galka 10.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No i super! Swiat przez różowe okulary jest fajniejszy całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.12.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Galka, jak ja sobie przypomnę co robiłam z moją młodszą siostrą, to to zdjęcie powyżej to...przed-żłobek.. Nie chcę zapeszać, ale wygląda na to, że chyba coś ta kombinacja Lefaxu z Enfamilen Digest daje efekty. Poczekajmy jeszcze ze dwa dni, wtedy będzie wszystko jasne Ivo, a jak Wasze nocki? Maciuś spokojny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Hi hi ,wiem o czym mówisz; też jestem najstarsza z rodzeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Galka, jak ja sobie przypomnę co robiłam z moją młodszą siostrą, to to zdjęcie powyżej to...przed-żłobek.. Pamiętaj schować lutownicę, pamiętaj schowac lutownicę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nefer zaintrygowałaś Mów o szczegółach [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.12.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Powiem Wam tylko, ze byłam pielęgniarką i ... robiłam eksperymenty medyczne na siostrze.. A jak się darła, to mówiłam, że ... musi boleć bo to szpital... Masakra, co? Do dziś to wspominamy I jeszcze coś robiłam... Zastrzyki kwiatom... Rodzice ciągle się dziwili dlaczego u nas żaden kwiat doniczkowy nie przeżyje.. Dżizas.. Ale juz znormalniałam (cokolwiek normalnością nazwać.. ) Tak więc: UWAŻAJMY CO PORABIAJĄ NASZE LATOROŚLE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.12.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dzień dobry!!!!! słoneczka dużo zyczę dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ivo, a jak Wasze nocki? Maciuś spokojny? Maciek albo ma dobry dzień, a raczej noc i wstaje tylko raz, albo częściej zdarza się że wstaje 2 razy w nocy. Ale na szczęscie naje się i śpi dalej co do rodzeństwa...też jestem starszą siostrą ale zastrzyków kwiatkom nie dawałam pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Aż dziw, że młodsze rodzeństwo ma tak dużą przeżywalność ... też jestem starszą siostrą A Franek w blyckach świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 O masz! Ja też najstarsza... Franuś w binoklach - superancki!!! Cieszę się bardzo, że leki chyba pomagają (tfu, tfu), super, że możecie oboje trochę pospać. Kciuki trzymam cały czas, oczywiście będzie dobrze. Buziaki od ciotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.12.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Noc ubiegła masakra Dziś wieczorem Franiu zaczął sinieć wokół ust.. Znowu będzie nocka spędzona na obserwacji okruszka No nic, jakoś damy radę Spokojnej i dobrej nocy nam wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 11.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 o matko kochana jak sinieć? z czego to? Aguś ja tak mocno mocno trzymam kciuki żeby już było dobrze- żeby już tylko były radości macierzyństwa a nie tylko smuteczki Ucałuj naszego Walecznego- dzisiaj od ciotki w lewe ucho - bardzo ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 11.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Noc ubiegła masakra Dziś wieczorem Franiu zaczął sinieć wokół ust.. Znowu będzie nocka spędzona na obserwacji okruszka No nic, jakoś damy radę Spokojnej i dobrej nocy nam wszystkim:) Franuś nie rób mamie takich numerów, niech sobie kobieta pośpi spokojnie. Aga moja Ola jak była niemowlakiem, miała dwa razy taki incydent z zasinieniem wokół ust - ale trwało to krótko. Ona ma wadę serca więc zaniepokojona poleciałam do kardiologa - ale ten nic nie stwierdził i uważał, że panikuję. Mam nadzieję, że u Franusia wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 11.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Agnes, mam nadzieję, że to nic poważnego Napisz, co z Franusiem, jak zaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Dziś wieczorem Franiu zaczął sinieć wokół ust.. Kontakt z kimś przeziębionym? Kupki? Lekarza, żeby osłuchał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.12.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ja to raczej łączę z ukł oddechowym A dopiero co we wtorek na OIOMie pytali mnie wszyscy po kolei czy Franek aby na pewno nie ma żadnych problemów oddechowych Powiedziałam ze nie. Do tej pory alarm na monitorze oddechu włączył się tylko raz. Na samym początku. Małemu zdarza się taka seria b szybkich oddechów potem spowolnienie, ale to ma prawo tak być teraz - tak wyjaśnił mi lekarz, Spokojnie, nadzór trwa. Lekarz, który prowadzi Frania powiedział że moge do niego dzwonić w każdej chwili. Narazie nie panikuję, spokojnie obserwuję robaczka. Lecę na punkt obserwacyjny:) Dobrej nocy, kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Franio da rady! Ty dzielna mamo tez. Przecież my tu wciąż z modlitwami trwamy. Aga, czy dotarło? Już powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 12.12.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Agnes jak minęła dzisiejsza nocka. Pozdrowienia dla robaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.12.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ja to raczej łączę z ukł oddechowym Ja właśnie o to pytałam U tak małego dziecka zasinienie wokół ust czasem jest jedynym objawem zapalenia płuc. plus bardzo brzydkie kupki i bóle brzucha. Bez kaszlu, bez temperatury, czasem bez zmian osłuchowych (choć dobry lekarz wysłucha). Dlatego pytałam o lekarza... Może trochę za lakonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Aguś, trzymam kciuki cały czas, żeby było wszystko dobrze - i będzie dobrze, ja Ci mówię. Franuś zmęczony teraz tą przepukliną, to troszkę mu się zasiniało, ale to na chwilkę tylko, na momencik.Będzie wszystko dobrze, malusio oddycha, spokojnie, rytmicznie, powoli. Jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts