ania klepka 19.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 o jak dobrze, że są zdjęcia. jak zwykle jestem Frankiem zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.09.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Aniu, dziękuję Cos ruszyło łącze, więc kolejne 3 zdjęcia z owej wiekopomnej minuty:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/EMg1AmY9neellyGAeX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/mXGYGboZc2g7y3PFRX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/wO8IUddImk2ZwBhzAX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.09.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Czy ciocia Malka widzi piękny podpór boczny na otwartej dłoni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 No i sorry! Gdzie tu MPZ???? Nie ma! I nie będzie! Franiu cudowny! Po tym wszystkim siedzi sobie normalnie fajny chłopiec i bawi się świetną zabawką. Wszystko tak, jak ma być. Buziaki ogroooomne dla tego super faceta!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Na pierwszym zdjęciu KASOWNIK ekstraklasa :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.09.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Aniu, problemem są nogi.. Ale co tam, damy radę. Wierze w rehabilitantów w Zaździerzu:) No i czary ciotek oczywiście:) A w związku z tym, że Franiu taki intelektualista (bo i oko pokaże i koło w aucie i od rana brrrrrrrrrrrr), to se myślę, że rację miała pani dr, która stwierdziła "noooo, nienormalny to on chyba nie będzie":rolleyes: Za panią dr - trzecia lampka wina:) I ostatnia zapewne dziś już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.09.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Whisky ze spritem może być? To za Panią doktor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.09.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Aniu, po 3 kieliszku wina jestem i...koniec:) Whisky oznaczałaby śmierć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.09.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Chyba sie jednak dziś uda:) Ostatnie sekundy siedzenia:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/29rYFvYYMUxdTQQCtX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/t7YU8ltMuCetAmaA4X.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/uutPW3UAUknOXu0WUX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 No zajebisty jest po prostu!!!!! Franuś OCZYWIŚCIE nie ma żadnego MPD (jak zawsze to mówię), rozwój mu idzie nieco wolniej, bo wolniej osiąga dojrzałość, jakbyśmy my się tak wcześnie urodzili, to nie byłoby nas na świecie, a Franciszek - jest Waleczny, wszystko sobie wywalczy! Ciotka DPS wie! Buziaki dla Francesca i Mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.09.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Agnes - normalnie jużmi się ryjek będzie cieszyła cały dzień Franek i jego miny - becenne!!!!! buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.09.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Moje ogromne gratulacje Franiu duże buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.09.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ależ mi się gęba śmieje do tych zdjątek i tych informacji... :wiggle::wiggle: to ja Stasia pokażę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.09.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 ?super zdjęcia;) Franek idzie jak kon po betonie do przodu, to w ogóle nie podlega dyskusji. dog do dogoterapii boski Sylwia słodkie dziecię , a Staś zawsze w prawo woli się odwracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.09.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 XX, jakieś...spaczenie? Sylwia, Stasiu po prostu cuuudowny:) Dzięki ciotki kochane za zachwyty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 20.09.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Brawo Franio! Śliczne postępy, tak trzymaj! Staś uroczo zaspany i widać,że ładnie przybrał ciałka. Pozdrawiam i nieustannie zdrówka posyłam obu chłopakom. Dzisiaj u mnie 22 stopnie w pięknym słonku. Miłych spacerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.09.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 XX nie, w lewo też obraca choć faktycznie w prawo częściej. I często odkładany robi strune. Pediatra mówi, że to wina dotykania szyi mam się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Chłopaki piękne!!! Oba!Aguś jaka koncentracja na buzi Frania! Jak On się pięknie skupia na tym co robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.09.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 sylwia jakie martwic?..... ja nie jestem rehabilitantem tylko mam spaczenie jak słusznie zauwazyła Aga i od razu patrzę na takie rzeczy.Pewnie wybierasz się do neurologa w okolicach 3 miesiaca, to sie zapytaj a tymczasem mozesz probowac ukladac Stasia czesciej na druga strone. Pamietam, ze nam mowiono ze dziecko do 3 miesiaca ma prawo "woleć" jedną stronę. A ciocie radziły kłaść pieluszkę z tej ulubionej strony żeby dzidzia poleżała trochę na drugiej stronie.jA jako spaczeniec nie używałabym dla takiego maluszka leżaczków bujaczków nie krzyczcie;) co tam u słodziaka Fr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.09.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Stasio przesłodki! Jak takie maluszki pięknie wyglądają, jak śpią..., ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts