EZS 11.09.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 co to znaczy "dziwne objawy"jak nisko jest wapńTężyczka? Może hiperwentylował i mu się zasadowica zrobiła? Stary studencki sposób na wywołanie omdleń. Zrobiłaś też rkz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Zarówno wapń jak i forsfor podwyższone.Rkz? co to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.09.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 równowaga kwasowo-zasadowa. Takie badanie pH krwi i jonów. Ale jeak podwyższony, to nie to. A tarczyca i przytarczyce? A może za dużo wit D albo wapnia w diecie? Wzrost wapnia też daje skutki neurologiczne, choć raczej typu brak łaknienia czy ospałość, a to chyba nie to. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.09.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Aga trzymam kciuki za Krasnala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Będzie dobrze, będzie bardzo dobrze, będzie fantastycznie... :stirthepot: BĘDZIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 12.09.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Jak DEPSIA miesza w garnkach i mówi, że będzie dobrze to będzie o! Ona wie najlepiej. Całuski od forumowej babci dla Franusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.09.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 To i ja pomieszam nieco,aby było dobrze :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.09.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 dzień dobry trzymam kciuki Będzie dobrze że tez te cholerstwa nie chcą się od skrzata odczepić. Sylvia- Staś cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.09.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Trzymam kciuki pomiędzy jednym zakręceniem a drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.09.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Brak wiadomości to dobra wiadomość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 14.09.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Też czekam na dobre wiadomości, no i też zamieszam troszkę :stirthepot: żeby były dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.09.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Jestem, jestem Te kilka dni nerwów dało mi ostro po kościach. 3 neurologów zgodnie i niezaleznie od siebie orzekło co następuje: trudno powiedzieć czy to są napady padaczkowe, raczej na takowe nie wyglądaja, ale trudno ostatecznie rozstrzygnąć bo nagranie jest b krótkie. Mogą to być stereotypie. Zalecenie: nagrywać nadal i przesłać za jakis czas więcej materiału. Na spokojnie po powrocie do domu zrobić eeg. No i tyle. A z dobrych wieści: krasnal siedzi sam juz jakieś 20 sekund i coraz głośniej domaga sie "normalnego" jedzenia:) Jeszcze zdarza się, ze go zagilgocze w gardełko, ale wola walki jest:) Dziś Franula na kolację ugryzł maciupeńki kawałeczek mojej kanapki z serem zółtym:) Poza tym z Frania robi się baaaaaardzo kumaty terrorysta:) Dobrze, ze rehabilitanci tutaj nie dają się zapędzić w kozi róg:) W pierwszym tygodniu próbował wszystkich argumetów jakie ma w posiadaniu: płaczu, plucia, pawienia, odmowy współpracy (alb był jak worek kartofli albo jak skała). Z kurczaka niezły kumek sie robi! Ale w tym tygodniu poddaje sie juz bez walki:) I umie pokazac gdzie jest oczko i gdzie auto ma koło:) Jaki injeligjentny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mieszam, swoje wiem. Sylwia - cudeńko masz w domu, wiesz o tym, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Nooo... I takie wiadomości to ja lubię Buziaki dla Dzielnego Faceta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 juz to mówiłam ale to same dobre wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.09.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 No i ja to lubię. Na takie wieści mogę czekać!Kochany Supermen! Będzie dobrze,Agnieszko dbaj o siebie trocheńkie ;)Posyłam same dobre myśli w waszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.09.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.09.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Franek ma prawie 40 st gorączki...Śpi na golasa, paracetamol w dupsko, kompresy z mokrych pieluch.. Chyba wystarczy już, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Aga, teraz mamy sezon na infekcje niestety, a małe dzieci nie mają oporów przed maniem wysokich temperatur niestety. Mój Tomek przy zwykłym przeziębieniu zawsze ma 39-40 stopni na początku... Franiu, do zdrowia wracaj szybciutko! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.09.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Mieszam, swoje wiem. Sylwia - cudeńko masz w domu, wiesz o tym, nie? No i to moje prywatne... :rolleyes::rolleyes: Franio trzymaj się słoneczko infekcje wredna rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts