AgnesK 29.10.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Przepraszam Was, miałam ganiankę.. Na chwilę obecną sprawa wygląda następująco: z 4 zablokowanych kont (2 znajomych, moje pryw, Frania), 1 zostało juz odblokowane - 1 osoby znajomej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 No! Teraz jeszcze reszta i będzie git. Tam też są ludzie. Dojdą do tego, że ta blokada, to pomiłka. Jeno trzeba im dać szansę. I trochę jeszcze podpisów pod apelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.10.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Aga, dostałam odpowiedź, ale taka bardzo standardową - cytat z regulaminu. Nic ponad to, co odpisali też Tobie. Myślałam, ze bardziej się postarają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 (edytowane) Już szukam innych portali aukcyjnych, świstak, podbij.pl, zagrosze.com, taniepodbijanie.pl - kto da więcej? Edit: jeszcze skąpiec, alegratka, ebay, kiermasz, a TUTAJ jest blog z poradami dla sprzedających i kupujących, chyba dość pożyteczny. Myślę dalej. Edytowane 29 Października 2010 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 http://c.wrzuta.pl/wi4751/33651a300026f2a74711fda8/0/%20mlody%20swistak Malutki świstak - na uśmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.10.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Jejciuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale cudowny!!!!!!! :yes::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.10.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 świstak śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 30.10.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Agnieszko mnie również odpisali po jakimś czasie, dali ostrzeżenie, ale konto odblokowali i nie było już problemu, czego i Tobie życzę...z tym ,że było to dawno , bo jakieś 3 lata temu i pewnie jakieś punkty regulaminu mogły się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Dzień dobry, rano świat zawsze lepiej wygląda! Aguś, będzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Pewnie, ze będzie dobrze, bo odblokują konto na 100%. Jeno muszą trochę najpriew postraszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.10.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Właśnie wróciliśmy z ostatnich zajęć. Sprawdziłam konto Frania i moje - nadal zablokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Agus a apel od nas przekazany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Ja mam nadzieję, że w poniedziałek coś się wyjaśni, mimo tego głupiego terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 30.10.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Dzięki za świstaka Agnieszko, trzymaj się, będzie dobrze! Rozum weżmie górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.10.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 (edytowane) Kochani, powiem tak: w sumie wysłałam 2 czy 3 pisma tłumacząco-kajająco-przepraszajace. Wczoraj otworzyłam skrzynke, na która sciagam poczta z A i cos we wmnie pękło, bo okazało się, że mój mąz także napisał jeden list do A tłumaczący sytuację, że jest mężem i tatą, że Franiu, że kasa, że przepraszamy, prosimy itd. Mówiąc krótko spuścili go na drzewo zdaniem: nie Pan jest włascicielem konta, z panem nie gadamy a właścicielka konta jest be, bo zlamała pkt regulaminu nr.. I w tym momencie przelało mi się. A jak się przelało wie DPS, bo na nia przelanie przypadkowo trafiło.. Ale że Depsia mądra kobieta jest, to dzielnie znosła owo przelanie. Ja tez sądzę, że mi oba konta odblokują, chcą tylko pokazac mi, kto tu rządzi.. I co zmieni tych kilka dni wiecej blokady? No tyle, ze nie będzie pieniędzy ze sprzedaży.. Jestem rozżalona na serwis, że ma tak nieprzyjazne przepisy dot kont charytatywnych. Przeciez za prawie 3 tyg wyjeżdżam z małym do wawy na 2-4 tyg (w zależnosci jak nam sie sytuacja rozwinie), wtedy będe musiała w ogóle zawiesieć aukcje.. Koleżanka podesłała mi punkt regulaminu dla kont komercyjnych: W przypadku kont Firmowych, natomiast można ustanowić osobę do umocowaną prawnie do obsługi tegoż konta (pracownik) Nie rozumiem, dlaczego do obsługi konta charytatywnego nie można wyznaczyć takiej osoby???? Edytowane 31 Października 2010 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.10.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 W osobnym poście napiszę, bo nie chce łączyć z spraw radosnych franiowych z tym tam tego serwisem;) Przyjechaliśmy w nocy, teraz ledwie funkcjonujemy, ale dziś w nocy spróbujemy odespac zmęczenie:) Bedzie trochę zdjęć Pierwsza tura:) Zdjęcia z komórki, z aparatu jeszcze nie wgrałam, spróbuje dzis to zrobić Franus usypia zawsze wtulony w swój ukochany kocyk (który dostał zresztą w prezencie od swojej pani dr z IMiDz). Tak się wtulił któregoś dnia na turnusie.. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/0rCygbB1UyafCasjdB.jpg Piłka, która szczególnie intrygowała Frania:) Chwile przed rozpoczęciem ćwiczeń http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/6T3BtTAcdSFQyzx49B.jpg A to wczoraj po ostatnich ćwiczeniach podjechaliśmy z robaczkami na spacer do Płocka http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/7a3BORpML5FvkBuLwB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.10.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Czy widac już pierwsze efekty turnusu? Wiiiiiiiiidać Dziś przy sniadaniu mało zawału nie dostałam:) Franek rozszerza zakres eksplorowanej przestrzeni. W górę http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/4qsCzzILm3J75sKymB.jpg Cześć mama:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/xy7GSWFnJv1IDqNdsX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.10.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Zapomniałam dodac z tego wszystkiego: baaardzo, baaardzo serdecznie dziekuje Wam za tę akcję i wsparcie w kwestii allegrowego "Franek gate" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Aguś, kochana - ja prosta kobieta, mówię, co myslę, a nie jakaś tam, za przeproszeniem... mądra! Mam wciąż nadzieję, że serwis okaże się jednak przez ludzi prowadzony, a nie przez roboty. Ale do rzeczy - JAKI ŚLICZNY FRANEK!!!! Super, jak się cieszę, widząc go podnoszącego się w górę! Ja wiem, ciotka Malka zaraz się do czegoś przyczepi , ale ciotka Malka to tak zawodowo, a ja tak po babsku, jak matka - pięęękny!!! Zrobił się już taki przystojny, uśmiech ma tak słodki, oczka takie kochane, że tylko przytulać i cieszyć się, że jest!!! Buziaki, Kochana, dla Franciszka i dla Ciebie, a Natka - jest fantastyczną starszą siostrą i na pewno nikt tak nie będzie Franusia kochał, jak ona (oczywiście, poza Rodzicami ). No to jeszcze raz sobie popatrzę na słodziaka małego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.10.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Depsiu, ja nawet wiem do czego ciotka Malka się przyczepi;)Że siad taki brzydki.. No brzydki - tak się Franula stabiliuzuje. Niestety siada w literke "w", co podobno jest typowe dla dzieciaczków z mpd. Zauważyłam, że na tym turnusie poszedł bardzo do przodu także w obszarze umysłowym: rozgadał się (po swojemu), ale próbuje np powiedzeć "Natalka". Jest to bliskie w brzmieni "ta-ta-ta", ale melodia jest zupełnie inna i brzmi raczej jak "ta-ta-ka":) Franula spi, wiec postanowiłam zrzucic zdjęcia z aparatu. Niestety aparat mieliśmy tylko wczoraj, więc szału nie ma:) Kineza z ciocią Magdąhttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/TsgjVV5LApeTKPAIrB.jpg Tak zaczynał się każdy dzień Frania: masaż o 8 ranohttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/wnaaqJXk4pFO4Jcb8X.jpg Ciężka praca: nauka raczkowania http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/WspQyDoYZbIcSa6qwX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts