no to z racji tego, ze jest lato to siedząco będzie wystarczająco GIT.

Nie ma Agnesk to można pogadać za plecami. o zbiórce - bo myślę, że łatwo im nie jest....

co do aukcji - ma ktos z Was doświadczenie z prowadzeniem takiej tutaj? i czas na zajęcie się nią? jesli nie to może po prostu zrzutka ile kto może?

Edytowane przez XX

Nie ma Agnesk to można pogadać za plecami. o zbiórce - bo myślę, że łatwo im nie jest....

co do aukcji - ma ktos z Was doświadczenie z prowadzeniem takiej tutaj? i czas na zajęcie się nią? jesli nie to może po prostu zrzutka ile kto może?

Popieram zrzutkę. Z aukcją sporo roboty, a pora wakacyjna:). (Choć miło jest wylicytować i posiadać fanty przygotowane przez dobre dusze).

Za Franulę jak zwykle kciuki trzymam, i cieszę się z postępów, i wierzę w niego i Agnes:)

Jeżeli Ktoś chce wesprzeć Frania i Agę wpłacając jakąś kwotę, to tutaj jest strona Frania w Fundacji

http://www.dzieciom.pl/10684

Wpłacać można od razu i bez ograniczeń. ;-) A po wpłacie, nawet można zadzwonić do Fundacji i zapytać czy Wasze wpłaty są już na Franka subkoncie i w ten sposób mieć pewność, że do Frania dotarło.

Teraz latem Aukcja raczej nie jest do przeprowadzenia. Z tym trzeba poczekać na ten okres przedświąteczny, co to, co roku jest aukcja na jakieś dziecko.

Kochani

Teraz ja proszę bardzo o wsparcie (modlitwy i pozytywną energię)

Moja koleżanka z klasy, kiedyś sąsiadka, leży w szpitalu w Edynburgu z podejrzeniem tętniaka. Dowiedziałam się wczoraj wieczorem i nie mogę sobie znaleźć miejsca. Magda mieszkała ostatnio we Wrocławiu, ale rok temu wyjechała do Szkocji do pracy. Cały czas czekam na wieści- wczoraj poleciał do niej jej brat. Wiem, że zrobiono jej otwory w czaszce ze względu na wysokie ciśnienie. Jest utrzymywana w śpiączce farmakologicznej. Błagam, pamiętajcie o niej.

To forum ma magiczną moc i dlatego proszę Was o pomoc.

Ula