XX 12.07.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 dobre myśli przesyłam - Magda zdrowiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.07.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ja też, Zdrowia dla Magdy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.07.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 (edytowane) czesc Dziewczynki Kochane ...... ma ktoś wieści od Ziaby ? dlaczego tak nagle przestala sie pojawiac na Forum ? ostatni wpis był 16 czerwca .....prawie miesiąc milczy ps.....Tabaluga trzymam kciuki za Madzię Edytowane 12 Lipca 2010 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.07.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Tabaluga trzymam ckiuki za Madzię. a ja jutro na oddział będą decydować kiedy Staś sie urodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.07.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Dzięki za kciuki. Nadal nie mam wieści o Madzi, cały czas chodzę z telefonem. Proszę, nie zapominajcie o niej. Sylvia Teraz jesteś już bezpieczna- i Ty i Staś. Myślę, że nie każą Ci za długo czekać. Te upały muszą Ci baaaardzo doskwierać. Trzymaj się dzielnie i czekamy na Szybki powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Modlę się i trzymam kciuki za Magdę, także i ja. Sylwia - będzie dobrze, zobaczysz, przyjdzie na świat zdrowy piękny malec, a Ty będziesz w fantastycznej formie, bo bardzo chciałaś tego maluszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.07.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Trzymam kciuki za Agnes i FraniaMagde Sylvię i szkrabeczka myśli dobre posyłam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Tabaluga trzymam ckiuki za Madzię. a ja jutro na oddział będą decydować kiedy Staś sie urodzi. może 22 lipca w świeto czekolady Sylwia -byłaś bardzo dzielna ....teraz czas na FINAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.07.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 czesc Dziewczynki Kochane ...... ma ktoś wieści od Ziaby ? dlaczego tak nagle przestala sie pojawiac na Forum ? ostatni wpis był 16 czerwca .....prawie miesiąc milczy ps.....Tabaluga trzymam kciuki za Madzię [ATTACH=CONFIG]16376[/ATTACH] Kciuki zaciśnięte Ziaba ma się dobrze... chyba, w każdym razie wesoła jak zwykle ale zaganiana nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 13.07.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 tak tak 22 lipca to jest to (akurat mam urodziny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 13.07.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Madzie wpisze do siebie na karteczke pod poduszke , bedzie zdrowa i jeszcze nie raz wypije z Toba kawke !!!!!! W Edynburgu sa swietni lekarze , sama mieszkam w Szkocji od 5 lat wiec wiem ! Tu u nas na wiosce to same patalachy , jako znachorka zrobilabym kariere ale Edynburg lub Glasgow maja swietnych specjalistow . Wiec trzymamy wszyscy kciuki i zobaczycie wyzdrowieje , Sylwia skoro masz neta w komorce to jak juz zaczniesz sie rozpakowywac to daj znac my tu bedziemy obstawiac o ktorej godzinie Stas przyjdzie na swiat. A Franio skoro trzyma juz tak pieknie butelczyne to po tym turnusie jak wroci to .......... duzo duzo wieksza bedzie juz trzymal hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ziaba ma się dobrze... chyba, w każdym razie wesoła jak zwykle ale zaganiana nieco uff...ufff dzieki za wieści ....Gosiek -pozdrów Ziabę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.07.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 pozdrowię, nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.07.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Bardzo dziękuję za modlitwy i kciuki za Madzię. Podobno jest dużo lepiej niż się obawiano. Na razie Magda jest w śpiączce, ale próbowano ją wybudzić na chwilę, by wykonać badania. Mam nadzieję, że kolejny dzień przyniesie jeszcze lepsze wieści. Jej brat jest zachwycony opieką nad Magdą- cały czas ktoś z personelu czuwa przy niej, non stop robią jakieś badania. Zresztą jemu też zapewniono pokój przy szpitalu i fachowego tłumacza. Może być przy niej, kiedy tylko chce. SylviaKciuki zaciśnięte- oby jak najszybciej. Trudno znosić końcówkę ciąży w takie upały. A Franio znów zaskoczy nas po powrocie- nasz dzielny Maluszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.07.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Dzień dobry no kciuki dlaej trzymamy za wszystkich potrzebujących buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 14.07.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Jeżeli Ktoś chce wesprzeć Frania i Agę wpłacając jakąś kwotę, to tutaj jest strona Frania w Fundacji http://www.dzieciom.pl/10684 Wpłacać można od razu i bez ograniczeń. A po wpłacie, nawet można zadzwonić do Fundacji i zapytać czy Wasze wpłaty są już na Franka subkoncie i w ten sposób mieć pewność, że do Frania dotarło. Teraz latem Aukcja raczej nie jest do przeprowadzenia. Z tym trzeba poczekać na ten okres przedświąteczny, co to, co roku jest aukcja na jakieś dziecko. O, Żelko! Dzięki za przypomnienie, że w ten sposób też można pomóc Franiowi. ( przez te upały człowiek w ogóle nie myśli ) Drobna pomoc na pewno ode mnie dotrze, ale to już w sierpniu. Kciuki trzymam za wszystkich potrzebujących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.07.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 tabaluga to tyle dobrego w tym wszystkim, że Magda choruje w cywilizowanym kraju.daj znać jak będzie coś więcej wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Kciuki nadal zaciśnięte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.07.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 dzień dobry kciuki trzymamy dalej myśli dobre posyłam buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 15.07.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 trzymamy , trzymamy !!! nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby puscic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts