DPS 16.10.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Heh, jak to wszystkie już chcą być wiedźmami... Naczelnej Wiedźmy, ciotki DPS, i tak nie zdetronizują! Mieszam w garach wytrwale i - Franuś będzie championem, na bank!!! Pewnie będzie dość często chorował w dzieciństwie, jak mądrze mówi Ewa. Ale da radę, na bank da radę, bo najgorsze już za nim. Ciotka DPS miesza w garach, jeszcze tylko parę pajęczych nóżek dorzucę, ziele melisy, ze dwa jaszczurcze ogonki i odrobinę pokrzyku. Jak to wzmocnię belladonną, to Franciszek zostanie chyba ministrem co najmniej!!! Kciuki też trzymam mocno za Franulę i za Mamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.10.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Melduję, że dojechaliśmy.Mam nadzieję, że ten turnus Franiowi pomoże w wypracowaniu naprzemienności i przełamywaniiu złych wzorców. Ciotki zarownice uprasza się o czary nieustające:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.10.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Agusiu kciuki trzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 AgnesK ja mam nadzieję, że po turnusie Fr zrobi Ci pilota w szafkach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.10.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Trzymam kciuki za naprzemienność! No i za dobrą zabawę, niech Krasnal się dobrze bawi na tym turnusie. Ty też!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 A ja powiem "ddddddddddddddoooooooooooooooo rooooooboty " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2010 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 A juz mi bylo tak błogo, gdy czytałam Wasze posty.. aż do ciotkowego malkowego wpisu.. Ciociu Malko, oto nasz plan na najbliższe 2 tygodnie: 8-9 - masaż i ćwiczenie indywidualne (od pon do sob) 11.10-11.50 - zajęcia logopedyczne (pon, sro, pi) 12-12.45 - basen (od pon do piątku) 13-13.30 - elementy terapii ręki (pon, śro, pi) 13-13.30 - sala doświadczania swiata (wto, czw) 15-16 - ćwiczenia indywidualne (od pon do sob) 16.05-16.35 - zajęcia pedagogiczne (od wtorku do sob) Franula spi, może uda mi sie wkleic zdjęcie z dzisiejszego spaceru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Aga faknie, ze Jestescie juz na miejscu:yes:. Faktycznie czeka Was mnóstwo cięzkiej pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/ctLeBgeaRoBcpa6FxB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/l2aACs4vOxBKbWyqGB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.10.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ale czaderska czapa!!!!! Suuuuper!!! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Noo, raszjanluk:) Utargowałam w sklepie za...20 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Cudny ten nasz Franula:wave: Aga ależ Ty masz mnóstwo talentów, nawet targować się Potrafisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.10.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 A wszystko te cudneeeeee oooooooooczy ogólnie: do schrupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.10.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 ale superancka czapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.10.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Aga no plan jest piękny, ale nie byłabym sobą gdybym nie miała ale Jak są przeprowadzane zajęcia w sali doświadczania świata? Czy terapeuta wie, że Franek miał epizody padaczkowe.Czasami ilość serwowanych bodźców znacznie przerasta percepcje dziecka, co nie jest przyjemne i może być niebezpieczne. Mam bardzo przykre doświadczenia z terapii w sali, dlatego wolę dmuchać na zimne (mam nadzieję ,że na zimne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.10.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Franek Boski Jesteś Facet!!!!! Agusia piękna tam rehabilitacja!!! Jak czytam o tych Waszych zajęciach to wydaje mi sie, że mój Stefek urodził się w epoce dynozaurów. Jak to dobrze, że jednak wszystko i u nas idzie ku lepszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.10.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Malka, dziękuje za wskazówkę! Pierwsze zajęcia jutro. Nie mam pojecia jak będą wyglądały, bo to jeszcze nigdy w takowych nie uczestniczyliśmy. Porozmawiam jutro o tym z terapeutką. Żelciu, inne dzieci maja jeszcze terapię zajęciowa, ale ja zawsze prosze o nieumieszczanie jej w planie Frania, bo krasnal musi miec czas na 2 drzemki w ciągu dnia. Praca z panią pedagog już mu wystarcza. Dzis pani rehabilitantka (Franek załapał z nią nic porozumienia od pierwszej minuty! żadnego płaczu i pawienia!!!! raj:yes:) powiedziała, że Franiu ma tylko pozornie krótszą lewa nóżkę, ma po prostu zrotowane bioderko przez problemy z napięciem mięśniowym, ale da się to wyrównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 No i kurka wodna jakie "nie jest fajnie"?!?!?Jest super! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 18.10.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Franus jest cudowny.Jak na moje oko to ten plan zajec na turnusie zbyt napiety ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.10.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 a ja tylko cichutko powiem, że Stas byl dzis u ortopedy- bioderka ślicznie już odwodzą i pani dr powiedziała że widzimy się za rok jak zacznie chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts