DPS 10.08.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Aneta - gratulacje ogromne, cieszę się bardzo, że będziesz miała dzieciątko znowu i ,jak pisze Sylwia, dbaj o fasolkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.08.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Magda ja pobierając mocz do posiewu lekko odciagnęłam napletek- wyczyściłam a potem spsikałam octaniseptem i wytarłam ręcznikiem papierowym. Mam nadzieję że uda się przeleczyć to i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.08.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Aneta, suuuuuuper:) Zdawaj relację na bieżąco z rozmiarów dzidzi:). Patrzcie jak nam tutaj kobietki w ciążę zachodzą.. Która następna? Słuchajcie, takie życzliwe duszyczki namówiły mnie na aukcje charytatywne na allegro na rzecz Frania. Ja do spraw komputerowych mam stosunek ambiwalentny więc bez pomocy owych duszyczek nic by z tego nie wyszło:) (pozdrawiam duszyczki drogie:) Mam już zgodę Fundacji, list z aktywacją konta w drodze (użytkownik dzielny_Franek;)) Jak już wszystko dopniemy i konto ruszy, to dam tu znać, ok? Może akurat ktoś z was coś dla siebie znajdzie:) I hit dnia: 2 godziny na okulistyce (źrenice Franuli rozszerzają się koszmarnie) i najwazniejsze: siatkóweczki mają się dobrze! Nasza pani dr oczywiście jak zawsze strzeliła wykładzik, że kontrole regularne, bo faza bliznowacenia po laserze itd.. Ale narazie jest super pięknie:) Kolejna kontrola za 6 miesięcy. Teraz z lekarzami spokój do 1.09. Tylko rehabilitacja i kontrola Fe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.08.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Aguś super że oczka ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 10.08.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 wiem, że rzadko się odzywam ale jestem prawie codziennie Przede wszystkim chciałam złożyć spóźnione ale najszczersze życzenia zdrówka i szczęścia Franulkowi. Bądź pociechą swoich rodziców- łobuzuj, dokazuj i szalej jak każdy brzdąc ale przede wszystkim bardzo kochaj swoją rodzinkę bo Rodzinka kocha Cię baaaaaardzo. Siły nie życzę bo tak silnego i walecznego dziecka to jak żyję jeszcze nie widziałam!! Aguś- patrzę na Franka i łzy ocieram. Ma w sobie ten kurczak coś takiego że zapada w pamięć i serce. Zawsze pamiętam o Was podczas modlitwy- często myślę jak się macie, jak dajecie radę. Wiem że kiedyś o tych wszystkich trudnościach będzie Ci przypominać tylko ten wątek bo Franula wyrośnie na wielkiego, mądrego, zdrowego faceta- ja to wiem! (nie tylko zresztą ja) zdjęcia z Natką- cuuuuuuudne!! Wspaniałe dzieciaki masz! Anetko- gratuluję! A wiesz że dzisiaj właśnie wywołałam Twoje piękne zdjęcia z Norwegii, które wylicytowałam na aukcji Franulkowej? I tak ciepło o Tobie myślałam. Cieszę się bardzo z Fasolki pod Twoim sercem. Sylwuś- zdrówka życzę Stasiowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.08.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Zdrowe oczy masz,komu je dasz...? Ksiądz? No nie wiem,nie wiem mnie prędzej dusza artystyczna z niezłym temperamentem się wydaje(patrząc na foto) Gratulacje dla Anetki i życzenia lekkiego i zdrowego sezonu ciężarówkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 dzień dobry Anetka - SUPER GRATULUJĘ, dbaj o siebie i zero stresu Agnes - no z oczami Franusia inaczej być nie mogło, w końcu my tu czarujemy cały czas Sylvia - będzie dobrze - na pewno a z Madzią coś wiadomo? buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 11.08.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 witam po kilku dniach ciszy:( miałyśmy być na turnusie w Zabajce a znalazłyśmy się w noc wyjazdu w szpitalu po ciężkich 5 atakach padaczki:( cholerstwo:( już dzisiaj jesteśmy w domu z czego bardzo się cieszymy....ale turnus przepadł a tam trudno się dostać;( na kiedy zapisaliście się do Gacna/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.08.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dobrze, że z Franiem coraz lepiej. Buziaczki dla Walecznego Roczniaka (poważny wiek) Sylvia, kurcze współczuję tych problemów ze zdrowiem Stasia. Najważniejsze jednak, że działacie i wszystko jest na dobrej drodze. Będzie dobrze. Aneta- gratuluję i życzę duuuuuuuuuuużo radości i spokoju. No i trochę zazdroszczę tego stanu. Uwielbiałam być w ciąży, ale czwórka dzieci wystarczy, no nie? anutka, strasznie mi przykro z powodu tego co się stało. Maleńka na pewno strasznie cierpiała- 5 ataków. I pewnie też czekała na ten wyjazd. Trudno jest dziecku wytłumaczyć, dlaczego tak się dzieje. Madzia cały czas w szpitalu, powoli dochodzi do siebie. Najważniejsze, że nie ma już zagrożenia życia. Wiadomo, że czeka ją dłuuuuuuuga i żmudna rehabilitacja i na efekty trzeba czekać. Na weekend (właściwie na kilka dni) jadę do rodziców więc na pewno będę się widziała z jej mamą. Wasze modlitwy i kciuki działają. Po powrocie napiszę na pewno coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.08.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Aneta, gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Dzień dobry noo nareszcie jakieś wieści Anutka - współczuję, mam nadzieję ze już lepiej buziackzi dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.08.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ja dziś b szybko - do niedzieli będe bez sieci. Wczoraj pierwsze spotkanie z p Natalią było. Niestety wylądowała na niej całą zawartość Franiowego żołądka:( Myślę że to przez pobyt dzień wczesniej w szpitalu... Szlag by to.. Ale p Natalia jest cuuudowna. Bawiła się potem z Franulą przez godzine (na ile się dało) i powiedziała że przez następnych kilka razy będzie przyjeżdżała do nas do domu. Dziś była. Było lepiej. Zdecydowanie.Od poniedziałku zas zaczynamy zajęcia na basenie. Te za 350 zł/godzinę.Właściciel obiektu powiedział, że sponsoruje je Frankowi!!!! Dopinanie szczegółów trwało ponad 2 tyg, ale jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Same dobre wieści Tak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.08.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Też takie wpisy czytam z szeroko uśmiechniętym pysiem! Miłego i owocnego pływania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dzień dobry nooooo auper wieści Franio - nam na super pływaka wyrośnie buziaki dla wszystkich do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.08.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Aga co to za zajęcia na basenie za takie pieniadze 350zl/godzine??? Jesooooooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.08.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Dziewczynki dziękuję bardzo za gratulacje:), mamy się nieżle, pierwszą ciążę zniosłam super i mam nadzieję że i tym razem tak będzie;) Anutka dużo zdrowia i oby bez podobnych przygód. Super że Madzia ma się lepiej. Aga teraz to już tylko dobre wieści Będziesz nam fundować, w kóńcu Fnanula to SUPERMAN! :wiggle:Fajnie, że będziecie mieć basen ale ceną mnie zszokowałaś, cóż to za zajęcia będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.08.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Dziewczyny, przy pierwszych spotkaniach będę mogła wejść z Franulą do basenu, żeby kurczak oswoił się z terapeutą (bo problemy z rzygankiem). Ja mam cichą nadzieję, że w cenie jest np...lifting pośladków.. A na poważnie - jutro opisze jak to wszystko wygląda. Niestety po wizycie w szpitalu znowu walczymy z pawikami franiowymi:( Wczoraj 2 x:( Myślę, że przydałaby nam się wizyta u psychologa dziecięcego specjalizującego się w problemach wcześniaczych.. Nie wiem kurcze jak minimalizować stres franiowy związany z badaniami. Za 2 tygodniu już mamy przecież rajd po lekarzach w CZD i IMiDz:( Podpytam naszą dr prowadzacą w IMiDz, może coś wykombinuje w Wawie, "wciśnie" nas na wizytę u jakiegoś dobrego specjalisty.. Narazie sama chciałam się umówić prywatnie na wizytę u b db pani neurologopedy w Wawie, wiecie jaki jest termin pierwszej wizyty? Luty 2011:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 15.08.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) [Aneta s . Mam też dobre wiesci - Łukaszek końcem stycznia będzie miał braciszka albo siostrzyczkę...no i w marcu wracamy do Pl:wiggle: [ gratulacje Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez aprilka1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 15.08.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Apel do Frania Franio bez rzyganek , prosimy bardzo prosimy . tak swoja droga to sie zastanawiam jak on to robi ...?Agnes glowa do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts