AgnesK 20.09.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Podpinam sie pod słowa XX odnosnie Stasinka. A co u Frania? Nieeeeee ma spokojnego dnia..Dziś dzwoniłam do Wawy w sprawie wyników badań, które krasnal miał pobierane.I co?..kuźwa...znowu zapomniałam tej koszmarnej nazwy..ściąga..hipoimmunoglobulinemia:bash:Wraca temat podania immunoglobulin (pewnie dlatego kurczak tak się rozłożył na turnusie).Sprawdzałam w dokumentacji Frania - do tej pory miał podane 3 x immunoglobuliny.Jutro panie dr mają się naradzać co dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.09.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Agnes-zyczę Tobie i Frausiowi SPOKOJEGO DNIA i oczywiście wielu następnych.. I wypiję za zdrowie tej pani doktor co ją tak bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 20.09.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 No, ciotki się już pozachwycały teraz kolej na babcię , nie było mnie chwię a tu takie piękności pokazują. Widze, że Franio jak prawdziwy kuracjusz, dziewczyny go podrywają więc wzystko idzie jak nalezy. Buziaczki w przecudne łapki od forumowej babki.(ale mi się rymło). Staś rośnie i wygląda ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.09.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 XX poobserwowałam Stasia od wczoraj i jednak zmieniam zdanie układa głowe w tą stronę w którą coś ciekawego widać i w lewo i w prawo... uff. Maluch dziś zaszczepiony. Dzielny był bardzo... Franio trzymaj sie i wracaj do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Chłopaki cudne!:wiggle: Aga bedzie dobrze, uściski dla Supermana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.09.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 sylwia no i widzisz;) nie ma co się od razu denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.09.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ponieważ nowa strona się zaczęła, to przypominam: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19263495 Jutro rano narada - jak to się wyraziła nasza kochana dr - "czy toczyć Franiowi immunoglobuliny" No i co w nowych okolicznościach przyrody z Synagisem.. No i nasza dr jest niezbyt entuzjastycznie nastawiona do kolejnego turnusu.. ale to już chyba norma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 (edytowane) Intuicja mnie nie mylila ze furczenie w nosku zmienilo tonacje- mlody ma katar (a mowilam pani dr ze nie jestem pewna czy tu poczatek kataru nie zaistnial a ona ze luzik ze zdrowy to zaszczepimy)... I teraz dumam: mały pomijając furczenie i kichanie od 17 zachowuje się super chichra się, zaczepia zabawki, brak gorączki. I nie wiem czy jutro jechać na USG bioderek czy nie? Bo wczoraj byliśmy u ortopedy i mamy na cito zrobić bo źle odwodzi... I nie wiem odpuscic i pojechac za tydz (to będzie juz 11 tydz) czy jechać jutro? Oczywiście środkami komunikacji miejskiej w środku dnia (więc teoretycznie mniej ludzi).Ech Edytowane 21 Września 2010 przez sylvia1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.09.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 poczekaj do jutra - infekcje u dzieci sie szybko rozwijaja.czyli scarlet ohaarrrra;) jutro sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.09.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 XX no wiem i dlatego z jednej str te USG a z drugiej ten paskudny katar - zobacze rano. Cięzka decyzja ale gdyby się nic nie zmieniło to co jechac czy nie? W sensie ze tylko katar w postaci furczenia i kichania bez gorączki itp sensacji? Bez zmian w zachowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.09.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 To jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Aniu dzięki... Bo ja to mam schizy jakich nie miałam przy starszej 2. No że i po szczepieniu osłabiony i katar a tu trzeba pociągiem godzinę a potem autobusem 10 min i 10 min na piechote w sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.09.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Sylvia, jutro ma być ciepło i ładnie, a jak jest katarek bez temperatury to spacer najlepszy! Spokojnie, Staś to fajny facet, nic mu nie będzie. Oczywiście pod warunkiem, że tylko katarek i nic innego się nie dzieje. Ja bym jechała i traktowała malucha normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.09.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 pojechałam, wróciłam. Katar jakby sam zanika już go prawie nie ma... Bioderka Ia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.09.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 No i super Sylvia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 no Stasiu brawo! Sylwio oby zawsze takie wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.09.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 pojechałam, wróciłam. Katar jakby sam zanika już go prawie nie ma... Bioderka Ia \ No to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.09.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Brawo Stasiu!! Dziś po naradzie panie dr podjęły decyzję o nietoczeniu immunoglobulin Franiowi! Mam obstawę lekową, wiem co i jak, więc działamy. Niestety inhalator wyzionął nam ducha po roku eksploatacji i dzis na cito kupowałam nowy na allegro Mam nadzieję, że do czwartku dojdzie.. A Franiu...podejmuje próby ustawienia sie w raczki! Trochę to smutne, bo głowa chce a ciało nie może.. ale ciesze się ze próbuje:) Jak się uda, to zdjęcia będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.09.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/VyebWDgwVZGqe5RP1X.jpg i rozjeżdża się biduś: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/mIUMjTKdDzY2YAfyRX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.09.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 No i chyba czas na obniżenie poziomu łóżeczka.. (jakość zdjęcia słaba, ale ręka mi drżałą z przejęcia:) ) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/NaXgDBGZm9GLpUgpaX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/aZIYF5xeiccFaYokDX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts