DPS 09.07.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 O matko, matko, jakie fajne zdjęcia, jak zawsze!!! No po prostu super, a zdjęcie z piciem - sama radość, jak sobie przypomnę... Pamietacie jeszcze ten czas, kiedy drżeliśmy o Franka? A teraz??? Te miny - umarłam, jak zwykle!!!! \ Buziaki wielkie dla Was obojga, dla Franciszka K. pierdziochy w brzuszek! A w ogóle - Ziaba, gdzies Ty??? I co u Ciebie??? I czy wszystko w porządku? I dlaczego się nie odzywasz? I ja się na to nie zgadzam! I proszę się odzywać i meldować, co słychać i w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.07.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Dziękuję za wszystkie zachwyty:) Melduję, że dostaliśmy na 1.09 termin w CZD (już powiedziałam Natce... kurcze, obiecałam jej że będę na rozpoczęciu roku szkolnego a tu taki klops.. Na zakończeniu nie mogłam być, bo wyjazd z Frankiem, obiecałam, że będe na zakończeniu a tu 1.09 CZD i 2.09 mamy się stawić w IMiDz... Nie da razy przestawic terminów. Wszystko dopięte na ostatni guzik - Franek bedzie miał bilans roczniaka jakby na księżyc leciał.. Oto jakie poradnie w obu tych instytucjach mamy zaliczyć: rehabilitacyjną, neurologiczną, onkologiczną, neonatologiczną, immunologiczną..chyba wsio.. aaa endokrynolog jeszcze). Ech...ciotka Ziaba zapomina o nas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.07.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ale w tej butelce było coś dobrego! Sam mniód! Franio czarujący i do schrupania. Co do zbiórki to należy chyba pisać do szp Redakcji(tak to jakoś było przedtem) A może licytacja min Franusia?Żartuję oczywście,ale są przecudnej urody i warte każdej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Oooo, swojaczko - uważam, że to fantastyczny pomysł - ładna odbitka z taką którąś miną (np. te z cyklu "matka, uczesz się") - cudna pamiątka, ja zaraz bym licytowała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.07.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Depsiu, ale mi to uczesanie wypominasz.. Radek powoli znosi manele do auta.. Im mniejsza osóbka tym więcej ma bagaży:) Trzymajcie kciuki za Frania, proszę. Postaram się w miarę regularnie podsyłać raporty smsowe. Sylwia będzie w innym wymiarze, więc obiecuję oszczędzać bidulkę Do poczytania za 2 tygodnie, kochani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.07.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Postaram się w miarę regularnie podsyłać raporty smsowe. Sylwia będzie w innym wymiarze, więc obiecuję oszczędzać bidulkę Aga żebym ja Ciebie nie pooszczędzała w komórce mam net pisz ile chcesz i kiedy chcesz będę wrzucała na forum no chyba że będę rodzić to wtedy dopiero po porodzie prześlę... I kciuki za Frania zawsze i wszędzie. A my jutro 38 tc kończymy. Jak będę wiedziała czy i kiedy idę na oddział to dam Ci znać a i na forum napiszę. Na razie to każdemu życzę fizycznie takiej końcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.07.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Korzystajcie z każdej chwili by się wzmocnić i usprawnić. My tu kciuki trzymamy,zaklęcia mruczymy i czarodziejskie mikstury w waszej intencji warzymy. No i wspiieramy Sylwię i Jej Okruszka w drodze ku wolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 10.07.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Franuś jak zwykle na wszystkich zdjeciach cudny:). Życzę miłego i owocnego pobytu na turnusie rehabilitacyjnym. Cieszę sie, że udalo sie Wam zalatwic wszystko jak należy, bo postepy u Franusia sa widoczne na zdjeciach. Trzymam kciuki za udany turnus. Forumowa babcia Franusiowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.07.2010 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Cudna mina Frania!!!szczęśliwe dziecko!!! jak ja się cieszę z każdych postępów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.07.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 dostałam sms od Agi że dojechali rano o 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.07.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Franek wraca na siedząco!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 11.07.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 ja obstawiam ze biegajaco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Na siedząco - to na bank. Jak się uda, to i na biegająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 11.07.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 No chyba,że nie miałby ochoty akurat na bieganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.07.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 No gorąco jest, i będzie, w końcu lato mamy. Jak jest gorąco to się nie chce biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.07.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 (edytowane) no to z racji tego, ze jest lato to siedząco będzie wystarczająco GIT.Nie ma Agnesk to można pogadać za plecami. o zbiórce - bo myślę, że łatwo im nie jest....co do aukcji - ma ktos z Was doświadczenie z prowadzeniem takiej tutaj? i czas na zajęcie się nią? jesli nie to może po prostu zrzutka ile kto może? Edytowane 11 Lipca 2010 przez XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.07.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Dzień doberek Franusiowe miny wymiatają normalnie. Sylvia - trzymam kciuki No właśnie jak to zorganizować?? Takie wyjazdy na pewno sporo Ich kosztuja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 12.07.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Nie ma Agnesk to można pogadać za plecami. o zbiórce - bo myślę, że łatwo im nie jest.... co do aukcji - ma ktos z Was doświadczenie z prowadzeniem takiej tutaj? i czas na zajęcie się nią? jesli nie to może po prostu zrzutka ile kto może? Popieram zrzutkę. Z aukcją sporo roboty, a pora wakacyjna:). (Choć miło jest wylicytować i posiadać fanty przygotowane przez dobre dusze). Za Franulę jak zwykle kciuki trzymam, i cieszę się z postępów, i wierzę w niego i Agnes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.07.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Jeżeli Ktoś chce wesprzeć Frania i Agę wpłacając jakąś kwotę, to tutaj jest strona Frania w Fundacji http://www.dzieciom.pl/10684 Wpłacać można od razu i bez ograniczeń. A po wpłacie, nawet można zadzwonić do Fundacji i zapytać czy Wasze wpłaty są już na Franka subkoncie i w ten sposób mieć pewność, że do Frania dotarło. Teraz latem Aukcja raczej nie jest do przeprowadzenia. Z tym trzeba poczekać na ten okres przedświąteczny, co to, co roku jest aukcja na jakieś dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.07.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Kochani Teraz ja proszę bardzo o wsparcie (modlitwy i pozytywną energię)Moja koleżanka z klasy, kiedyś sąsiadka, leży w szpitalu w Edynburgu z podejrzeniem tętniaka. Dowiedziałam się wczoraj wieczorem i nie mogę sobie znaleźć miejsca. Magda mieszkała ostatnio we Wrocławiu, ale rok temu wyjechała do Szkocji do pracy. Cały czas czekam na wieści- wczoraj poleciał do niej jej brat. Wiem, że zrobiono jej otwory w czaszce ze względu na wysokie ciśnienie. Jest utrzymywana w śpiączce farmakologicznej. Błagam, pamiętajcie o niej.To forum ma magiczną moc i dlatego proszę Was o pomoc. Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts