sylvia1 29.10.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 (edytowane) Aga pokrecone z tym regulaminem Edytowane 29 Października 2010 przez sylvia1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.10.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Wykasowałam nicka z allegro zgodnie ze wskazówkami. Teraz spróbuję odnaleźć swoją skrzynkę - jeszcze nigdy nie pisałam na nowym forum...Aga coś mi się widzi że sytuacja się wyklaruje i konto odblokują ale rzeczywiście regulamin pokręcony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Bratki, podpisałam, to warto wysłać, może coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.10.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dzięki EZS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Nicka wykasowałam, nie dlatego, żebym się obawiała allegra czy dbała o swoje konto, lecz żeby potem nie było podejrzeń, jak coś kupię. Chore to jakieś. Regulamin, który sprawdza się (może) przy zwykłych aukcjach nie powinien mieć zastosowania przy aukcjach charytatywnych. Chcą być czyści - niech napiszą ostrzeżenie na takiej aukcji "TU CHODZI O TO, ŻEBYŚ KUPIŁ NAJDROŻEJ A NIE NAJTANIEJ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.10.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Ale ta pani z różowym noskiem jeszcze nie podpisała! Tak, tak - do Pani mówię! Proszę się nie oglądać, tylko wejść na http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168609-Podpisz-dla-Franusia-Walecznego-pilne! i podpisać! Ten pan co ukradkiem przegląda FM w pracy - też proszony do podpisu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.10.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dzięki nitubaga! Dzięki EZS za klonowanie i rozplenienie wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 No, to wszystko musi dać się odkręcić. Trochę się narozrabiało, ale tylko przez pomiłkę albo dlatego, że regulaminu dokladnie nikt nie znal. Aga, za dużo masz pomocnych ludzi przy sobie. Po prostu. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Aga, coś wiadomo?Bo zebrały się 23 podpisy, może warto wysłać tą petycję? Ja sobie tak myślę, że może to uzmysłowić redakcji allegro, że tu jest wielu potencjalnych kupców, którzy cię znają a jednak mogą coś kupować. Właśnie dlatego, że cię znają. Więc zapis o znajomych jest w tym przypadku bez sensu (to tak na później). Ale z drugiej strony, żeby tobie nie zaszkodzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.10.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 27 podpisów! Jedziemy dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.10.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Nie mam odpowiedz na w sumie już 2 moje pisma. Pewnie trzeba poczekac przynajmniej do rana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 bratki, to wysyłaj. jak się dopiszą następni, to będzie powtórka. Za chwilę wszyscy normalni ludzie (czyli nie ja) skończą pracę i pójdą do domu....Myślę, ze to nie zaszkodzi, nawet jeżeli nie pomoże. AgnasK??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Tak, mi też się wydaję, że to, że znamy kogoś ułatwia nam kupno od tej osoby. Nie ma w tym niczego podejrzanego. A to, że Ci Dobra Kobieta pomagała wystawiać rzeczy a potem coś u Ciebie kupowała, to się da wyjaśnić, to nie powód do blokady konta na zawsze. I jestem zdania, że konto Frania odblokują. To tylko kwestia tego, aby Ktoś tam sie tym zajął, poczytał, poczytał i zdecydował... Odpowiedzą pozytywnie. A naszych podpisów będzie przybywać, to też pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.10.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Ago, to jak robimy? Jeśli mam wysłać, to chętnie to zrobię - tylko nie wiem na jaki adres. Podaj proszę maila i decyzję czy wysłać jeszcze przed 16.00 dziś. Aha, masz zapchaną skrzynkę PW. Nie można się do Ciebie dobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.10.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Cholera, na zajęciach z Franiem byłam.. Wyczyszczę dzis skrzynkę. Juz po 16 kurcze.. Widze, że jestescie nieaktywni - pewnie już w drodze do domu z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.10.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 jestem jestem - pusc na PW adres - moze im coś się wywaliło i ktoś ważny do 17.00 posiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.10.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Słuchajcie, jedna osoba zaofiarowała się do osobistego zaniesienia petycji do siedziby Allegro! To chyba lepsze wyjście niż słanie mailem.Tylko ciekawe czy jutro będzie tam któś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.10.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 To znakomite wyjście! Ale jutro bym już na nikogo ważnego nie liczyła... Może by zadzwonić dziś i spytać jeszcze przed 17.00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 No i co, i co...???Wiadomo coś...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts