AgnesK 10.11.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Malka, nie moge Ci wysłac pw:( Masz przepełniona skrzynkę.Napisz mi tylko czy dobrze czy źle ze ruchy sa symetryczne.Musze lecieć, zajrzę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 to ja idę się przepchać pogadamy wieczorkiem, bo ja tez musze zmykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.11.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Zbysiu wyzej Aga podala linka z filmikiem, na ktorym Franula zajada sie chlebkiem Widzę , dziękuję. Super chłopczyk.http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/107.gif Będzie dobrze, to chwilowe problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.11.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ja też myślę, że to tylko chwilowe problemy. Na filmie, gdzie Franio je chleb nie widać żadnych niepokojących objawów. Nie jestem ekspertką, ale jako mama czwórki dzieci trochę się znam. Nie widziałam tamtego filmiku, ale na tym którego link zamieściłaś tutaj Franio radzi sobie świetnie. Wie czego chce i po to sięga. Bezbłędnie trafia w swoją ofiarę i świetnie celuje nią do buzi. Cudny chłopak z niego rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.11.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Aga, prześlij mi wieczorem link, jeżeli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ten link z chlebem, to nie ten, gdzie Franio główką rusza, to na innym było.Aguś jak mówiłam, dobrze, że sprawdzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.11.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Rozkosznie Franulek wcina ten chlebuś! Patrzyłam jak zahipnotyzowana Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No i dobrze, że ciotka Malka głośno nie mówi, bo chyba rzeczywiście zjadłabym. Aga, sprawdź porządnie o co chodzi, niemniej wierzę, że to nie okaże się nic groźnego, że to chwilowe jakies zawirowanie. W końcu tyle tego wszystkiego na jednego malucha - czasem cos się zmęczy i porobi... kawały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dzięki ciotki kochane.Filmik jest już w Wawie u dr prowadzącej Frania. Jutro ma dyżur i na spokojnie obejrzy. Ja tylko chciałabym wiedzieć, co to za cholerstwo.. staram się znaleźc jakąś prawidłowość i nie znajduję.. No tyle że bardziej intensywne jest po południu, gdy krasnal jest zmęczony, ale generalnie zdarza się w każdej sytuacji. Raz nawet przyuważyłam ze w trakcie zasypiania. Czy tiki mogą się tak objawiać? Nie rehabilituję go teraz - od zakończenia turnusu. W tę sobote beda to 2 tygodnie, na piątek chciałam się umówić juz z panią rehabilitantką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.11.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Aga trzymam kciuki:stirthepot: , oby to nic powaznego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.11.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Aga, dziękuję za film. Dobrze, że masz możliwość przesyłania filmów do pani doktor mailem. Trzymam kciuki, żeby wtorkowe EEG rozwiało wątpliwości. Jestem pewna, że będzie dobrze. Przecież już nic takiego nie miało miejsca od dawna. Myślę, że to tylko chwilowe zmęczenie i odreagowanie. Franio dużo i intensywnie ostatnio ćwiczył, poznawał nowe osoby i otoczenie. To może też taka reakcja. Zresztą, gdybyś nie napisała, że to takie mimowolne ruchy, nawet nie zorientowałabym się (i sądzę, że inni również), że jest w tym coś niepokojącego. Przecież wiele dzieci czasami tak się wygłupia, popisuje i próbuje nowe pozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Aguś ale chlebek ślicznie je Franio. A ten talerz oglądany z nabożnym skupieniem to czemu taki pusty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Bo matka wyrodna:) A tak na powaznie: ja ciągle boje się mu dawac wieksze kawałki. To była druga próba z chlebem. Ale kilka dni temu zadławił sie kawałkiem i... stres na maxa, nie mogłam z niego "wybić" tego kawałka.. Tak więc..powoli a bezpiecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 10.11.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Agusiu, a te tiki nie pojawiły się po tym zadławieniu? Może to jest trop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Bo matka wyrodna:) A tak na powaznie: ja ciągle boje się mu dawac wieksze kawałki. To była druga próba z chlebem. Ale kilka dni temu zadławił sie kawałkiem i... stres na maxa, nie mogłam z niego "wybić" tego kawałka.. Tak więc..powoli a bezpiecznie:) A z ciekawości zapytam , jak "wybijałaś" owy chlebek ? A symetria jest zastanawiająca, dlatego pytałam,czy reakcja nie była sprowokowana - nie , nie nie, mammmmmmmmmma nie chcę spać, jeść i siku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.11.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 też tak to widzę...sprawdzić należy co się da, ale... raczej dla spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Malka, zdecydowanie nie. Cjoć wiem, ze na pierwszy rzut oka tak to może wyglądać. To tylko krótki filmik. Ale tak jest zawsze. czasem taki pojedynczy ruch głową w 1 stronę ale (chyba) częsciej serie. A to ze symetryczne, to... o czym świadczy? A klepanko klasycznie - dziecko do poziomu a nawet z głowa bardziej w kier podłogi no i rytmiczne stukanie w okolicę między łopatkami. Margoth, te ruchy pojawiły sie a początku września. 8.09 (wszystko zapisuję) Ewa, Malka, kurka, napiszcie cos o tej symetrii. Bo juz z rozmów z Wami wiem, że dystonia nie. Dlaczego on tak sie zachowuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 (edytowane) Klepanko wzorowe czemu ja tego nie wiedziałąm jak Młody był niemowlakiem Aga mnie poza tym co już na priv wysłałam chodzą po głowie miorytmie, ale ważne pytanie czy takie akcje zdarzają się we śnie? Ale tu nie ma co gdybać i wygrzebywać czarne scenariusze, tu trzeba zrobić badania i.....wszystko będzie jasne. Edytowane 10 Listopada 2010 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.11.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Cholera, kolejny termin do sprawdzenia;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ja tam czekam na dobre wieści od pani Doktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts