malka 27.09.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Czy ciocia Malka widzi piękny podpór boczny na otwartej dłoni? Cudnie pomalutku nadrabiam Ale jeszcze kwilkę potrzebuję a teraz będziecie miec ze mną przekichane, bo od piątku na legalu mogę się mądrzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 28.09.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 gratuluję pełzaczkowi i mamusiom w dwupaku:) marzę by za parę miesięcy dołączyć do grona oczekujących:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.09.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Agnes wersja rozwinięta ochrony kominka - kojec drewniany[ATTACH=CONFIG]25003[/ATTACH] w srodku kominek oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.09.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 XX nie otwiera mi sie ten załącznik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Agnes wersja rozwinięta ochrony kominka - kojec drewniany [ATTACH=CONFIG]25003[/ATTACH] w srodku kominek oczywiscie Myślałam o podobnym rozwiązaniu, ale przecież taki kojec Superman przesunie, chyba,ze zostanie jakimś sposobem zakotwiony do podłogi. Nadrobiłam i jestem zachwycona tym co przeczytałam (no z wyjątkiem choróbsk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.09.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 nie wiem jak to u nich wyglada w domu ale moze mozna zaklinowac o cos(1 sciane?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.09.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Musimy szybko cos wymysleć, bo Franek dziś że poznała prawie cały dół.. (oprócz pom. gosp i kuchni). Ma za sobą żucie wycieraczki (podczas gdy matka plotkowała z ciotką XX przez tel.), przytrzaśnięcie paluchów przez fufladę i walniecie łepetyną w biurko. Taaadaaaaaaammmm..zaczynamy nowy okres w życiu krasnala:) Franek Odkrywca:) Postaram sie dzis te filmiki wgrac, żebyście popodziwiali technikę pełzacza:) Aprilka, super:) Anutka, to kibicujemy z całych sił Malka, czyżbys jakiś super ważny egzamin zdawała?.. A ciocia XX załatwiła nam w piątek wizytę u swojej guru:) Ciekawa jestem bardzo co ona nam powie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.09.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Łącze do d, filmów więc nie będzie:(No chyba że w nocy coś przyśpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.09.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 A jednak coś przełazi:) Śmiech przed kąpielą Teraz próbuje wysłac też pełzanie krasnala, więc jak przejdzie, to też będziecie mogli obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 28.09.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Zaraża tym śmiechem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 O rany! Ale czad! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.09.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dzięki:) A tu dowód, że Franula rozumie znaczenie wyrażeń nie, nie wolno i umie pokazac gdzie jest kółko w samochodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.09.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 No i jest seria pt "Pełzak"Uprzejmie uprasza się ciotkę Malke o analize techniki pełzania:) http://www.youtube.com/watch?v=DU1KTKy5DWIhttp://www.youtube.com/watch?v=_Xy36xPdNKIhttp://www.youtube.com/watch?v=rUlUceKVDug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Agnes- wzruszyłam sie oglądając uśmiechniętego Frania ...jakiż on śliczny idzie ku lepszemu ...to widać -nawet laikowym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 29.09.2010 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Troszkę techniki Franiowi brakuje, bo sił to nasz superman ma ogrom.. Pięknie. Powodzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.09.2010 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wyraźnie słyszałam "Mama!". Rozpoczyna się więc era aktywność werbalnej. Myślę, że już nie długo będziemy zezować na drugi wątek szukając Franiowych historii na Tolowym - "Dzieci pytają". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ależ Franio ma teraz wrażeń! To przecież ogromnie ważna sprawa, tak przemieścić się tam, gdzie się chce, wszystkiego dotknąć, sprawdzić faktury, kształty, tu podłoga, ściany, szafa! I ten ogrom wrażeń widać na Frania buzi - jaki on przejęty! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 29.09.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 jest naprawdę super;) teraz czas na czekania na czworakowanie:) to dopiero trudna sztuka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ooooo nie!!!! A zdjęć to już nie będzie? To jak ja zobaczę Franka??? Ja nie mogę na YT, mój net w życiu łyknie tego!!! Buuuu!!!!!!!!!!!! I niech te choroby jak najszybciej idą precz! Dziewczyny - gratuluję Wam dwupaków, oczekującym na dwupak - powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 29.09.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 no pelzanie suppper . silny ten nasz Waleczny hhihihihi a na tym filmiku przed kapiela to tak sie nasmialam ze szkoda gadac , az mi lzy polecialy ze smiechu , fajn y ten Franus . Ale na tym drugim filmiku Agnes to nudzisz jemu " nie wolno , nie wolno , nie wolno" az chlopak zaczal ziewac hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts