EZS 03.11.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) [J Edytowane 3 Listopada 2010 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.11.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) Juz wyjasniam sprawe z Allegro. Napisałam kolejne 3 maile..Ewa, było dokładnie tak, jak opisałaś. Jansen wystawiał przedmioty z na koncie Frania, ale kupował ze swojego konta. Komp ten sam.Allegro najwyraxniej kieruje sie IP i Mac-Adresami kompów. W tej sytuacji jasne było, że rzeczy wystawiała inna osoba niz właściciel konta (ja), oznacza to, że znała hasło do konta Frania. Udostepnianie hasła jest zabronione (nie wiem dlaczego, przeciezi tak to własciciel konta ponosi całkowita odpowiedzialność za to, co się na tym koncie dzieje. Edytowane 3 Listopada 2010 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.11.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) nic nie jest jasne. po co w ogóle ją w to mieszać??????jej nie ma.to ty wystawiałaś ze swojego konta na jej kompie. Koniec, kropka (hipotetycznie - komp stoi sobie gdzieś w biurze). ona mogła sobie kupić na swoim kompie albo na 5 innych. Chyba bym oskarżyła tych .....o nękanie. Nauczka na przyszłość Edytowane 3 Listopada 2010 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A mnie dziś łeb pęka... Chyba mam kłopt z zrozumieniem prostych rzeczy. Wsylalam do Ciebie Aga, sms-a aby się nie martwic, jeno poczekac, az nadadzą mozliwosc aukcji charytatywnych. Bo tak zrobią, inaczej by nie odblokowali konta... A potem dostaje odpowiedź od naszej rehabilitantki - Pani Mirko (nie wiem czemu ale tak na mnie mówi) wyslala Pani do mnie pomilkowo sms-a... A przed chwila była u Stefcia i nawet wie o co chodzi, bo rozmawialam z Nia... Ja juz nie wyrabiam na te bole glowy i kosci.... (((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.11.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 tabaluga a jak sobie dzieciaki radza w zlobku? nie choruja co 5 minut? \ No właśnie chorują. Od dziś jestem na zwolnieniu (zapalenie oskrzeli) Wcześniej wzywaliśmy na pomoc dziadka. Agnes, mój Kacper raczkował (pełzał) w pozycji takiej, jak Franek na pierwszym siedzącym zdjęciu- tym z jedną nóżka do przodu, a drugą w tyle. Pomagał sobie przy tym jedną rączką. Napawało nas to przerażeniem. Żelciu, to ja teraz namieszam w garach, żeby Ci te bóle głowy przeszły.:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.11.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Żelciu, kurcze.. żebyś ty chociaż chwilkę odpocząć mogła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.11.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Żelciu, znajdź czas i wybierz się do lekarza. W listopadzie jest właśnie taka do doopy pogoda, że wszyscy nadwrażliwcy reumatyczni cierpią. A na pewno można coś poradzić. Żelciu, zadbaj o siebie, proszę Aga, powoli, drobnymi kroczkami i cierpliwie a uda się ugrać wszystko z tymi z allegro Bo niby czemu nie? Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Cieszę się, że konto odblokowane, ale Ewa ma absolutną rację pisząc o swoich wątpliwościach i zastrzeżeniach. Może rzeczywiście warto zacząć słać maile z zapytaniami do allegro, niech dostaną kilkadziesiat takich maili, to może trochę się zastanowią nad lukami w regulaminie i brakiem logiki w tymże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.11.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Cioteczki kochane, właśnie odczytałam maila, ze status konta charytatywnego mamy przedłużony do stycznia 2011!!! No dooobra, to teraz będę ostrożna, obejrzę się 3 razy za siebie zanim się zaloguje na Allegro.... Karrrramba;) Jak Franulek zaśnie (aaaa właśnie!!! dziś pierwszy raz w życiu zjadł kawałeczek chleba z masełkiem i indykiem!!!!! i nie przytkało dzieciątka:yes:) to napisze te propozycje zmian i wkleję tutaj. Żelciu, dziewczyny dobrze radzą - idź do lekarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Aguś nie mogło być inaczej mówiłam Ci. Oni po prostu potrzebują czas na to aby nam wszystkim odpowiedzieć. Mi tez czasami 4-5 dni odpowiadają na moje maile. Nie można zaraz panikować i się tak denerwować. Ja mam jednak zimniejszą krew (niestety powiedział by moj mąż, hahaha). Ale na poważnie, my mamy jedno allegro a oni maja nas..., ile?! Langsam, lngasam..., jak to mówią Amerykanie... Zobaczysz, jeszcze Ci podziękują, że zwróciłaś ich uwagę na pewne niedoskonałości regulaminu. Buźka dla Was! Chleb z indykiem mówisz... Ani się nie obejrzysz a będzie piwo i dziewuchy.... p.s. wybieram się, wybieram.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.11.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 No to dobrze - to do tego PS:) Żalciu a poinstruujesz mnie jak te odnośniki w stopce umieszczać? Kurcze, jak ja sie musze teraz wyedukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.11.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Agnes- to się cieszę ,że Allegro pokazało ludzką twarz:) Całuski dla Frania za zjedzenie -gładko-kromeczki. A mina Frania podczas inwazji na kaszę-bezcenna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Agus wchodzisz u gory po prawej w Ustawienia, potem po lewej w moje ustawienia i potem w Sygnature i tam wklejasz adres. Niestey juz nie pamietam jak zrobic, zeby bylo tak napisane jak to moje blog i 1%, wiec teraz wkleilam tylko ten adres i dopisalam to drugie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Aga tu link do aukcji Franka ,wpisz tekst jaki ma sie pokazać, całość wklej do stopki TU WPISZ TEKST/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 O! No razem to my nie zginiemy! Dzięki malka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.11.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Jezu...Malka i to będzie działać?????? zaraz sprawdzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.11.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 No i...? Edit:nie wyjszło... Edit 2: chyyyyyyba wiem dlaczego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.11.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Będą ze mnie ludzie?.. Edit:dupa blada nicht kapieren:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.11.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 jeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!! durny nawiasik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.11.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Może i blada, ale będą z Ciebie ludzie Agnes!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts