AgnesK 19.08.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 he he..obie stópki:) Dziewczyny, ja - choć b wierze w dr prowadzącą Frania w IMiDz - mam ooogromną nadzieję, że kobietka sie myli, ze to "zwykłe" gotyckie podniebienie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 NO JASNE, że zwykłe gotyckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 19.08.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Trzymam kciuki za Franusia, napewno skończy się tylko na podejrzeniach. Tylu tu nas wysyła pozytywne fluidy, że inaczej być nie może. Całuski od babci forumowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 he he..obie stópki:) eeeee no obie dwie i tu jeszcze nikt szampana nie otwiera to skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.08.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) O rany, znowu wydarzenie na miarę linii środkowej:cool: Tak więc... http://gfx.gameexe.pl/news/gameexe/Noworoczny-szampan_2009http://www.fort.torun.pl/xinha/plugins/ImageManager/demo_images/szampan.jpg Ps. A jakby tylko 1 z nózek była to mniej fajnie, co? To ja jutro jeszcze na wszelki wypadek popatrzę uwaznie:) Częstotliwość tez ma znaczenie (częśćiej prawa czy lewa...) Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 niech no tylko przełknę bąbelki ....... Jedna mniej fajnie, ale i tak dobrze, a że obie to mówię, że cudnie:) A Franio to pupę podnosi i łapką łapie stopkę? ja chcę to zobaczyć : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.08.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Masz wymagania cioootka:) Spróbuję cyknąć fotkę. Troche działalności antygrawitacyjnej miednicy przy tym musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.08.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Fotkę koniecznie chcemy!!! Dużo fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.08.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No już kurka nie wiem czy obie stópki czy jedną czy na zmianę czy jak, bo stópki ma gdzieś, właśnie odkrył, że może przemieszczać się podciągając się na przedramionach. Niestety z nóżkami nic nie próbuje robić, po prostu ciągnie je za sobą. Ale spokojnie czekam na rozwój wypadków:) A narazie z ogromną radością informuję, że dziś ruszyła pierwsza aukcja charytatywna dla Frania:)Poooowolutku będą wystawiane kolejne przedmioty.Wy nie znacie tej cudnej osoby, która jest mózgiem przedsięwzięcia, ale i tak powiem tu (bo wiem, że nas poczytuje;)): Dzięki Kasiu za pomoc!!!!!!!Wieeele osób przekazało różne rzeczy na aukcje, więc mam nadzieję, że może znajdziecie cos na nich dla siebie:) A oto taaadaaaaaaaaaaammmm: pierwsza aukcja:) http://allegro.pl/item1196797728_zdjecie_cegielka_charytatywna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.08.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 nic nie rozumiem - jak to działa?Bo do aukcji u nas na forum się przyzwyczaiłam, ale ta na allegro jakaś niejasna. Kliknąć kup teraz i co? A gdzie inne fanty? Każdy na oddzielnej aukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.08.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Jak pisałam była ino 1 aukcja teraz jest już kilka.Aukcji będzie więcej, ino wklepywanie ich jest b czaso- i pracochłonne. Więc pooowolutku. Codziennie bęzie przybywało rzeczy wystawionych do sprzedaży. Oto strona użytkownika dzielny_Franek: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19263495 Kupuje się jak to na Allegro. Jesli płaci się przez opcję "płać z Allegro" to pieniądze trafiają na konto Allegro, z którego ja przelewam je na swoje konto, z którego przelewam je na konto Fundacji... Koszmarnie pokręcona ta procedura, ale tak to działa. Za to nie płace prowizji od sprzedaży, stąd status aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 21.08.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 gratuluję kolejnego kroku , jakim jest wystawianie aukcji charytatywnych...daaawno temu też wystawiałam , wówczas jeszcze nie było tak dużo tych aukcji. z doświadczenia podpowiem ,że warto wystawiać jak najwięcej bo to zwiększa zainteresowanie aukcjami. Pamiętam jak bardzo było to czasochłonne, ale kiedy wystawiałam ok 300 przedmiotów, to miało to całkiem spore przełożenie na zyski na subkoncie małej:) teraz biegnę na aukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 300 przedmiotów??? Jezusie, jak Ty to ogarnęłaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Dobry pomysł z aukcją. Chyba się zainteresuje tematem i dla mojego Stefka też zrobię. Muszę pogadać z Fundacją czy da się to zrobić. Zawsze to coś dodatkowego. Dzięki Aga za pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 21.08.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Z wyglądu znaczy się? Bo ja pawikowych problemów nie mam:) (jeszcze) Aprilko, no jakbyś mogła spytać czy jest jakis sposób na złagodzenie stresu u takiego kurczaka jak Franek, żeby nie pawił przy kazdej okazji. Może jakaś publikacja na ten temat, cokolwiek? Agnes mowisz i masz jutro niedziela troszke podzwonie, ale od poniedzialku zaczne pytac i dzwonic intensywnie . Przepraszam caly tydzien tu nie zagladalam , mialam urwanie glowy w pracy . Mam nadzieje ze obejdzie sie bez kary , hehehe Franiowe podboje kobietki - cudne przydaloby sie dolaczyc dopisek " To jest to co Tygrysy lubia najbardziej " hihihi no i czekam/my na fotki stopek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Internet i laptok uwzięły się dziś na mnie..wrrrr.. chodzę jakby chciały a nie mogły.. Nie wstawię wszystkich zdjęć, jakie chciałam, ale te najważniejsze udało mi się załadować (na te ujecia polowałam dziś całe popołudnie z komórką w ręku:rolleyes:) Tu troszkę widać prace antygrawitacyjną miednicy;) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/m5RnJRfgWQDehb2bfX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 (edytowane) A teraz...taaaaadaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm lewa nóżka http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/9OuPV6lFXMYWlCFR8X.jpg Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 i prawa nóżka:wiggle: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/os8N23CD550cvbiCLX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Żelciu, opiszę Ci wszystko jutro na privie (tzn jak z Fundacją to wszystko zrobić), dziś mam tak nędzne łącze, że się poddaję już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 21.08.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 No cudne te nózie w buźce Franulka. :wiggle:Wyobrażam sobie ile trudu trzeba było żeby to uchwycić. Gratulacje! Teraz tylko będzie lepiej. Franuś jest słodki i taki radosny a to wszystko dzięki swoim najbliższym, ktorzy go kochają, że nie wspomnę o forumowych ciotkach i babciach oczywiście. Całuski od forumowej babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts