jamles 04.08.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 no, Franek Supermen a Nastka ..... czas zacząć zbierać na wesele;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Aguś cudne zdjątka Staś dziś był kłuty i udało mi sie mocz złapać. Nawet podwójnie jeden na mocz i drugi na posiew... Do pojemniczka. Jestem dumna z siebie. Krasnal płakał bo mu się średnio podobało siusiania na zawołanie i leżenie na golasa ale cóż było zrobić. Wyniki z krwi jutro a posiew jak urośnie i antybiogram zrobią. Octanisept to taki płyn odkażający - działa na bakterie, wirusy i grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.08.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Przesympatyczne Rodzeństwo! Upiera się by siedzieć? To dobrze, znaczy że leżenie już mu się znudziło. Teraz czas na pionowe zwiedzanie świata. Nieustająco "czaruję" i mocno przytulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 04.08.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 I kurczak chce ciągle siedzieć!!! Nie daje rady bo słaby ten dolny odcinek kręgosłupa, ale chce i basta.. Uparciuch jeden:) Lecę to najważniejsze , że chce..i będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.08.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 jeńki, co za fantastyczne zdjęcie:) Jamles ma rację: czas zbierać na wesele Nastki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 dzień dobry Acchhhhhh jakie cudne zdjęcia cisze się że tak ważna uroczystość doszła do skutku oczko mi się zaszkliło Nastka - śliczna buziaczki ps. Super że z Madzią lepiej, no to dalej przesyłamy dobrą energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 No dobra, robaczki moje, no to poczarujemy... Dla Madzi wywar z jaszczurczych ogonów i sowich łapek, żeby pełną ruchomość odzyskała i sprawność. :strithepot: Dla Frania już tylko pokrzywa i wężowe języki, świetnie robią na wzmocnienie właśnie dolnych partii. Dla Stasia trochę pajęczych nóżek i żabich odwłoków z wrotyczem, będzie dobrze! Franulek cudny na fotach, Nastka - panna jak malowanie, matka - upaś się trochę, bo zazdrość bierze! No to buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.08.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Ciotka czaruj ze wszystkich sił bo Frania gorączka męczy:bash: Bylismy dziś juz w szpit u naszej pani dr. Narazie jesteśmy w kontakcie telefonicznym. Mam tylko nadzieję, ze krasnal nic nie złapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 05.08.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 A może to zęby? Moja wnusia właśnie dopada wszystkiego i "wgryza się" z wielką zaciekłością.. Mam nadzieję,że to nic złapanego i dołączam do DePeSi ; zaczynam kolejny wywar Kciuki trzymam też za Madzię i Stasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.08.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Chciałam powiedzieć, że czary działają... Dzisiejsza bilirubina niższa o 4 jednostki w porównaniu z tą sprzed tygodnia. Dziś było 12,93 (tydz temu 16,9). :wiggle::wiggle: Do tego mocz ogólny b/z morfologia ok CRP 0,0 Czekamy na wynik posiewu. Nic z tego nie rozumiem ale to najważniejsze że powoli ale bilirubina spada. Za to pani pielęgniarka pobrała za mało krwi i nie zrobili bilirubiny bezpośredniej (czy pośredniej)... trudno to przy następnym kłuciu... a mały dziś od 15 do 20 wisiał na cycu prawie non stop. Tzn w cyklu 40 min przerwy- 20 min ssania i tak w kółko... O 20 padł i śpi... Kciuki za Frania trzymam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 05.08.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Franeczku ślicznie wyglądasz w tej białej kamizeleczce, siostrzyczka też śliczna dziewczynka.Przeczytałam na blogu Anutki o zwykłej mamie. Ja jestem taką zwykłą mamą, czego życzę Tobie Agnieszko i wszystkim matkom, aby były tymi zwykłymi mamami. Aby dzieci były zdrowe, by się dobrze rozwijały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.08.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Nie śpię bo kontroluje Frania z tą gorączką. Zobaczymy do rana jak będzie. Sylwuś, super wieści:) Niech ciotki miłe dalej czarują Anutko, jestes niesamowitą mamą.. Helenka ma ogromne szczęście.. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej pracy i miłości do córci. Na pewno odezwę sie na priv po rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.08.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Franio cuudowny w garniturze. Widać, że wczuł się w sytuację. Sakoda, że teraz dopadła go ta gorączka. Agnes, może to rzeczywiście ząbki, a może tak odreagowuje całe to zamieszanie. Jak minęła nocka?Śliczną masz córunię- widać, że zakochana w braciszku.Ja też poczytałam sobie o Helence i jej dzielnej Mamusi. Takie Mamy jak Ty, Agnes i Anutka, to prawdziwy skarb. Obydwie wykonujecie ogromna pracę, by Wasze dzieci były szczęśliwe, radosne i czerpały z życia jak najwięcej. A uśmiechy i radość w oczach Waszych pociech mówią same za siebie. SylwiaCoraz lepiej, a my czarujemy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.08.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 dzień dobry mam nadzieję że gorączka już opadła trzymam kciuki przecież jutro impreza!!! Ponieważ mnie jutro nie będzie to Zyczę Ci Franusiu - forumowy supermenie Zdrowia jak dzwon (to mamusi marzenie) I choć Twoja droga powolna i trudna, I choć Twoja matka czasami marudna Niech wokoło wszyscy Cię bardzo kochają I Aniołki jak dotąd nad Tobą czuwają!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!! http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/baby3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.08.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 a dla pozostałych buziaczkiciesze się że z Madzią - idzie do przodu Sylvia- super że wyniki się poprawiają buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 06.08.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 U NAS tez goraczka i to na helu.....nie wiedza co jest zreszta tu nie ma zadnej opieki medycznej doslownie pustynia.poprosze o wywar przeciwchorobowy dla martynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Kawika, ciotko ty kochana, już się wzruszyłam, nie wiem co to jutro będzie:) Gorączka krasnalowi przeszła tak samo niespodziewanie jak się pojawiła.. To najważniejsze. XX, teraz dużo wirusów w powietrzu kurcze.. Może isoprinesine spróbuj? Ty na urlop laptoka wzięłaś??? FM sprawdzasz?? Normalnie spaczenie forumowe:) Ciotki kochane, do roboty, warzyć wywar dla Martynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Poszukuje dla krasnala następujących pomocy (Anutko, może Ty pomożesz? nigdzie w sieci nie znajduję sklepu, który miałby to w sprzedaży): 1. Od obrazka do słowa. Gry rozwijające mowę dziecka, WsiP, Warszawa 2. Słucham i mówię 2 kasety magnetofonowe z 79 kolorowymi obrazkami, Emart sp. z o.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Aga, pierwsza pozycja dostępna w medbooku http://www.medbook.com.pl/medhome/product.php?pline=3&code=4666&med_id=d89e115a7589cd0c12c2f63c41fecc6c i daj mi jeszcze kwilkę kwilkę później skontaktowałam się z panią z centrum logopedycznego i prawdopodobnie da się zamówić tą pozycję u nich. Musi jednak się upewnić,więc prosiła o telefon za chwilkę. Podaje Ci numerek 44 685 38 01 , uprzedziłam panią, że w sprawie szczegółów będzie dzwoniła super mama Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 06.08.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 witam po pierwsze bardzo dziękuję Wam dziewczyny za słowa dodające mi otuchy i łechcące kobiecą i matczyną próżność...ale to nie tak...zawsze mówię, że nie ma co podziwiać bo nikt nie pytał mnie o zdanie , więc z tego co dostałam ...staram się zrobić najwięcej jak się da... poza tym każdemu życzę takiej radości z bycia mamą , jaką mam ja , będąc mamą wiecznie uśmiechniętej i szczęśliwej Helenki:) a teraz konkrety AgnesK tutaj kupisz " OD obrazka do słowa" http://www.edukacyjna.pl/ksiazka.php?id=6340 do czego jest Ci to potrzebne..ja kupiłam , kiedy moja mała była taka jak Franuś i do dzisiaj leży albo korzystają z tego inne dzieci...obrazki okazały się zdecydowanie za małe tego drugiego zestawi prawdopodobnie nie da się już zakupić...kiedyś też szukałam:) jest coś takiego: http://www.edukacyjna.pl/ksiazka.php?id=2555 to obrazki i dołączona do nich płyta z dźwiękami uściski dla super syneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts