DPS 20.07.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Modlę się za Magdę i jej powrót do zdrowia - oby modlitwa podziałała, tak jak wsparcie wszystkich tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.07.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 dzień dobry czekamy, wysyłamy dobre myśli i trzymamy kciuki będzie dobrze, będzie dobrze niech moc tego Forum zadziała raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.07.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Aga nadała sms-a! Nasza Sylwia wczoraj urodziła ZDROWEGO SYNKA!!!! Gratulację dzielnej Mamie i Synkowi!!!! Ogromne gratulacje! kciuki za Madzię trzymam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 21.07.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 trzymamy kciuki , i spimy na karteczkach ktore przyniosa szczescie , Madzia wyzdrowieje , modle sie o to codziennie . A co tam u Frania Walecznego ....? Ktos cos wie...? a u Sylwi i Stasia ...? Kawika , widzialam ze wczoraj sie spoznilas troszke zwykle o 7 rano , a wczoraj o 8.30 hihihihih pozdrawiam i tez trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.07.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Waleczny nabiera tężyzny i sprawności wszelakiej coby nas zadziwić (tak myślę) Staś jest obiektem podziwu swj mamy i najbliższych. Potrzebujących aniołom polecam z wiarą,że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 21.07.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Sylvia, serdecznie gratuluję syneczka! Bardzo się cieszę i życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużo miłości, cierpliwości, przespanych nocek i słodkiego cycania. Tabaluga, trzymam kciuki za Madzię, będzie dobrze. Francesco, o Tobie też myślę, Rycerzyku. A Ziaba, jak na Ziabę przystało, pewnie rechoce gdzieś w tunezyjskim stawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 No trzymam kciuki, az bolą. Wierzę, że moc może jeszcze raz z naszych modlitw się wziąć i Madzia może pięknie wyzdrowieć. Kurde, brak mi wieści od Frania i od Stasia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 22.07.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Mam to samo! Poczekam ,przecież niedługo się pojawią. I będą nowe zdjęcia z figlarnym Franiem,eeeech. Nieustająco dobre myśli wysyłam dla Magdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 No to poczekamy razem, swojaczko, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.07.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Dzień dobry faktycznie oststnio się spóźniam, a od poniedziałku idę na kilka dni wolnegowięć prosze pamiętać że ja kciuki dalej trzymam za nasze szkrabki i za Madzię buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.07.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Dziękuję za kciuki i gratulacje Nadaję ze szpitala. Ciagle walczymy z żółtaczką. Bardzo wolno spada. Mały jest sliczny kochany o zdrowy. Mogę wysłać na kom komuś zdj to wstawi bo ja z kom nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.07.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Dziękuję za kciuki i gratulacje Nadaję ze szpitala. Ciagle walczymy z żółtaczką. Bardzo wolno spada. Mały jest sliczny kochany o zdrowy. Mogę wysłać na kom komuś zdj to wstawi bo ja z kom nie dam rady priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 23.07.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Na prośbę naszej kochanej Sylwii prezentuję zdjęcia STASIA - WITAJ NA ŚWIECIE SŁONECZKO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.07.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Piękny .http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.07.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 E Stasio prawdziwy facet jest! Słodki! Trzymamy kciuki za szybkie zwalczenie żółtaczki. Stasio, nie dawaj się!!!! Od Agi mam sms-a. Cięzko znoszą upał, ale Franio robi postępy!!! Zaczął też mówić!!!!! Aga napisała, że jak mu źle, to mówi "mamamama"! A jak mu dobrze, to się wciąż śmieje. Bąk mały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.07.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 co za cudowne wiesci i widoki... Stasio cudny a Franio zaczął mówić!!!!super wiadomości na wolny wekend:) http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a060.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.07.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Mądry chłopak z tego naszego Frania. Wie do kogo uderzyć w razie czego. I jeszcze się go czepiają :jawdrop:Na szczęście upały znowu trochę ustąpią i Franio będzie imiał pełen komfort. On nam jeszcze pokaże:wiggle: Stasio słodziuchny- oby żółtaczka szybciutko zeszła. O Madzi na razie nie mam nowych wiadomości- może jutro będę coś wiedziała. Mam nadzieję, że następne wieści będą lepsze. W każdym razie dziękuję Wam za modlitwy i kciuki za nią. Wiem, że potrafią zdziałać cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Woooow, jaki fajny Stasio!!! Superowy facet, jeszcze raz gratuluję serdecznie! Franuś, słoneczko nasze, mówi już... No ja Wam mówię, on nie ma żadnego MPD, a jeszcze wszystkim pokaże, na co go stać, tak jak do tej pory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.07.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 No i się doczekałam! Na takie info warto poczekać. Staś słodki nad wyraz i zapewne wkrótce "przybierze" właściwe barwy. Jeszcze raz gratuluję dzielnej Słodkiej Sylwii. Warto było przeżywać te wszyskie niepokoje. Najważniejsze,że Staś zdrowy. Co do Frania to ja zupełnie nie rozumiem tych podejrzeń(MPD) Moim okiem to On goni trówieśników modelowo. Jest zdrów i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 23.07.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Sylwio gratuluję ślicznego synka Życzę zdrowia. Franek! Franek! Franek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts