Żelka 14.10.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Oj Agusia, Ty wiesz, że najważniejsze jak najwczesniej miec dobra diagnoze a wszystko pokonac mozna!!! A Franek bedzie chodził, biegał, mówil, śpiewał i za kobietamy sie rozgladal..., jak juz doktorat ukończy. Nie może byc inaczej!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 O, o, zaraz tam "nie jest fajnie". Franciszek i tak jest poza schematem, on wszystkim pokaże co potrafi! Ja za Swojaczką poproszę, zdjęcie, pliiiissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.10.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 tak wiemy, że potem się okaże że wcale nie było źle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.10.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Czy ja już wspominałam,że będzie dobrze? :stirthepot:A że najpierw trudu potrzeba,to nic za to efekt będzie w postaci fajnego,bystrego,mądrego,sympatycznego etc chłopaka łamiącego niewieśccie serducha. Ten błysk w oku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.10.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Oczywiście, że wszystko będzie super!Nie ma innej wersji i już! Buźka dla Franulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.10.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Dziś Franiu powinien się urodzić.Drugie pierwsze urodziny:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/WBOYIf248ZTawKzoMB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.10.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Hehehe, Święty Mikołaj Aga, jak już drugi raz ma pierwsze urodziny, to idź no z nim do fryzjera. Zobaczysz, jaki dorosły potem się zrobi Ech, co za słodki pyszczek! Buźka Mały Jubilacie! Prosto w nosek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Dziś Franiu powinien się urodzić. cholernie długa ciąża Buziaki dla skrzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.10.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ale słodziak,no i ten uśmiech! Buziaczki z racji drugich pierwszych urodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.10.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 (edytowane) Aniu, no juz tak myśle, że czas by te dredy z tyłu poobcinać, no i te loczki coraz dłuższe, ale...szkoda mi.. Cos jednak trzeba bedzie postanowić, bo grzyweczka coraz bardziej się ulizuje i tak jakos niebałdzo wygląda.. Oj, ciocia Malka, ty sie nie czepiaj słówek:) Swojaczko..dziękuję Obiecuję zdjęcia.. zgram naprawdę, ale chyba dopiero na turnusie. A teraz spać bo zaraz północ Edit: Malka, nowe krzesełko, zgodnie z Twoimi poradami sprzed bodaj 2 miesięcy: oparcie tapicerowane, do ustawienia w kilku pozycjach, podnóżek itd. Pani rehabilitantka oglądała, podpowiedziała co, gdzie poprawić, żeby bylo 90% między nóżkami a tułowiem. Zazwyczaj jest...ehm... Edytowane 14 Października 2010 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.10.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Śliczny uśmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Oj, ciocia Malka, ty sie nie czepiaj słówek:) Swojaczko..dziękuję Obiecuję zdjęcia.. zgram naprawdę, ale chyba dopiero na turnusie. A teraz spać bo zaraz północ Edit: Malka, nowe krzesełko, zgodnie z Twoimi poradami sprzed bodaj 2 miesięcy: oparcie tapicerowane, do ustawienia w kilku pozycjach, podnóżek itd. Pani rehabilitantka oglądała, podpowiedziała co, gdzie poprawić, żeby bylo 90% między nóżkami a tułowiem. Zazwyczaj jest...ehm... a ja się lubię słówek czepiać i obym tylko tego mogła oooo tron dla księcia - rzecz niezbędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 15.10.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Agnes, przed obcięciem włosków weź gumkę, zrób kitkę i dopiero wtedy ciachnij. Zostanie Ci fajny loczek na gumce na pamiątkę, bo jak opitolisz bez gumki, to będzie samo siano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Aguś piekny jest Franio! I takie mądre ma spojrzenie. A kobiety nie dadzą mu spokoju, oj, oj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 FRANIU-wszystkiego Naj NASZ RYCERZYKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.10.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 No cioteczki, wujkowie, babcie i dziadkowie.. o 3 nad ranem pobudka i w drogę na turnus. Pozwolenie od pani dr jest. Alleluja. Ja nie wiem co dreczyło Frania przez te ostatnie 4 tyg, ale najwazniejsze, że we wlasciwym momencie poszło sobie w... precz:yes: Krasnal jedzie w sterydowej chmurze, pani pediatra i pulmonolog trzymają kciuki (p pediatra, kochana kobietka, spytała na koniec: ale w razie czego lekarza na miejscu będziecie mieli..). Laptoka biorę, będe mieć czas wieczorami, aby wgrac zaległe zdjęcia i filmiki, więc obiecuje, że trochę dokumentacji fotograficznej sie pojawi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 15.10.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dobrego,pracowitego,długiego,radosnego turnusowania. Wspieram i czekam na nowe umiejętności poparte dowodami np foto,film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.10.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 spokojnej podróży i udanego turnusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 szerokiej drogi i jak mawia jeden ojciec " trzeba siać, siać, siać" , co by było co po turnusie zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Ja to powinnam mieć tytuł forumowej wiedźmy! Wiedziałam kiedy zajrzeć. Franulkowi ucałuski wielkie i zdróweczka coraz więcej! A dla Ciebie AgnesiK moje rasio-wiedźmowe czary mary, żebyś była pewna, że będzie dobrze! A w Wawce jak będziecie, to się byście odezwali:). Do CZMiD mam całkiem niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts