AgnesK 06.08.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No ja wieeeedziałam, że na Was można liczyć Co to? kto to? znam:) Już zamówiłam dla Frania - to ze wskazania p neurologopedy z Zaździerza. Ćwiczyliła przy pomocy tego zestawu z Franiem. Wyczytałam w sieci że "od obrazka do słowa" jest super pomocą, stąd moje pytanie. Anutka, wg Ciebie nie warto kupować? Gdzies wyczytałam, że ten zestaw jest lepszy od Co to? kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 a oczywiście ten telefon to w sprawie pozycji 2 "Słucham i mówię " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Malkuś, ciotuńciu koffana.. Skontaktują się ze mną po weekendzie. Trza kurczaka ćwiczyć żeby wreszcie powiedział "ciotki czarownice", nie? A nie wiecie, gdzie nam się ostatnio cioteczka Aneta s zawieruszyła? Może z ziabą na jakiś Karaibach lulki palą?.. Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 06.08.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 taki urlop troche pracowity.no i przydaje sie do puszczania kolysanek juz wiem co nam jest.angina.augmentin i koniec plazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 no trza, trza ciesze się XX,ja nie wiem o co chodzi,ale te anginy w tym roku to jakaś plaga, nawet moje młode,które twardo wytrzymuje sezon grypowy,w lipcu angina rozłożyła. A powiedz dlaczego koniec plaży ? Bo z tego co wiem,to dziecko może być w każdym miejscu na świecie,byle by nie wykonywało nic co może go zmęczyć,zero wysiłku fizycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Oooo, ja tam wiedziałam, że Franuś po prostu odreagowuje to zamieszanie chrzcinowo - rocznicowe. Dla wszystkich wywary się gotują, do nieba ręce składam i o zdrowie dla wszystkich się modlę, bo jak się dobrze pomodlić, to i cuda mogą się zdarzyć! O Martynce też myślę, do modlitw ją dołączam. Wierzę, że Madzia dojdzie do siebie i że powróci do zdrowia - to potrwa, będą zapewne różne przeszkody, ale będzie dobrze, ja to wiem. A Franuś już niedługo, niedługutko siadał będzie! I łapki się wzmocnią i w ogóle! Na pewno, na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 A nie napisałam czegoś baaaardzo ważnego - od 2 dni karmię kurczaka w krzesełku!!! (zdjęcie wieczorem) Jeszcze taki mało wyprostowany siedzi, ale siedzi - opierając się łapkami łapie równowagę Dostaje wścieku na propozycję karmienia na półleżąco - jak do tej pory:) Reszta czasu na podłodze - tak szoruje brzuszkiem po podłodze, że... nie musze właściwie wycierać kurzy:) Ruchem wokół własnej osi stara się dotrzeć gdzie się da, często się wkurza, bo chce dalej, ale niebałdzo to wychodzi:) Ale za to na hasło "Gdzie auto?" zamiera w bezruchu, jak hart na polowaniu wietrzący zwierzynę, potem łepetyna zaczyna latac na wszystkie strony, wyraz najwyższego skupienia na twarzy:rolleyes: Po prostu FACET! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 06.08.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 jeżeli będziesz miała namiary na ten zestaw " słucham i mówię" to wtedy ja się ładnie uśmiechnę czekamy na fotki małego faceta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 06.08.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 agnesk to moja tak reaguje na GDZIE JEST KITKA..malka koniec plazy bo temperatura 39.5 i augmentin ...klapen dupen w okolicy domuwczoraj w nocy pogotowie, dziecko z rąk mi leci, eh myslcie, myslcie zeby poszlo se chorsko precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 XX no wiem o czym mówisz,młody 40,6 miał,ale on przy wszystkich infekcjach wysoko gorączkuje, jego po 2 dniach puściło,więc wierzę ,że u Was będzie podobnie:) Trzymam kciuki (czarować dopiero się uczę ) czekamy na Franka w krzesełku już tuptam z niecierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Cholera no, pracowac miałam, krótkie tłumaczonko wpadło, i ...nie da się tu pracować Już wyciągam komórkę i zgrywam zdjęcia:) A Franek własnie ćwiczy z tatą "pa pa lala, papa po, papa itd... Dopiero teraz zrozumiałam jak genialna jest ta bajka! XX a kitka to... kitka mamy np czy np...kotka? Martynko kochana, zdrowiej ty nam tu!! Nie wygłupiaj się!! Nie takich emocji rodzicom trzeba na urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Przy okazji: tak najczęściej śpi Franek http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/jXh0ifdlYLBTSjcXwX.jpg A oto efekt kolejnego turnusu:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/IRyrpjuVrTXXca4g9X.jpg ciekawe jak ta łyżka jest zbudowana... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/xa7xNAZUq7bsicXb2X.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/OybE30zP8jJzNzvz9X.jpg Jeszcze!! Jeść!! http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/uagLS9wwbmD9y4l9CX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 06.08.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 takich efektów będzie więcej i więcej...wiem to i wierzę my już za 2 dni wyruszamy na nasz 15 turnus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Superrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Anutka a gdzie jedziecie? Mnie mamy na ostatnim turnusie namawiały na Małe Gacno. Byłaś tam? Na czas listopad marzec zarezerwowałam tylko 1 turnus bo nie wiem jak będzie z synagisem. Jesli nie uda się zabezpieczyć Frania to nie bede z nim jechała na żaden turnus, ale jeśli udałoby się kupić Synagis to pojechałabym z nim w grudniu gdzieś. Tak się zastanawiam czy nie wpisać się na listę rezerwową do Małego Gacna. Po tych turnusach w Zaździerzu widzę jak mały wzmacnia się po prostu w oczach.. Trafiliśmy tam na fantastycznych rehabilitantów, świetnie się z Frankiem dogadują Malka, ale i tak mnie martwi dolny odcinek kręgosłupa Frania - jest wygięty w łuk. Dziś robiłam z małym ćwiczenia na wałku - wyprostowany jak struna, rece do przodu:) Widać więc że jest o wiele mocniejszy, ale i tak ten kręgosłup zgięty koszmarnie.. W wózku więc ciągle go wożę na płasko, tylko do karmienia to krzesełko, żeby nie przesadzać. Zresztą na tych zdjęciach widać, że maluch opiera się albo brzuszkiem albo boczkami, prosto nie daje rady siedzieć. Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.08.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Franus cudny jest. Zdjęcia z Nastka przepiękne!A jaki tutaj zaciekawiony łyżką!!! Agusia, czy Franuś jak siedzi w tym krzesełku nie powinien mieć nogi na czyms oparte, a nie takie wyszące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Żelciu, nie ma opcji oparcia w tym krzesełku, zresztą nawet nie wiem czy by tak utrzymał. Hm..nie zastanawiałam się na tym..Malka, pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Aga, Franio ma jak najbardziej prawidłowe odruchy O to autko mi chodzi A jak się tak interesuje łyżeczką, to mówię Ci, będzie jak z moim Tomkiem - dziś po zjedzeniu 8 pierogów ze szpinakiem i sporego kopczyka fasolki szparagowej mocno się spłakał, że nie będzie dokładki Cudownie się ogląda Franusiowe postępy Buzia sama się do monitora uśmiecha Brawo, super! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 06.08.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 hej znów ja:) jedziemy do Zabajki 2 , bardzo dobry ośrodek i często porównywany z Małym Gacnem, na pewno tam warto jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 06.08.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Anginom mówimy precz,a Frania łaskoczemy za uszkiem i czarujemy coby lepiej,zwinniej,silniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts