Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

Podpinam sie pod słowa XX odnosnie Stasinka.

A co u Frania? Nieeeeee ma spokojnego dnia..

Dziś dzwoniłam do Wawy w sprawie wyników badań, które krasnal miał pobierane.

I co?..kuźwa...znowu zapomniałam tej koszmarnej nazwy..

ściąga..

hipoimmunoglobulinemia:bash:

Wraca temat podania immunoglobulin (pewnie dlatego kurczak tak się rozłożył na turnusie).

Sprawdzałam w dokumentacji Frania - do tej pory miał podane 3 x immunoglobuliny.

Jutro panie dr mają się naradzać co dalej..

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, ciotki się już pozachwycały teraz kolej na babcię :wiggle:, nie było mnie chwię a tu takie piękności pokazują. Widze, że Franio jak prawdziwy kuracjusz, dziewczyny go podrywają więc wzystko idzie jak nalezy. Buziaczki w przecudne łapki od forumowej babki.(ale mi się rymło).:rolleyes:

Staś rośnie i wygląda ślicznie.

Ponieważ nowa strona się zaczęła, to przypominam:

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19263495 :)

Jutro rano narada - jak to się wyraziła nasza kochana dr - "czy toczyć Franiowi immunoglobuliny"

No i co w nowych okolicznościach przyrody z Synagisem..

No i nasza dr jest niezbyt entuzjastycznie nastawiona do kolejnego turnusu.. ale to już chyba norma:)

Intuicja mnie nie mylila ze furczenie w nosku zmienilo tonacje- mlody ma katar (a mowilam pani dr ze nie jestem pewna czy tu poczatek kataru nie zaistnial a ona ze luzik ze zdrowy to zaszczepimy)... I teraz dumam: mały pomijając furczenie i kichanie od 17 zachowuje się super chichra się, zaczepia zabawki, brak gorączki. I nie wiem czy jutro jechać na USG bioderek czy nie? Bo wczoraj byliśmy u ortopedy i mamy na cito zrobić bo źle odwodzi... I nie wiem odpuscic i pojechac za tydz (to będzie juz 11 tydz) czy jechać jutro? Oczywiście środkami komunikacji miejskiej w środku dnia (więc teoretycznie mniej ludzi).

Ech

Edytowane przez sylvia1

Sylvia,

jutro ma być ciepło i ładnie, a jak jest katarek bez temperatury to spacer najlepszy!

Spokojnie, Staś to fajny facet, nic mu nie będzie.

Oczywiście pod warunkiem, że tylko katarek i nic innego się nie dzieje. Ja bym jechała i traktowała malucha normalnie :rolleyes:

Brawo Stasiu!!

Dziś po naradzie panie dr podjęły decyzję o nietoczeniu immunoglobulin Franiowi!:)

Mam obstawę lekową, wiem co i jak, więc działamy.

Niestety inhalator wyzionął nam ducha po roku eksploatacji i dzis na cito kupowałam nowy na allegro

Mam nadzieję, że do czwartku dojdzie..

A Franiu...podejmuje próby ustawienia sie w raczki!:)

Trochę to smutne, bo głowa chce a ciało nie może.. ale ciesze się ze próbuje:)

Jak się uda, to zdjęcia będą:)