Żelka 09.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Na razie mamy odpowiedź od Fundacji, że na 99% nie płaci się podatku, ale pytanie na wszelki wypadek poszło "wyżej"... Czekamy... A co dziś żadnego zdjęcia Frania nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 09.11.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 hmmm... niezła sumka pod Twoim avatarkiem pozdrawiam dzielne Mamy i Ich Synków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Skubany!!! 13.000 i jeszcze się nikomu nie znudziłam, albo inaczej, jeszcze nikt się nie przyznał, hahaha Czuję się pozdrowiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.11.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Z należnym szacunkiem pozdrawiam i gratuluję Frania polecam Osobistemu Aniołowi by należną pieczą otoczył i sił dodawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.11.2010 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Na wtorek o 10 rano umówiłam Frania na eeg. Strasznie rzuca ta główką..wczoraj b się tym denerwował i to chyba jeszcze pogarszało sprawę.Nie mam pojęcia co się z nim dzieje. Dr M mówiła ze to przez zaburzenia w pniu mózguObejrzałam nagrania - własnie zrzuciłam je na kompa żeby wysłac do Wawy i zestresowałam się jeszcze bardziej..szlag by toCholera boje się, że cos niedobrego zaczęło sie dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Aguś, nie poddawaj się złym myślom.Czasem będzie słabiej trochę, czasem wyjdzie z malucha zmęczenie intensywną bardzo rehabilitacją, konieczną przecież, Wierzę, że to przejściowe, że Franuś chwilkę odpocznie, wzmocni się i wróci do pełnej formy.Da radę, jest taki Waleczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dzień dobry Aga co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No właśnie Aga, co to znaczt, że rzuca głową? Jak nie tu na skrzynkę napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Umiescilabym filmik gdzieś, ale nie chce dawać linka tak żeby wszyscy mogli film obejrzeć. Z wiadomych względów..Chyba na yt jest to moxle. jak mi się uda to puszczę Wam link na pw, oki?Teraz krasnal zasnął akurat, wiec coś pomajstruję (z moja miarną wiedzą komputerowo-internetową)A potem sobie tu podebatujemy co się z Fr dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 czy Wam - to ja też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 czy Wam - to ja też? no jasne!!! juz poszedł i mam nadzieję ze doszedł Depsi nie, bo sprzęt filmów nie czyta - jak sama kiedyś wyznała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 A tu opowieśc filmowa o tym jak Franiu uczy sie jeść chlebek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Aga, tu jest potrzebna dobra diagnostyka neurologiczna.Jeśli ruchy są mimowolne, nie sa odpowiedzią na np Twoje zachowanie, to....DPS mnie zje, więc nic nie powiem...idź koniecznie na EEG, może Tk, ale o tym niech zadecyduje lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 10.11.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 z niedowierzaniem pokręcił głową Franio, że talerz już pusty, lecz pomyślał: "co tam" fajny talerz nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Malka, ruchy są zdecydowanie mimowolne. Tu może z tego nagrania nie do końca to wynika, bo jak papuga zadaję mu pytanie: chcesz jeść? chcesz spać? czy coś w tym stylu.. Bramer, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.11.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Aga nie nakrecaj sie zlymi myslami, Franio ze wszystkim sie upora... Filmik fajniutki - Krasnal to juz prawdziwy Chlopczyk:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Aguś dobrze, że idziecie sprawdzić.a to nagranie jak je chlebek jest super.Widzę dużo pozytywnych rzeczy tutaj. Franio nie memla tylko ale proboje gryżć. Poza tym ten ruch pęsetkowy palca wskazującego i kciuka - super po prostu. moj Stef do dzis tego nie robi.No i to jak szuka chlebek, (czyli to co znika z oczu nie przestaje isnieć) odnajduje i wkłada do buzi. Mistrzostwo po prostu! Skupienie, koncentracja przy tym. Brawo Franio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 A tu opowieśc filmowa o tym jak Franiu uczy sie jeść chlebek:) nie ogarniam:o tu zero takich akcji Piękniście Franio wcina chlebuś... zgłodniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.11.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Aga nie nakrecaj sie zlymi myslami, Franio ze wszystkim sie upora... Filmik fajniutki - Krasnal to juz prawdziwy Chlopczyk:D Ja też chcę widzieć http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/130.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.11.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Zbysiu wyzej Aga podala linka z filmikiem, na ktorym Franula zajada sie chlebkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts