XX 07.09.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 no widzisz ciotka.... a ty mu ciągle te parówki i parówki...to co miał robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 07.09.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Jejku, jak mnie tu dawno nie było.Agnes, nieustająco trzymam kciuki za Francesca, i za Ciebie też, żebyś miała siłę, wiarę i cierpliwość wobec tych wszystkich problemów, którym musisz stawić czoła.Szkoda, że pani z Londynu milczy.Sylvia, wybacz, nie nadrobiłam zaległości w czytaniu - jak Stasiulek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.09.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Aga Franiu nie jest typowym przypadkiem, to nasz SUPERMAN i ty Matka o tym nie zapominaj,:wiggle: Pamiętasz co mówili lekarze i co? pomylili się !!!!! teraz też się mylą a Franula nie raz jeszcze nas wszystkich zaskoczy;). Bardzo się cieszę, że tak Wam dobrze na tych wczasach:) Aga a Ty troche sie relaksujesz czy to tylko cieżka praca jest, napisz jak Ty się Miewasz. Całuję na dobranoc stópki Krasnalka i moc pozytywnej energi wysyłam;) Zbysiu dziękuję i wzajemnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Aga jakie piękne wieści! Wszystko idzie ku lepszemu, zobaczysz będzie wszystko dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.09.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Sylvia, wybacz, nie nadrobiłam zaległości w czytaniu - jak Stasiulek? Infekcja ukł. moczowego wypędzona (dziękuję dobrym ciotkom za czary). Czekamy na szczepienie bo się uparłam, że nie dam zaszczepić póki bilirubina całkiem nie spadnie. Jutro jedziemy sprawdzić czyli pokłuć maluszka. Z rzeczy niefajnych- walczymy z kolką. Nawet sab simplex nie działa... Za to kupiłam infacol i jakś wyciąg z kopra i tfu tuf jest odrobinę lepiej. Mały ulewał na maksa teraz ciutkę mniej ale co się dziwić jak je na potęgę to i ulewa. W 2 tyg przybrał 700g. Dziękuję za kciuki i dobre słowa. Poproszę o dalsze bo kolom mówimy WON! Jak ich nie ma to Stasio się śmieje (jutro wkleję zdjęcie na dowód) zaczepia i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.09.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dziś krasnal ma ciężki dzień Spał b długo w nocy - 12,5 godz, juz zaczęłam sie rano martwić, że go jakieś choróbsko bierze, potem zwymiotował całe sniadanie (po jakiejś godzinie, gdy tylko weszliśmy na rehabilitację), na terapii ręki nie dał z sobą nic zrobić..basen ino 20 min.. w międzyczasie spał 1,5 godz, teraz śpi znowu.. Tak sobie myślę, że chyba jakies przesilenie przechodzi.. W sumie tydzień jestesmy juz poza domem, do soboty dostał nieźle w kość na badaniach.. A przed nami dziś jeszcze bobathy (b lajtowe będą, uzgodniłam to juz z p rehabilitantką) i neurologopeda. Wszyscy zwrócili dziś uwage na śniadaniu, że Franula jakis nie w sosie.. Mimo to nie odstapiłam od swojego pierwotnego planu: Franiu mimo porannych wymiotów dostał na obiadek niezmiksowana zupkę z gerbera i....zjadł cały słoik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aneta, turnus jest dla każdej mamy chyba taka odskocznią od dnia codziennego a zarazem okazja do maksymalnej koncentracji na dziecku. Nie trzeba sie martwic o gotowanie, zakupy i inne codzienne sprawy. Można na stołówce czy na spacerze porozmawiac z innymi mamai, podzielić się doswiadczeniami. Dzis przy obiedzie tematem były np reakcje innych ludzi. Jedna z mam (córcia 6 lat nie chodzi, choroba genet.) opowiadała jak szła z małą na rękach i komentarz pewnego pana: taaaaaaaaaaaaka duza a mama na rekach musi nosić, nie wstydzisz się? Na to mama: ona jest chora, nie umie chodzić. Facetowi zrobiło sie b głupio, zaczął je przepraszać..w końcu kupił bukiet róz na przeprosiny:) Albo inna rozmowa przy stole: - kiedy zaczęła chodzic twoja córcia? - jak miała 3 lata - ooooooooooooooo, to szybko. I w tym momencie zaczęłyśmy się wszystkie smiać, bo zdałysmy sobie sprawę jak to zabrzmiało (wiecie, w kontekście zdrowych dzieci). Margoth*, kurcze miałam tyle razy napisac do Ciebie z pytaniem jak po powodzi, czy nie poniesliście strat, wstyd mi strasznie..:oops::oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 08.09.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 nojesien kurka przyszłamy zapalenie krtani i oskrzeliehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.09.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Aga , Sylwia - XX- tzrymajcie się ciepło i zdrówka zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.09.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 dzień dobry Zdrówka dla maluszków zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.09.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Na temat ocen stanu Franka przez lekarzy się nie wypowiem. Czasem człowiek ma wrażenie, że chodzi od szamana do szamana , a każdy z innego plemienia. Agnieszka wie - ale powiem to publicznie - pieprzyć ich teorie. Robić swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.09.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 (edytowane) pieprzyć ich teorie. Robić swoje. święte słowa amen Edytowane 9 Września 2010 przez sylvia1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 09.09.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Dawno mnie nie było, a tu takie wieści, myślę jednak tak samo jak wszyscy - będzie dobrze, bo to przecież nasz SUPERMAN . Trzymam kciuki i całuję mocno w piętaszki Franusia. Tobie Agnes zyczę dużo wtrwałości i wiary w to, że będzie dobrze, bo tak być musi.. Forumowa babcia Franusiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.09.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Spieszę donieść, że Franiu zjadł na obiad cały słoiczek zupki z boboVity na 6 miesiąc, bez miksowania!!!!!!!!!!!! Poza tym wygląda na to, że Franula pooowoli zaczął akceptować fakt, że musi ciężko pracować. Ale łatwo nie jest.. Wydaje mi się, że wynika to też z faktu, że mały zrobił sie b kumaty, już wie, że ma "pewne narzędzia protestu".. Teraz kurczak spi, za 40 min ostatnia rehabilitacja dziś. Dzięki za każde dobre słowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.09.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Sylwia dużo zdrówka dla Stasia, czekamy na zdjątko;) Aguś a ja się nie dziwię , że Franula protestuje przy ciężkiej pracy, ja też nie lubię ciężko pracować i często miałabym ochotę zrobić dokładnie to co On ale w tym wieku to mi już poprostu niewypada;)wieć cicho siedzę i zaciskam zęby;).Z jedzeniem to super wiadomości:wiggle::wiggle: Brawo Franula - ciekawe czym teraz wszystkich zaskoczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.09.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Brawo Franio! Grunt to dobrym żarełkiem wypełniony brzuszek,bo wtedy jest siła nawet na protesty. Trzymajcie się zdrowo,bo złe wirusy krążą i dopadają w najmniej oczekiwanym momencie. Już chorującym posyłam dużą dawkę energii i siły do walki z choróbskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 09.09.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Zdrówka wszystkim,optymizmu i nadziei:)Wystarczy rano spojrzeć jaka pogoda i zaraz.......no tutaj to się kurna zagalopowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Zdrówka wszystkim,optymizmu i nadziei:) Wystarczy rano spojrzeć jaka pogoda i zaraz.......no tutaj to się kurna zagalopowałam. no ciutkę u nas cały czas lejeeeeeeeeeee Aga, cały czas zgłębiam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.09.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 oki, ja wysłałam maila z zapytaniem stosownym do Instytutu dr S z prośba o przeprowadzenie badania Frania na poczetku listopada wyslę XX mmsa z prośba o opublikowanie tutaj:) zd j ęcie z dzisiejzej kolacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 czekam, czekam i tuptam z niecierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 09.09.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 kurna to ja sie z netu dowiaduję ze mam zagladnac do komorki...juz sprawdzam22:04 nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts