Pigwa 05.12.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Trzymaj się Franula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 żadnych wieści od Franciszka dziś ??już mnie paluch boli od "odśwież" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.12.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Agnes Ty jesteś po prostu fajnym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.12.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Kochani, ja tak dopiero koło 21-22 siadam na FM, gdy Franuś oporządzony smacznie śpi:) Wiecie co, jestem pod tak ogromnym wrażeniem aukcji..tych wszystkich cudnych przedmiotów, które zrobiliście... Oj, brak mi słów po prostu A Franula dzisiaj waży 3630. Dziś pierwszy raz dostał mleko nie dla wcześniaków!!! Ponieważ to taki dzień przedaukcjowy i ja jestem pod wrażeniem tych wszystkich pięknych rzeczy, to nie będę pisała o pewnych utrudnieniach, napiszę może we wtorek. Powiem teraz ino, że chodzi o Synagis.. A na dobranoc Franek dziś przed kąpielą Tą bluzeczkę kupiłam mu w h&m, w dniu, w którym pani ordynator powiedziała nam, że w czwartek (a był to wtorek:) ) wychodzimy do domu:) A tak mamuśce z radości odbiło i kupiła synkowi sweterek z napisem ACDC http://foto0.m.onet.pl/_m/9cbb576ecbde155c9d08cf391b5accc4,10,19,0.jpg Matko Dyrektorko, chylę czoła przed Twoim kunsztem.. Po prostu.. mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Sadząc po minie Franusia wybór zespołu jest o.k Całuski w te śliczne dołeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.12.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Codziennie jest 5 minut całusów od forumowych ciotek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 w moim imieniu proszę całować w duży paluch u prawej stópki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 A tak mamuśce z radości odbiło i kupiła synkowi sweterek z napisem ACDC http://foto0.m.onet.pl/_m/9cbb576ecbde155c9d08cf391b5accc4,10,19,0.jpg noooo, kochana .... moje klimaty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.12.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 w moim imieniu proszę całować w duży paluch u prawej stópki Ok..mówisz i masz Już słysze jak Franek chrumka w łóżeczku, zaraz będzie syrena.. Koło północy mam zawsze rozterki czy (i w ogóle po co) kłaść się skać skoro zaraz będzie alarm Przed karmieniem będzie zmiana pieluszki, więc nie omieszkam wycałować i wielkiego palca u nogi Dobrej nocy kochani I pięknych prezentów od Mikołaja dziś w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 http://img8.imageshack.us/img8/1213/prezentfotolux.jpg TU ROZPAKOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Aaaaa, jakie dołeczki słodkie, nie mogę znowu! Czy wycałowane od forumowej niełobsmarkanej ciotki? Dzień doberek, mam nadzieję, że sytuacja z Synagisem mimo wszystko jakoś się uspokoi i że wszystko będzie dobrze, bo... Kogoś znajdę, o ani jedno biurko się nie pomylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 pozdrawiamy Frania i jego mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Franek zrobił nam dziś prezent pod choinkę - 2 godziny snu w nocy Od 2 do 4 DPS, o Synagisie napisze jutro. Pięknej niedzieli, wracam do Smerfa Marudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 hej Franek hej Agnes no nie....Franio to ty jednak muzyk będziesz...i to z takim ostrym pazurem!!!!!!!! pięknie się rehabilitujecie...a siły Agnes to faktycznie będziesz musiała mieć coraz więcej....a hantle nie są Ci potrzebne.....masz Franka!!!!!!!!!!!! łeeeeeeee duży palec już zajęty...więc Franek buziaczek w sedrdeczny od Ciotki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Nie marudź Kordzina jest jeszcze paluch u drugiej stópki (rozszarpiemy maleństwo na kawałki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 matka dyrektorka ja już z tobą sie szarpać nie będę bo ty masz taki talent w łapkach że aż zal na szarpanie.....ale serdeczny jest dziś mój.... Franek nie kupiłam sobie kremu bo zbieram na twoją licytację...jak ciotka będzie pomarszczona to będzie twoja wina...ot co ...żarty moje mimicze a jego uśmich...wiadomo co ważniejsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Paluszki podzielimy, spoookojnie Franek śpi w stroju służbowym w domu, spacerku nie będzie, bo mży. Odsypia nockę, cwaniaczek Spójrzcie na usypiającego Franka Zastanawiam się, co ma oznaczać ten gest prawą ręką... hm... Mam się już niepokoić? http://foto2.m.onet.pl/_m/9961333cfa398595289c43933a85a2ea,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 06.12.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 sprawdza czy juz się musi golić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.12.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Pamiętam jeden dzień, gdzieś na początku września. Franulek ledwie oddychał.. Wysiłek oddechowy był tak duży, że mały prawie wciągał żeberka do środka a przy każdym oddechu aż unosił brwi z wysiłku.. Oparłam się o inkubator i modliłam się.. pierwszy raz nie o życie dla niego, lecz o śmierć.. Pomyślałam sobie, Panie Boże dość… Za dużo na te malutką istotkę.. To nie jest więc tak, że ja jestem jakąś super-matką. Kocham tego smyka ponad wszystko, tak jak i Natkę. I tak jak każda z nas dałabym się pokroić za te dwa istnienia kochane.. Ale naprawdę daleko mi do super-matki-bohaterki.. "Szlachetny czlowiek wymaga od siebie, prostak od innych." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Agnes....on wie co dziadek Zbigniew licytuje i co mamusia wystawiła i ciocia Tola...... no ładnie...już wie.....a co będzie potem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts