anutka2 21.08.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 300 przedmiotów??? Jezusie, jak Ty to ogarnęłaś????? było to trudne...czytaj nieprzespane noce...ale wówczas miałam na tyle trudną sytuację życiową , że nie było wyjścia..oby juz to nie wróciło...oby... całusy dla zjadacza własnych stópek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.08.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Aguś, nie rób sobie kłopotu bo ja i tak dzwonić muszę. Co prawda ostatnio nie jestem do końca zadowolona z tej Fundacji. Jest kilka spraw które mi sie nie podobają. Zobaczę jeśli tak jest wszędzie i nic nie da sie zmienić to trudno, ale jeśli nie jest tak wszędzie, to zmienię Fundację. ale zanim tak zrobię, to mam zamiar pojechać aby wyjaśnić kilka spraw z kimś bardziej odpowiedzialnym, bo te Panie co telefonicznie można z Nimi pogadać, to czasami czegoś nie wiedzą a czasami trafiają sie po prostu i najzwyczajniej nie uprzejmie. (dobra, wiem, czasami mają SPM, ale nawet to nie tłumaczy braku kultury)... No, ostatnio jak z Taką Jedną w sekretariacie rozmawiałam, to tak mnie zamurowało, że nie potrafiłam odpyskować... A już ten telefon do kontaktu, co to automat się zgłasza i trzeba wpisywać numer ew. potem krzyżyk, a potem numer Peselu..., a jak w tym klikaniu coś nie tak klikniesz to zablokuje ci od razu, przy pierwszej pomyłce, możliwość kolejnego kontaktu przez następnych 20 minut, to już jest normalnie śmieszne, aby nie pisać innego bardziej odpowiedniego słowa.... Czy zawsze ludziom trzeba wszystko utrudniać??? Szkoda gadać... Widzę, że Franus pięknie nóżki smakuje! Jest przesłodki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.08.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Żelciu, kurcze, to daj cynk co to za problemy żebym ja potem podobnych nie miała... A co do telefonu kontaktowego to w pełni podzielam Twoje zdanie - nie raz juz mnie szlag trafiał.. Wpłynął ci już jakiś 1%? U mnie narazie głucha cisza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.08.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Dziś sieć chodzi lepiej, więc udalo mi się wrzucic dwa zdjęcia:) Tu kolejne z serii "Osiągnięcia", czyli jak Franek sięga: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/jDvzth28LsEXX5A14X.jpg oraz kolejne z serii "frankowe miny"(komentarz dopisać może sobie każdy sam:cool:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/HIjVTxkgOQ6Ktnd1FX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.08.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Niesamowity ten nasz Dzieciak!!!!! Aguś mam jedną wpłatę z 1%. Napisali, że do końca września ma być wszystko. Napiszę do Ciebie coś więcej. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.08.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Oki, to czekam Żelciu. Na jaby do końca IX wyrobili się z przeksięgowaniem na subkonta 1%, byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.08.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/m5RnJRfgWQDehb2bfX.jpg to mi się nie podoba, ale myślę, że epizod więc czepiać się nie będę cała reszta cuuuuuudo, ranysiuuuuu zamkną mnie w psychiatryku stara baba do monitora się szczerzy i wykrzykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.08.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 malka ale co, że głowa odchylona do tyłu? On chyba tam na kogoś patrzy, mi sie wydaję. Ale lepiej dwa razy panikować z niczego, niż ani razu kiedy trzeba, więc Ty gadaj do Agi wszystko i w detalach (nie koniecznie tutaj ale gadaj, gadaj ..., nie Aga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.08.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Wieeeeeeeedziałam że sie do głowy czepisz!!!!!!!!!!!!!! Ale Franula faktycznie na coś sie patrzał A jak taaaaaaaaaak długo na to ujęcie polowałam, ze stwierdziłam, że..trudno:) Kurka, wsiadłaś mi na ambicję, będę polowała na zdjęcie bez...ehm...reklinacji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 22.08.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Komentarze do zdjęcia,a raczej tytuły jakie mi się nasunęły Ech, co wy wiecie o zyciu Mam tajny plan,najpierw zacznę chodzić a potem to już z górki Uśmiech tygrysa Brunetki,blondynki... Przyznaj,że mam w sobie to coś. Jestem przecudnej urody i osobliwego wdzięku,ale to po mamie (ofkors) Będzie dobrze,bo inaczej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.08.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 dzień dobry Franek - normalnie wymiata !!!! ta mina!!!! "hej babaeczki wy jeszcze nie wiecie a ja wiem......." buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.08.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 wszyscy już wiedzą ,że jestem czepialska, ale ja, ja to wszystko z miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.08.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Jakby Ci nie zależało to byś nie mogła być dobrym fachowcem. Tylko dobry rehabilitant się czepia. I takich kochamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.08.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 ze mnie rehabilitant dziecięcy jak z koziej doopy trąba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.08.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Malka, kurka, nie wkurzaj ty mnię A te godziny porad przez telefon to co?? A te dziesiątki maili to co?? Właśnie - dziś wieczorkiem też jednego wystosuję do Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.08.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Agnieszka sprawdź czy dostałaś mejla,bo ja kiepska w te klocki jestem. Pozdrówka i sił dużo życzę na nowy tydzień zmagań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.08.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Franuś cudniasty! :wiggle::wiggle:Aga a ja Ci mówię, że On niedługo wstanie i zacznie ganiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.08.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Swojaczko, wszystko doszło! Dziękuję! Cuudowności:) My mamy dzis cuuuudowny dzień po wylewach ani ślady! Wreeeszcie:) Wszystkie torbiele pieknie się powchłaniały:) Pan dr sprawdzał 2 głowicami:) Komory oczywiście powiększone, ale wskaźnik Evansa juz tylko 0,32!!! (po wylewach było 0,39 a od 0,4 jest wodogłowie - mały jest coraz bliżej prawidłowego stosunku wielkości komór do czaszki!!). Istota biała i szara rozwijają się super:) Ilość zakrętów i bruzd w pełni zadawalająca:) I jak to stwierdził pan dr - jak tylko będzie chciał sie uczyć to bedzie...geniuszem:cool: No i bylismy u lekarza, który jechał raz o 2 w nocy reanimowac Frania, ależ był wzruszony i zaskoczony jego stanem!!! A jak się cieszył!!! I zaszliśmy na OIOM, akurat były 2 b miłe p pielęgniarki, które b lubię, wielokrotnie z nimi rozmawiałam jak Franiu leżał na OIOMie - nie mogły uwierzyc, że to ten "ciężki Franiu"! Jak się cieszyły... Piękny dzień!! No i na rehabilitacji dzis Franula pięknie utrzymywał się w siadzie, pani rehabilitantka stwierdziła, że Franiu zaliczył kolejny "skok rozwojowy". A wieczorem, przed snem, Franula...pomodlił się http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/OITXjaYRFzVSbAlGiX.jpg Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.08.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Ja pierniczę, ale przecudowne wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie chcę pisać "a nie mówiłam, ale nie da się, nie da się! Franiu, Ty wspaniały Robaczku! :wiggle: Idę się napić pifka za Frania, inaczej nie może być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.08.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Poryczałam sie tyle dobrych wiesci... :wiggle: a my znowu mocz do powtorki bo w kontrolnym wyszly gram (+) a wydawało mi sie ze dobrze pobralam. nic to jutro znowu łapanie. Pani dr mowi ze juz malego nie kluc i nie bedzie spr biirubiny ani morfologii a w szpitalu kazali w 6 tyg spr. Robic prywatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts