AgnesK 21.10.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Fridę stosowałam jeszcze jak Franula na erce we Wrocławiu lezał Wpuszczanie kropelek do nosa w ogóle nie wchodzi w rachube. On nienawidzi tego. Sama nie dam rady a z kims to zawsze sie boję ze sie mu szyję uszkodzi.. Tylko psikacze wchodzą w rachubę a więc euphorbium lub nasivin, bo do tego szybko go przytrzymam A Marimer to mi na erce zalecono!!:eek:Cały czas mu tym psikam:eek: Na chwile obecna wygląda na to, że ksanalowi sie poprawilo. oddycha swobodnie. Dostałam analizę z Instytutu dr Masgutowej. Kilka stron lektury.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 22.10.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Euphorbium tez udraznia nos, nie drazni, nie wysusza tak sluzowki nosa jak Xylometazolin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.10.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Euphorbium tez udraznia nos, . tak jak i wszelkie soliki itp. Jak wlejesz wody, to się katar rozrzedzi i spłynie. Tylko źle, że na dół. Ja do homeopatii jestem sceptyczna. Przynajmniej jako jedyne leczenie. Dobrze, że samo przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.10.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Nie przeszło jeszcze, ale dziś Franiu wygląda lepiej - nie ma już takich podkrążonych oczu i katar wypływa ładnie.Nasza pani dr pulmonolog powiedziała zeby już nic innego nie dodawać krasnalowi, że sterydy, kt dostaje w inhalacjach powinny wystarczyć. Trzeba cierpliwie czekać. Jeśli złapał coś, z czym, nie da sobie rady to będzie to wkrótce wiadome.Ja mam jednak przeczucie ze z tego kataru nic więcej nie będzie. Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 22.10.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 (edytowane) ja polecam na wyciaganie gilków KATAREK podlączany do odkurzacza;) my tez mielismy epizod smarkowy, chyba teraz taki wirus katarkowy jest. u nas sie sprawdzily nasivin, euphorbium, marimer jako zakraplacze, i jeszcze maść majerankową pod nosek. Solik sie nie sprawdzil no i inhalacje na nosek - nacl, godzine przed spankiem, potem ladnie czysci sie nosek i dzidzia moze zasnac - tak nam polecila pediatra i wiecie co? jak mnie zatoki bola to tez sobie robie inhalacje sola fizjologiczna i puszczaja..../szczegoly pomine/ Edytowane 22 Października 2010 przez XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.10.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 U nas nic nowego. Franula ćwiczył dzis dzielnie. Jutro wolne i od poniedziałku znowu do roboty/ Ale kurdupelek tak sobie juz wzmocnił mięśnie brzucha, że w wózku z całkowicie rozłożonym oparciem potrafi usiąść! Ale nie w wózku jueszcze nie potrafi. Ciągle próbuje podnieść się do przodu. Katar jest, ale jakby mniej dokuczliwy. Mam nadzieję, że w poniedziałek mały wyląduje już w basenie:) XX, a ten katarek do odkurzacza to gdzie kupiłaś?? I tek nie kupię, bo odkurzacz centralny ino mamy, ale koleżanka Czeszka opowiadała mi, że u nich to b popularny wynalazek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.10.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Przez cały czas pamiętam i kręcę,coby katar pooooszedł sobie gdzieś tam Zdrówka i miłych ćwiczeń życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 23.10.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 http://www.katarek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.10.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 no nie, ssak podłączony do odkurzacza powiem mojemu koledze laryngologowi, po co ssak kupowa:lol2:ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.10.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 według mnie te aspiratory, którymi wyciąga się katar za pomoca ust sa wystarczajace. Ewa sa 2 aspiratory, a może i więcej marimer i frida - ja uzywam marimeru bo ja dla mnie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.10.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Ja używałam Fridy i byłam z niej bardzo zadowolona. Nie miałam problemu z wyciąganiem katarku za pomoca ust. Ale na przykład mój mąż nie dawał rady tego robić. Dla niego idealny byłby ten Katarek do odkurzacza Dobrze, że wtedy nie wiedziałam o jego istnieniu (albo go jeszcze wtedy nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 24.10.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 ja mam cos podobnego do fridy - otrivin chyba, w szpitalu dawali owszem dziala ale katarek lepszy - nie boje sie ze zaciagne cos za mocno, nie wpycham tego do nosa, o zaciagnieciu nie wspomne... dobrze ze sa wynalazki, kiedys tez nie bylo nebulizatorow, robilo sie inhalacje z garnka. Tez przeciez mozna tylko o ile wygodniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.10.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Oj nam by sie ten katarek przydał.. Ja chyba mam słaba siłę ciągu, albo gile Frankowe głęboko siedzą. Dziś katar przypuszcza drugi atak. Mimo to, chce zaryzykowac i dać Frania jutro na basen na jakies 20 min. Woda tu ciepła niemal jak w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.10.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 I jak Franio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.10.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Pływają nadal? No to troszkę zakręcę: idź katar precz,idź precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.10.2010 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Franio miał dzis "syndrom poniedziałkowy" (wszystko mam w d...) No ma prawo chłopak po rozleniwionej niedzieli:) Na basenie spędzilismy dziś w sumie 1,5 godz! Łatwo nie było.. Chyba dlatego, ze dzis w ogóle Franiowi łatwo nie było;) Dziś na drugim bloku kinezy ćwiczylismy z małym patterning z Domana - raczkowanie. 4 x podwójnie ułożony materac i mały padł ze zmęczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.10.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A katar ino za dnia mu dokucza.Dobrze cioteczki działacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Aguś a jak pudełeczko na bizuterię? Dotarło? No i czy się podobało? Nie długo wystawiam piękny serwetnik, akurat dla pokoju chłopca. Może któraś z mamusiek się skusi. Jak to było z tą samochwałą? Ha,ha... Franuś, naprzód Chłopie, kobiety nie będą czekać. Trzeba zacząć biegać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.10.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 (edytowane) Żelciu, chyba lepiej żebys nie pytała publicznie czy dostałam od Ciebie rzecz, która kupiłam na aukcji charytatywnej Twojego Stefka..Mi dziś rano zablokowano konto:bash: Jaki zarzut? Dobra dusza, z forum dziecięcego, kupiła u nas 3 lub 4 rzeczy przez "kup teraz" i wzięła udział w 4 może licytacjach. Tej osobie (powiedzmy xyz - na prosbe tej osoby edytuje teraz swoje wpisy, żeby wykasowac imię) tez zablokowali konto. jaki zarzut? Sztuczne podbijanie ceny na koncie Frania (!), zebysmy za sprzedaż uzyskali więcej pieniędzy (!). A xyz naprawde chciał kupic zabawki dla swoich dzieci!!!! Jestesmy oboje po prostu zdruzgotani ta sprawą.. Narazie czekamy na odp z Allegro. Wyglada wiec na to, że znajomi mogą kupowac ino 1 x, bo jak więcej razy sie kupi lub zalicytuje, to wg allegro będzie to juz podejrzane (kazda osoba kupująca wiecej niz 1 x lub dokonująca licytacji więcej niz 1 x automatycznie staje sie znajomym Sprzedającego, co łamie regulamin Allegro:bash:).. Nie rozumiem tego.. Xyz załamany, bo chciał pomóc a teraz obwinia się za zawieszenie konta Frania. Ja tego nie pojmuję!! Jeśli Allegro odblokuje nam konto, to umieszczę apel tutaj i na NK: znajomi kochani! Błagam, nie kupujcie nic od nas na Allegro! Niech nikt nie kupuje od nas!A wszyscy, którzy juz coś kupiliście, to błagam..nie przyznawajcie się do tego:( Edytowane 28 Października 2010 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 (edytowane) Ja nie mogę!!! Do czego doszło!!! No zamurowało mnie normalnie!!!!!!! Nie rozumiem jakie sztuczne podbijanie ceny??? Jeśli licytowała a potem wygrała, zaplacila, a Ty jej przeslalas rzecz, to jakie to podbijanie ceny??? Sama sobie podbijala cene zeby drozej kupić u Ciebie? No ja tego totalnie nie kumam. O co tutaj chodzi? Nie można u tego samego sprzedawcy kupować więcej razy? A ja wciaz u Tej samej Pani kupuję do mojego decoupage? To mnie tez za to zablokują? Niee, muszę zlapać wdech, bo juz nic nie kumam!!! To za skomplikowane dla mnie.No to dobrze, nie będziemy mówić o tym kto co i u kogo kupil.... Bosch... Wiesz co Aguś, to się wyjaśni i będzie dobrze. Zobaczysz. Edytowane 27 Października 2010 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts