swojaczka 22.09.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Brawo Franuś! Uda się w końcu,nie rezygnuj bo tytuł Supermena nie dopuszczaq rezygnacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.09.2010 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Brawo Franio. Jeszcze troszkę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 23.09.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 nasza pani dr kiedyś też nie była zachwycona z naszych intensywnych wyjazdów na turnusy, a teraz kiedy nas widzi , za każdym razem powtarza" jak dobrze , że mnie PAni nie słuchała"to potwierdza to, co myślę, że najlepiej zaufać matczynej intuicji:) pozdrowienia dla Franusia i jego super mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 jeszcze trochę Agnes jescze trochę!!!!! Franuś - da radę!!!! buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.09.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Franio super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.09.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Co tam, że ciałko nie może! Może! Tylko trzeba trochę poćwiczyć. Może po następnym turnusie? No chyba, że jeszcze przed Buziaki dzielny Franeczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 23.09.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Aguś, Franio cudowny!! Zanim sie obejrzysz to będziesz za nim ganiać Ja ze swoim Frankiem też przeszłam przez etap "głowa chce ciało nie może" tylko już jak nie mógł chodzić, bo nie mógł utrzymać równowagi, ale raczkował. Widziałam jego smutną minkę jak widział biegające dzieci... mi się serce kroiło... nie wiedziałam jak mu pomóc... Ale teraz wiem jak ważna jest "głowa". Kiedy przyszedł upragniony dzień, kiedy Franuś mógł zacząć chodzić to wszystko poszło migiem... Grunt to dobra motywacja, a Twój Franuś na pewno ma przeogromną!! Wszystko będzie dobrze! nie ma innej opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 23.09.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 brawo chłopaku martynka rojezdzala sie tak samo caly miesiac do raczkow bylo jeszcze 1.5miechA Ty ciotka daj mu chwile,\chlop ma od razu wstac i pojsc w swiat? spokojnie powolutku, idzie do przodu to pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.09.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Franiu brawo! :wiggle:Aga bez obaw, że by coś wyszło zawsze trzeba ciut pocwiczyć, zaczekaj niech On tylko zakuma o co w tym raczkowaniu chodzi to da Ci niezle popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.09.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Dzięki dziewczyny:) I wujku Zbyszku:) Anutka, mi też się wydaje, że turnusami chłopakowi krzywdy nie robię, przecież widzę jak się zmienia po każdym.. I nie chodzi tu o samą rehabilitację - mam wrazenie, że ta ilość bodźców w ogóle (ludzie, otoczenie) powoduje, że idzie on do przodu w rozwoju umysłowym.. Jeśli zaś chodzi o choróbska to rózwinie dobrze może coś załapać od Natki. Dziś Franek wyfroterował całą podłogę Poukładał gazety, chciał przestawić taki duży wazon stojący na podłodze (wazon chwilowo wylądował w wiatrołapie), próbował wpełznąć pod sofę i w kilka innych miejsc, w które - jak mylnie sądziłam do tej pory - tylko chomik może się wcisnąć Mamy pełzaka w domu:)) XX, trzymam Cię za słowo:) Koniec października/początek listopada Franula będzie w raczkach mówisz? Ok:) Oz, dla mnie też głowa kurczaka najwazniejsza.. A ta zaczyna coraz sprawniej pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 23.09.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Agusiu, załóż jakiś ochraniacz na szczebelki, bo jak Franusiowi obsunie się rączka, to zaryje buźką w szczeble. Mój Piotrek namiętnie tak robił, jak uczył się wstawać w łóżeczku. Francesco, brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.09.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Margoth, już nad tym myslałam. Mamy tylko ten niski ochraniacz, musze poszukac gdzieś za jakimiś wyższymi, grubszymi, dla "robaczków poszukujących":) Wiecie co, mam bardzo dobrą wiadomość, ale narazie nie chce mówić, żeby nie zapeszyć... Może w sobotę?... Ale jesli TO się okaże prawdą, to norrrrmalnie... świętujemy!!!:wiggle: Trzymajcie kciuki MOOOOOOOOCCCNOOOOOOOOOOO!!! Ciotki czarujcie z całej siły:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 23.09.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Podziwiam od dawna i życzę dalszej wytrwałości, Franio po prostu dzielny i tyle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.09.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Aja, dziękuję Dziś udało mi się wstawić pierwszy film na you tube:) oto Franiu w akcji:) http://www.youtube.com/watch?v=_5yyYx-6Ips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.09.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Aga miej litość i nie Trzymaj nas do soboty;)ja chyba jajo zniosę Matko alez Ty masz cudnego Syna!:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.09.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No i mam jeszcze filmik z basenu, ale pan Mikołaj mnie zabije na następnym turnusie... To może ja nie będe wklejała tutaj a kto dociekliwy to odnajdzie w moich filmach:)) Aneta, nie mooogę... choć taaaaak bym chciała:) Ale boję się, że jak głośno powiem to się z...waży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.09.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No dobra Agnes jesteś usprawiedliwiona;), tylko nie czekaj z nowiną do północy, choć kilka godzin mi Oszczedz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.09.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 pan Mikołaj to może podziękować za wstęp do kariery filmowej ale i tak Franusiowi nie dorówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.09.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ..... Mamy pełzaka w domu:)) .......... jeszcze trochę i będzie galopował na ......... odkurzaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.09.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ale fajne odgłosy wydaje pan Mikołaj No i Frania pęd do ogona Fajnie, fajnie tak Go zobaczyć nie tylko na zdjęciach. Pięknie sięgnął do tej piłeczki na basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts