XX 28.08.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 może ma to samo co ma saab simplex a czego nei ma infacol, albo co ma oryginalny persil i cif;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.08.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ewa, już porównałam, ino nie wiem czy fachowo opiszę... Zacznijmy od polskiego FerrumLek: w 5 ml zawiera 50 mg żelaza (III), czyli na 1 ml wychodzi 10mg Fe (III) czeski maltofer to też Fe(III), natomiast ferro sanol to Fe(II). I tu jest chyba pies pogrzebany. Zawiera 170mg Fe(II) co odpowiada 30mg Fe 2+. Oj, ważne, że działa:) XX, to żelazo wg smakuje pomarańczowo-gwoździowo:) A Natka tak ma - jak za dużo emocji to reaguje płaczliwie.. Taka wrażliwa istotka:) Już rozumiem, żelazo III musi i tak być zamienione w FeII żeby się wchłoneło. Czyli ta zamiana szwankowała. Jak dałaś dwuwartosciowe, to się wchłoneło łatwiej i podziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 30.08.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 witam w nowym tygodniu:) po 2 miesiącach wracam do pracy:) i przy okazji przypominam http://allegro.pl/my_page.php?uid=19263495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.08.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 witam w nowym tygodniu:) po 2 miesiącach wracam do pracy:) i przy okazji przypominam http://allegro.pl/my_page.php?uid=19263495 Dziękuję za namiary. Kupiłem sobie zdjęcie. Mam nadzieję na autograf mamy i Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.08.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 dzień dobry Zdjęcie mam ps. przepraszam że tak skromnie ale doła finansowego okropnego mam, !% na pewno na Frania pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.08.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jak tam rrrobaczek na basenie ???? Pisz Agnieszka co się tam odbywa i jak to wpływa na Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.08.2010 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Kochani, my już w blokach startowych, pakowanie idzie całą parą. Ciocia Ziaba wszytsko wie - poinformowana telefonicznie:) Kawiko, przeeeeeeeeeeestań!!! Jesli licytujecie cos na Allegro, to ja...i tak nie wiem że to Wy:))) Więc nie dziwcie się moim oficjalnym odpowiedziom:) Teraz na straży Allegro pozostaje Kasia, mam nadzieję, że kobietka nie osiwieje przez te 3 tyg. A czy pisałam że Franiu pełza na całego? Tzn podciąga się na przedramionach, ale odkrył kierunek przemieszczania "do przodu":) Uprzedzając pytanie Malki () ręce pracują symetrycznie, nóżki nie pracują wcale. Dobra, trzymajcie kciuki za Krasnala proszę, obiecuję składać regularnie meldunki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.08.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Aga trzymam kciuki mooocno;). Mówię Ci On zaraz biegac zacznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Aga trzymam kciuki, już niedługo będzie biegać, nienadążysz za nim buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Agusia, Franek się cząłga!? Mam nadzieję, że nogi jak najszybciej pojda w ruch teeeż. A prawą piąstkę przy tym cząłganiu zaciska czy otwiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.09.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Aga ...nie wiem co mam powiedzieć....ja jestem mały żuczek i nie będę polemizowała z opiniami specjalistów....ale mam na uwadze jedno,ze gdybym ślepo uwierzyła w to co nam neurolog mówiła, efekt mógł być opłakany.Jak wrócicie pogadamy, ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.09.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Relacja Agi z placu boju z wczoraj "w CZD dr rehabilitacji powiedziała,ze Franek idzie w kierunku mpd że nawet już dziś zaryzykowałaby taką diagnozę ,ze chodzić będzie, ale nie wiadomo jak. Że jest dość nietypowy bo ma zmienne napięcie mięśniowe. Że umysłowo dość dobrze ale trzeba mu jakoś pomóc otrząsnąć się z traumy poszpitalnej bo ma w głowie strasznę sieczkę, jak się wyraziła. Wpisała nas na NDT i Si, ale miejsca dopiero na listopad. Nic to, walczymy dalej" z dziś "Neurolog powiedziała,ze Franek jest przypadkiem niejednoznacznym np:stopa ma bardzo duży zakres ruchu, co wskazuje,ze mpd nie będzie, ale łydka jest zła-jak przy mpd. Ręce źle pracują, złe wzorce ruchu, (...) za wcześnie na diagnozę.A napięcie mięśniowe ma obnizone. Neonatolog powiedział,ze chodzić będzie pewnie dopiero koło 2rż " (tu obcinam, bo chce Wam oszczędzić "fachowego" słownictwa lekarza i dalej dziś "Ale najlepszy był Artur (...) na rehabilitacji wg niego Franek to superaman :lol:bardzo mnie uspokoił, na zasadzie trza robic swoje. A mały jest świetny jak na balast startowy. Nasza dr też mnie tak pociesza (prywata) ale tanio skóry nie sprzedamy. Franek jest dzielny bardzo. Od poniedziałku ćwiczy dzielnie. No i mamy gasec na rzyganko. Pozdrowienia Aga" i z ostatniej chwili "Lekarz uważa,że jest podśluzówkowy rozszczep podniebienia " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.09.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Malka dzięki za wieści, szkoda że nie są lepsze tym razem...Ja i tak wierzę, że to wszystko bzdura, Franula niebawem dogoni rówieśników a wszystkie te wstępne diagnozy okażą się totalną bzdurą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.09.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja też głeboko wierzę że Franio wszystkich zaskoczy pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.09.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/HIjVTxkgOQ6Ktnd1FX.jpg Franciszek jest takim facetem,który wymyka się wszelkim schematom:) Popatrzcie tylko na tą minkę;-ja was jeszcze zaskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 trzymam się opinii rehabilitanta Artura, Franek wszystko wyćwiczy, nie takie przeciwności pokonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.09.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Dziś o 14 Franek będzie konsultowany przez chirurga, ma zapaść decyzja co dalej. trzymamy kciuki,co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Kciuki trzymamy! A Ty Agusia swoje wiesz! Żadnego mpd Franek mieć nie będzie!!! Przeciez juz lekarze wywalają gały na to jak Franek sobie dał rady. I znowu napiszę, że znam dzieci z mpd które w życiu bym o to nie podejrzewała. Po prostu rehabilitacja, rehabilitaja i jeszcze raz rehabilitacja.A u Was w domku wszyscy zgodny i każdy walczyć chce, więc jestem pewna, że wszystko będzie dobrze. Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.09.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts