Zbigniew100 06.12.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 kordzina wujek nie dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 czy to różnieca czy wujek czy dziadekk....na tak mi sie skojarzyło boższeeeeeeeeeeee ale się naraziłammmmmmmm...... przeepraszaaaaaaammmmmmmmm ale ja w pracy jestem więc mam wybaczone???????????? i litry alkoholu sprzedaję...nalewki idą jak burza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 kordzina wujek nie dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ale ja w pracy jestem więc mam wybaczone???????????? i litry alkoholu sprzedaję...nalewki idą jak burza...... no ale że co? sama pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nie piję nie piję jeno sprzedaję....... i usiąść nie ma kiedy bo idą w ilościach hurtowych...do tego pakowanie...masakra... ZBIGNIEW wybaczyłeś już??????????.. wy się śmiejcie ze mnie...tyle % a ja na to patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.12.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Nadrobiłam zaległości w czytaniu ależ dobre wieści Agnieszko miło Cie poznać A Franiu w stroju mikołaja jest przeuroczy Ten gest, hmmmm myślę że On chce powiedzieć kto tu jest najważniejszy i kto jest bossem Słodziak nasz Jak zawsze całuke stópki Krasnalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.12.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 żle interpretujecie gest Franka, on mówi "zaraz, zaraz, czy jako Mikołaj nie powinienem mieć brody " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Matka dobry komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.12.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ZBIGNIEW wybaczyłeś już??????????.. Już dawno zapomniałem. http://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nie piję nie piję jeno sprzedaję....... i Co za frustrujące zajęcie... Ale masz dostęp do sieci, to nie jest najgorzej A Mikołaj Franek pobalował całą noc, pół dnia i od godz 20 śpiii.... Ale zaraz pewnikiem się obudzi i będzie ciąg dalszy balowania.. Jak wytłumaczyć synowi, że jego matka za stara jest już na takie nocne imprezki?.. Dobrej nocy, kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.12.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Przywitać się przylazłam w poniedziałek(brrr) i zapytać jak tam nasz mikołaj . Spał ,czy znowu rozdawał prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://foto3.m.onet.pl/_m/6fd2e470eba58e007a4543c15503991b,10,19,0.jpg jakie mięśnie no chłop wam rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ps. a gdzie są te aukcje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ps. a gdzie są te aukcje ??? tutututu http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Zastanawiam się, co ma oznaczać ten gest prawą ręką... hm... Mam się już niepokoić? http://foto2.m.onet.pl/_m/9961333cfa398595289c43933a85a2ea,10,19,0.jpg łojjj mateczko normalnie cudny ten Mikołaj hmmm ja zastanowiłabym się nad drugą ręką??!! (jakiś kontakt z siłami pozaziemskimi??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Agnes - dopiero teraz przeczytałam cały wątek o Franusiu. Dzielny z niego chłopaczek i życzę Wam, żeby taki dalej został i zdrófka mu życzę Mikołaj z niego uroczy Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Pozdrawiam Mikolaja! Piekniejszego dawno nie widzialam. Melduje, ze dla mamy dzis poszlo poleconym i bede czekac na wiesci czy dotarlo. A o tlumaczeniu bede pamietac, w razie czego, dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kurczę, teraz ile razy wejdę, to piekniejsze zdjęcia naszego Skrzacika! A łapka - hmmm... Porapujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 07.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Agnes- dzięki za wyjaśnienia odnośnie unoszenia główki Ja tylko powiem, że licytujemy, licytujemy- niech nasze wsparcie dla Frania będzie nie tylko duchowe (choć wiem, że modlitwy, dobre myśli i oddechy za Frania zdziałały cuda ) Proszę ucałować Mikołaja- Franulka a całuski przesyła mój osobisty Mikołaj (19 miesięcy), który na widok zdjęcia Franulka radośnie wykrzyknął "dzidzia!" i przytulił się do monitora i próbował go pocałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ngel, dzieci w swoich reakcjach są cudne, prawda? Podobają mi się wszystkie interpretacje gestów Franka Za 20 minut, o 22.50 świętujemy 4 miesiąc życia Frania. Przyznam się, że cały dzień chodzę jak struta - wspomnienia tamtego dnia wracają jak koszmar senny Trzymałam dziś Franka na ręku, klepałam po dupci i myślałam sobie...hm.. prawdziwego mężczyznę poznajemy nie po tym jak zaczyna... A teraz trochę danych statystycznych Waga dziś wieczorem: 3.690 co oznacza, że w 4 miesiącu życia przybrał 650 gr. Naniosłam już dane na siatkę centylową dla wcześniaków i maluch jest ciut ponad 10 centylem. Ciągle jesteśmy więc w ogonie peletonu, ale..wszystko przed nami Jutro o 13 Franuś dostanie drugą dawkę Synagisu Trochę było problemów, ale najważniejsze, że się udało. (Kolejna) życzliwa dusza dowiezie Synagis z Wrocławia w specjalnym termosie do przewożenia leków i o 13 przekaże mi ampułkę pod OIOMem. Jutro też znajomy z Niemiec przywiezie mi inny lek dla Franka. Tak więc trochę się z krasnalem nalatamy Co do imprezowania - ooooczywiście... Bal był całą noc Teraz śpi. Do północy, jak zawsze. Potem...caaaaaała saaaalaaaa śpieeewa z namiii.... Już chyba jakiejś głupawki dostaję z niewyspania Ale lekarz ostrzegał - przy takim niedotlenieniu jelita Franka będą funkcjonowałay właśnie tak, jak funkcjonują.. W ciągu dnia też jest nie lepiej niestety. Do tego dochodzi przepuklina, która zaczyna go boleć, gdy tylko płacze, no i kółko się zamyka. Ale każdy dzień przybliża nas do szczęśliwego zakończenia, prawda? Dziękuje Wam wszystkim za ...wszystko Cudowni jesteście. Dobrej nocy A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts