Kaśka73 25.09.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 dziewczyny a czy któraś zauważyła jak Franiu ładnie pracuje nóżkami w wodzie?!!! jestem dobrej myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 26.09.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 (edytowane) no właśnie ja zwróciłam uwagę! Edytowane 26 Września 2010 przez XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.09.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 ślicznie pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Franula już od dłuzszego czasu cięzko pracuje ;)Matka Go do roboty zagoniła;)... ale za to jakie są efekty:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 26.09.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Agnes glowa do gory wszystko bedzie dobrze Francesco to dzielny facet zobacz w jakim duzym tempie robi postepy, walczy na calego ! a do tego ma zajebista Mamuske ktora go w tym wspiera . Wiec ja wiem i wam mowie ze Franek da rade i jeszcze nie raz da wszystkim popalic jak bedzie biegal i uciekal no i psocil gdzie sie da !!! Ale że co ?Będzie dzidziuś? Bo ja jakoś mało kontaktowa ostatnio jestem... :wiggle::wiggle: Sylwia jestes bardzo kontaktowa , teraz chyba nadeszla moja kolej na chodzenie w dwupaku czarujemy ciotki , czarujemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Aprilka gratulacje:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.09.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 O kurcze, super:) To mamy teraz dwie mamy oczekujące:) Aneta, a jak ty się czujesz kochana? Który tydzień dziewczyny? Pod koniec tygodnia jade z Franiem na warsztaty neurologopedyczne (Jezu, mam nadzieję, że już nie pisałam o tym...starzeję się ). Franulak bedzie służył jako obiekt badań. Dzięki temu bedzie miał postawioną dokładną diagnozę. Tylko niech te sterydy zaczną działać na 1000%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.09.2010 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Agus :stirthepot: za wziewy... Aprilka trzymam mocno kciuki...y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.09.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 dzień dobry wszystkim oczekującym mamusiom zdróweczka!!! Agnes ty wiesz że z piątku na sobotę top całą noc mi się Twój Franek śnił i Ty razem z nim i ciągle mnie pytali a kto to a ten śliczny chłopczyk to czyj i ja tak że to FRANEK K.... no jak to nie wieciei cała historia Franka z ust mi płynęla, norrmalnie rano wstałam i pierwsza myśl Franek K..... chodziłam i mruczałam pod nosek to imię i nazwisko aż matka się mnie pyta co Ty tam ciągle o Jakims Franku??????? no to ja znowy całą historię.......... mama zdziwiona że wiem kiedy się urodziłą i pkt Apgar miał itp.... normalnie Franek mi w krew wlazł........ buziaki oby wszystko się udało no po takich snach to MUSI!!!! buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.09.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) Pod koniec tygodnia jadę z Franiem na warsztaty neurologopedyczne (Jezu, mam nadzieję, że już nie pisałam o tym...starzeję się ). Franulak bedzie służył jako obiekt badań. Dzięki temu będzie miał postawioną dokładną diagnozę. Tylko niech te sterydy zaczną działać na 1000%! Nie chcę cię gasić, ale zbyt często sama organizuję i uczestniczę w różnego rodzaju warsztatach, żeby tego nie napisać. Pacjentów na takie warsztaty zaprasza się nie dlatego, żeby się zastanowić i postawić diagnozę, ale żeby móc na nich jak najwięcej pokazać.. W zasadzie pacjentem, jako takim organizatorzy nie przejmują się zupełnie, a tylko tym, czy uczestnicy warsztatów są zadowoleni, bo oni płacą. Uczesnicy też nie stanowią konsylium specjalistów, lecz grupę, która najczęściej dopiero się uczy... Jak będziesz o tym pamiętać, to może coś zyskasz, choć nie wiem, czy gra warta świeczki (tzn możliwości infekcji). Jest też minimalna szansa, że może akurat tu będzie inaczej A najlepiej jasno zapytać organizatorów -co ty z tego będziesz miała i tego potem wymagać. Edytowane 27 Września 2010 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Aga dziękuję - u nas super właśnie kończy się 22 tydzień, ja teraz pracuję na 50% więc mam więcej czasu na myślenie o nowym domu;). A ja mam nadzieję, że jednak te warsztaty bedą korzystne nie tylko dla obecnych na nich lekarzy;). Aga nieustająco trzymam kciuki za Krasnala i myslę o Was Kochani każdego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.09.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ewa, warsztaty organizuje dr Łada. Rozmawiałam z nią przez tel. Na pierwszą wizyte u niej czeka się pół roku.. Udział w tych warsztatach to jedyny sposób, zeby zbadała Frania, przekazała mi wskazówki itd. Powiedziała mi, że zaproszeni neurol. nie będą mieli prawa do zadawania pytań, będą mogli tylko obserwować jak dr Łada bada Frania. Odbedzie się także tzw trening pokarmowy. A o infekcji pisałąm, bo Franczesko nadal na podwójnej dawce starydów, dziś ostatni dzień, od jutra mamy przejść na dawke normalną. Wydaje mi się, że już miej kaszle i nie produkuje tyle śluzu, ale gile nadal do pasa:( Bardzo mi zalezy na tym badaniu, więc trzymajcie kciuki żeby Franiu doszedł do siebie. Aneta, 22 tydzień.. to teraz brzuszek zacznie się pięknie zaokrąglać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.09.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Acha, Franek sprawnie pełza już po całym pokoju. Ulubiona zabawa to otwieranie i zamykanie drzwiczek od szafki i drzwi przesuwanych od szafy w wiatrołapie, pstrykanie klapką od odkurzacza centralnego. Punkt upragniony a zabroniony: kominek. Tu mamy zgryz. nasz kominek to ciągle sam wkład niestety.. Macie jakiś pomysł jak go zabezpieczyc przed krasnalem?.. Najlepsze by były okopy i zasieki... Może dziś uda mi się wkleić filmiku na y.t. z eksploracji przestrzeni przez Frania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.09.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) AgA pełza i ty tak sobie NIC NIE MÓWISZ? Takie tam małe ziemniaczki? Ja mam zarąbiste zabezpieczenie. Otóż kupuje sie najtansze lozeczko w ikei albo w allegro, albo bierze sie dotychczas uzywane a dziecko się przeprowadza do łóżeczka turystycznego;) ; wyciąga się jedną stronę z łóżeczka dziecięcego (i daje na schody) a resztą blokuje się kominek;)U nas się sprawdza - pełna profeska Edytowane 27 Września 2010 przez XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.09.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Punkt upragniony a zabroniony: kominek. Tu mamy zgryz. nasz kominek to ciągle sam wkład niestety.. Macie jakiś pomysł jak go zabezpieczyc przed krasnalem?.. Najlepsze by były okopy i zasieki... Aguś a takie coś? KLIKNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.09.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dziewczyny, super pomysł, ino u nas kominek jest, że się tak wyrażę, "wolnostojący". Nie przy scianie. nie ma do czego przykręcić owych drabinek. Tzn z jednej strony jeszcze dałoby rade, ale z drugiej bez szans. XX, a nie pisałam o pełzaniu?.. chyba pisałam.. a może nie pisałam?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.09.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) Zawsze trzeba mieć nadzieje A neurolodzy niech pytaja, czemu nie. Z nawet głupich pytań madry człowiek duzo potrafi sie nauczyc. Nie w pytaniach problem ani w badaniu przez innych, ale w tym, że badający przy takich okazjach nie jest skoncentrowany na badaniu a na nauczaniu elementów badania. trochę to skomplikowane, ale tak to działa. No ale może taka profesjonalistka ma inaczej... Byleby potem znalazła czas dla ciebie. A'propos pełzania i jakiś tam deficytów. Właśnie kilka dni temu zupełnie zdrowy i z zupełnie nieobciążajacym wywiadem syn kolezanki stanął na nogach. W 16 miesiacu zycia..... Dzieci są baaardzo rózne. Edytowane 27 Września 2010 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.09.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 EZS mi mówili, że dziecko bez żadnych "tyłów" zaczyna chodzić 12-18 miesięcy i każda z tych dat jest zupełnie prawidłowa. Kurde pełzanie to przecież przedsionek raczków. Tylko musi się Franczescowi chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 27.09.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 to podloga pewnie lsniiiiiii, bedzie dobrze trzymamy kciuki.!!!!!! u mnie dopiero 9 tydzien , a tyle radosci ze szkoda gadac, dzieki za zdrowka i cala reszte . a zdrowko sie przyda hehe wiek robi swoje . pozdrawiam Francesco DO BOJU !!! Mamuska i tak ma za ladnie tam na poleczkach poukladane , trzeba to poukladac po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 27.09.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Pięknie Pełzaczku! Byle do przodu i bez ociągania . Czas już poukładać na pólkach po swojemu. Nieustannie wspieram dobrymi myślami i opiece aniołów oddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts