Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Juz wyjasniam sprawe z Allegro. Napisałam kolejne 3 maile..

Ewa, było dokładnie tak, jak opisałaś.

Jansen wystawiał przedmioty z na koncie Frania, ale kupował ze swojego konta. Komp ten sam.

Allegro najwyraxniej kieruje sie IP i Mac-Adresami kompów. W tej sytuacji jasne było, że rzeczy wystawiała inna osoba niz właściciel konta (ja), oznacza to, że znała hasło do konta Frania. Udostepnianie hasła jest zabronione (nie wiem dlaczego, przeciezi tak to własciciel konta ponosi całkowita odpowiedzialność za to, co się na tym koncie dzieje.

Edytowane przez AgnesK

nic nie jest jasne.

po co w ogóle ją w to mieszać??????

jej nie ma.

to ty wystawiałaś ze swojego konta na jej kompie. Koniec, kropka (hipotetycznie - komp stoi sobie gdzieś w biurze).

ona mogła sobie kupić na swoim kompie albo na 5 innych.

Chyba bym oskarżyła tych .....o nękanie.

Nauczka na przyszłość

Edytowane przez EZS

A mnie dziś łeb pęka... Chyba mam kłopt z zrozumieniem prostych rzeczy. :bash:

Wsylalam do Ciebie Aga, sms-a aby się nie martwic, jeno poczekac, az nadadzą mozliwosc aukcji charytatywnych. Bo tak zrobią, inaczej by nie odblokowali konta... A potem dostaje odpowiedź od naszej rehabilitantki - Pani Mirko (nie wiem czemu ale tak na mnie mówi) wyslala Pani do mnie pomilkowo sms-a... A przed chwila była u Stefcia i nawet wie o co chodzi, bo rozmawialam z Nia...

Ja juz nie wyrabiam na te bole glowy i kosci.... :-(((((

tabaluga a jak sobie dzieciaki radza w zlobku? nie choruja co 5 minut?

\

No właśnie chorują. Od dziś jestem na zwolnieniu (zapalenie oskrzeli):eek:

Wcześniej wzywaliśmy na pomoc dziadka.

Agnes, mój Kacper raczkował (pełzał) w pozycji takiej, jak Franek na pierwszym siedzącym zdjęciu- tym z jedną nóżka do przodu, a drugą w tyle. Pomagał sobie przy tym jedną rączką. Napawało nas to przerażeniem.

Żelciu, to ja teraz namieszam w garach, żeby Ci te bóle głowy przeszły.:stirthepot::stirthepot::stirthepot:

Żelciu, znajdź czas i wybierz się do lekarza. W listopadzie jest właśnie taka do doopy pogoda, że wszyscy nadwrażliwcy reumatyczni cierpią. A na pewno można coś poradzić. Żelciu, zadbaj o siebie, proszę :)

Aga, powoli, drobnymi kroczkami i cierpliwie a uda się ugrać wszystko z tymi z allegro :yes: Bo niby czemu nie?

Będzie dobrze! :yes:

Cieszę się, że konto odblokowane, ale Ewa ma absolutną rację pisząc o swoich wątpliwościach i zastrzeżeniach.

Może rzeczywiście warto zacząć słać maile z zapytaniami do allegro, niech dostaną kilkadziesiat takich maili, to może trochę się zastanowią nad lukami w regulaminie i brakiem logiki w tymże. ;)

Cioteczki kochane, właśnie odczytałam maila, ze status konta charytatywnego mamy przedłużony do stycznia 2011!!!

:wave:

No dooobra, to teraz będę ostrożna, obejrzę się 3 razy za siebie zanim się zaloguje na Allegro.... Karrrramba;)

Jak Franulek zaśnie (aaaa właśnie!!! dziś pierwszy raz w życiu zjadł kawałeczek chleba z masełkiem i indykiem!!!!! i nie przytkało dzieciątka:yes:)

to napisze te propozycje zmian i wkleję tutaj.

Żelciu, dziewczyny dobrze radzą - idź do lekarza..

Aguś nie mogło być inaczej mówiłam Ci. Oni po prostu potrzebują czas na to aby nam wszystkim odpowiedzieć. Mi tez czasami 4-5 dni odpowiadają na moje maile.

Nie można zaraz panikować i się tak denerwować.

Ja mam jednak zimniejszą krew (niestety powiedział by moj mąż, hahaha).

Ale na poważnie, my mamy jedno allegro a oni maja nas..., ile?! :-)

Langsam, lngasam..., jak to mówią Amerykanie...

Zobaczysz, jeszcze Ci podziękują, że zwróciłaś ich uwagę na pewne niedoskonałości regulaminu. :-)

Buźka dla Was! Chleb z indykiem mówisz... Ani się nie obejrzysz a będzie piwo i dziewuchy.... ;-)

p.s. wybieram się, wybieram....

Agus wchodzisz u gory po prawej w Ustawienia, potem po lewej w moje ustawienia i potem w Sygnature i tam wklejasz adres. Niestey juz nie pamietam jak zrobic, zeby bylo tak napisane jak to moje blog i 1%, wiec teraz wkleilam tylko ten adres i dopisalam to drugie....