Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O rany, znowu wydarzenie na miarę linii środkowej:cool:

Tak więc...

http://gfx.gameexe.pl/news/gameexe/Noworoczny-szampan_2009http://www.fort.torun.pl/xinha/plugins/ImageManager/demo_images/szampan.jpg

Ps. A jakby tylko 1 z nózek była to mniej fajnie, co? To ja jutro jeszcze na wszelki wypadek popatrzę uwaznie:) Częstotliwość tez ma znaczenie (częśćiej prawa czy lewa...):cool:

Edytowane przez AgnesK

niech no tylko przełknę bąbelki .......

Jedna mniej fajnie, ale i tak dobrze, a że obie to mówię, że cudnie:)

A Franio to pupę podnosi i łapką łapie stopkę?

ja chcę to zobaczyć :) : )

No już kurka nie wiem czy obie stópki czy jedną czy na zmianę czy jak, bo stópki ma gdzieś, właśnie odkrył, że może przemieszczać się podciągając się na przedramionach. Niestety z nóżkami nic nie próbuje robić, po prostu ciągnie je za sobą. Ale spokojnie czekam na rozwój wypadków:)

A narazie z ogromną radością informuję, że dziś ruszyła pierwsza aukcja charytatywna dla Frania:)

Poooowolutku będą wystawiane kolejne przedmioty.

Wy nie znacie tej cudnej osoby, która jest mózgiem przedsięwzięcia, ale i tak powiem tu (bo wiem, że nas poczytuje;)): Dzięki Kasiu za pomoc!!!!!!!

Wieeele osób przekazało różne rzeczy na aukcje, więc mam nadzieję, że może znajdziecie cos na nich dla siebie:)

A oto taaadaaaaaaaaaaammmm: pierwsza aukcja:)

http://allegro.pl/item1196797728_zdjecie_cegielka_charytatywna.html

nic nie rozumiem - jak to działa?

Bo do aukcji u nas na forum się przyzwyczaiłam, ale ta na allegro jakaś niejasna. Kliknąć kup teraz i co? A gdzie inne fanty? Każdy na oddzielnej aukcji?

Jak pisałam była ino 1 aukcja teraz jest już kilka.

Aukcji będzie więcej, ino wklepywanie ich jest b czaso- i pracochłonne. Więc pooowolutku. Codziennie bęzie przybywało rzeczy wystawionych do sprzedaży.

Oto strona użytkownika dzielny_Franek:

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19263495

Kupuje się jak to na Allegro.

Jesli płaci się przez opcję "płać z Allegro" to pieniądze trafiają na konto Allegro, z którego ja przelewam je na swoje konto, z którego przelewam je na konto Fundacji... Koszmarnie pokręcona ta procedura, ale tak to działa. Za to nie płace prowizji od sprzedaży, stąd status aukcji.

gratuluję kolejnego kroku , jakim jest wystawianie aukcji charytatywnych...daaawno temu też wystawiałam , wówczas jeszcze nie było tak dużo tych aukcji. z doświadczenia podpowiem ,że warto wystawiać jak najwięcej bo to zwiększa zainteresowanie aukcjami. Pamiętam jak bardzo było to czasochłonne, ale kiedy wystawiałam ok 300 przedmiotów, to miało to całkiem spore przełożenie na zyski na subkoncie małej:) teraz biegnę na aukcję:)

Z wyglądu znaczy się?:) Bo ja pawikowych problemów nie mam:) (jeszcze)

Aprilko, no jakbyś mogła spytać czy jest jakis sposób na złagodzenie stresu u takiego kurczaka jak Franek, żeby nie pawił przy kazdej okazji. Może jakaś publikacja na ten temat, cokolwiek?

Agnes mowisz i masz

jutro niedziela troszke podzwonie, ale od poniedzialku zaczne pytac i dzwonic intensywnie . Przepraszam caly tydzien tu nie zagladalam , mialam urwanie glowy w pracy . Mam nadzieje ze obejdzie sie bez kary , hehehe

Franiowe podboje kobietki - cudne

przydaloby sie dolaczyc dopisek " To jest to co Tygrysy lubia najbardziej " hihihi

no i czekam/my na fotki stopek .

Internet i laptok uwzięły się dziś na mnie..wrrrr.. chodzę jakby chciały a nie mogły..

Nie wstawię wszystkich zdjęć, jakie chciałam, ale te najważniejsze udało mi się załadować:)

(na te ujecia polowałam dziś całe popołudnie z komórką w ręku:rolleyes:)

Tu troszkę widać prace antygrawitacyjną miednicy;)

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/m5RnJRfgWQDehb2bfX.jpg

No cudne te nózie w buźce Franulka. :wiggle:Wyobrażam sobie ile trudu trzeba było żeby to uchwycić. Gratulacje!

Teraz tylko będzie lepiej. Franuś jest słodki i taki radosny a to wszystko dzięki swoim najbliższym, ktorzy go kochają, że nie wspomnę o forumowych ciotkach i babciach oczywiście.:)

Całuski od forumowej babci.