magdazaba 02.10.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Witam! Jak ja lubię wchodzić no to forum, aby podziwiać Franka - jestem jego fanką - chociaż rzadko się odzywam. Jestem pewno, że będzię wszystko ok!!! Franek robi ogromne postępy z dnia na dzień- a do tego taki Przystojniak z poczuciem humoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 No proszę, nawet Doktor Ewa się ze mną zgadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.10.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 A jak i Doktórka i Wiedźma Naczelna mówią jednym głosem, to coś musi być na rzeczy Buziaki dla Franulka zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.10.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Ewa, kurcze, ..jestem pod wrażeniem! Niezmiennie dziękuję za wszystki zachwyty nad krasnalem i waszą wiarę w niego:) Już kiedyś napisałam - tanio skóry nie sprzedamy:) Dzis wrócilismy na nasza rehabilitację, problemy oddechowe prawie się skończyły, lecimy spokojnie na sterydach i myślę, że mały dłuugo teraz z nich nie zejdzie:( Franczesko oczywiście siłował się z p rehabilitantką na miny rozpaczy, próby pawienia (nie udało sie, bo 5 godzin nie jadł!!).. No trudno, zanim nie pojmie, ze nie on rządzi (potrwa to jeszcze przez jakieś 4 spotkania), to niestety bedzie szedłna rehabilitacje na czczo. W tym momencie cieszę się ze on do nazbyt łakomych dzieci nie należy:) Spokojnej nocy i niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.10.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 a jest super pogodny facecik:) Aga co z Tobą?! czy Ty tego nie widzisz.... ON jest super!!! tylko spokojnie trochę czasu potrzeba Franiu jest boski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.10.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 zdj:http://lh5.ggpht.com/_hPE4oHxSWEA/TKjnPraOnRI/AAAAAAAAAIA/8l95znwynZg/IMG_4175.JPGhttp://lh6.ggpht.com/_hPE4oHxSWEA/TKjm8-wK94I/AAAAAAAAAIA/orY8awOMGsk/DSCF4638.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 zdj: http://lh5.ggpht.com/_hPE4oHxSWEA/TKjnPraOnRI/AAAAAAAAAIA/8l95znwynZg/IMG_4175.JPG I to niby ten chłopak co głowy nie unosi, oj matka, matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.10.2010 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 I to niby ten chłopak co głowy nie unosi, oj matka, matka no bo nie unosił dopiero zmobilizowany pokazał na co go stać... powaznie a chwilkę po tym było tak: http://lh4.ggpht.com/_hPE4oHxSWEA/TKjnP67s0zI/AAAAAAAAAIA/uA774wvGa08/IMG_4172.JPG tylko nie zawsze mu wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.10.2010 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 I to niby ten chłopak co głowy nie unosi, oj matka, matka Mama by chciała coby już chodził. Pozdrowienia dla wszystkich mamusiów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.10.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 sylvia tak to moje dziecię unosilo łepek 9 tym miesiącu...a Ty tu się martwisz - widać przecież na lamerskie oko, że chłop na schwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Sylvia ślicznego masz Chłopaka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.10.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Staś na 1 zdjęciu taki...dorosły:) Na drugim super bobas:) Kaśka73, nooo, boski jest:) A tak w ogole to dzis chyba Franciszka?..gdzies słyszałam, ale pewna nie jestem:oops: Dziś na rehabilitacji p Natalia zmuszała Frania do uginania nóg, jak do raczków i robienia rączkami dwóch "kroczków", naprzemiennie prawa, lewa. Wychodziło! W lipcu mały nawet nie uginał nogi (obciążenie prawej str, pomoc z lewej za kolec biodrowy - do góry, i lewa nóżka hooop do przodu, potem od razu prawa nóżka). W lipcu druga nóżka nawet nie drgnęła! Zrobiła kilka serii, może z 7. Wiecie jak Franek był umęczony.. Ja nie pamiętam kiedy widziałam go tak zmęczonego.. Leżał na materacu jak worek kartofli.. .. To unaoczniło mi, jaki kawał roboty przed nami, jak ogromnym wysiłkiem dla niego jest pozycja do raczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.10.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 XX, Malka ale on właśnie tak zaczął podnosić po odpowiedniej motywacji wcześniej ledwo ledwo i tylko bokiem. Nie wiem w 2 dni mi dziecię podrosło czy nagle motywacja zrobiła swoje? No naprawdę... przeca gdyby tak podnosił to bym się nie martwiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Stasiu słusznie ogromnie z siebie zadowolony się wydaje A Franuś wszak Waleczny jest! Nie da się tak łatwo, jestem tego pewna Będzie ciężko pracował, ale cel osiągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 OJ ja też jestem pewna że jak to napisała Aga tanio skórki nie sprzedadzą... Najważniejsze że głowa ok to i reszta dogoni... Przydomek waleczny zobowiązuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Staszek, fajny z Ciebie chłopaszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 05.10.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Franczesco Waleczny zawsze da rade . Stasio przecudny . a ja wam powiem ze dzisiaj sie dowiedzialam ze beda blizniaki . ale jaja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.10.2010 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 (edytowane) Franczesco Waleczny zawsze da rade . Stasio przecudny . a ja wam powiem ze dzisiaj sie dowiedzialam ze beda blizniaki . ale jaja . :o:o:jawdrop::jawdrop: Gratulacje.:wiggle: Aneta-we ma jeszcze wózek . Edytowane 6 Października 2010 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.10.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Franczesco Waleczny zawsze da rade . Stasio przecudny . a ja wam powiem ze dzisiaj sie dowiedzialam ze beda blizniaki . ale jaja . no to będzie się działo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 06.10.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 o aprilka ale fajnie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts