Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie zdążyłam dopisac jak wklejałam to zdjęcie, ale jak patrzałam na niego w sklepie dzisiaj to tak myślałam sobie: Boze, jak ja marzyłam jeszcze 2-3 mies temu żeby tak normalnie wpaśc z krasnalem do sklepu, wsadzić w wózek sklepowi i wiuuu miedzy regały:) A Franula siadł se dzisiaj boczkiem i oglądał świat:) Wprawdzie troche sie cykałam, bo to sezon wirusowy a dopiero jutro Synagis, ale z rańca prawie pusto było:)

Nefer, a skoro to taki koncert życzen tu (mój), to tak se nieśmiało spytam, czy mogłabys zapytać osoby pożyczającej, czy np mogłaby nie tylko na 1 przejazd, ale np na 2 tyg pożyczyć? Na wszelki wypadek, bo mam też wypad do IMiDz z krasnalem. Jak nie to spoko, bede kombinowac dalej na miejscu. Może akurat jakaś mama w pokoju obok bedzie miała?

Spokojnej nocy

i...dziekuję Wam za pomoc:)

O matko, tak sie rozczuliłam, takie to jest... ZWYCZAJNE!!!

Wiedziałam, mówiłam, że on jest normalne dziecię, ale jak sobie przypomnę...

Boszsz, jaki ZWYCZAJNY on jest tutaj!!! :wave:

Depsia a czy Ty czasami się o wnuki nie upominasz?! :-) Mnie dziś lekarz pytał, czy planuje jeszcze mieć dzieci, a ja powiedziałam, że chyba wnuki, jeno Stefka muszę ożenić. :-)

Nefer, a skoro to taki koncert życzen tu (mój), to tak se nieśmiało spytam, czy mogłabys zapytać osoby pożyczającej, czy np mogłaby nie tylko na 1 przejazd, ale np na 2 tyg pożyczyć? Na wszelki wypadek, bo mam też wypad do IMiDz z krasnalem. Jak nie to spoko, bede kombinowac dalej na miejscu. Może akurat jakaś mama w pokoju obok bedzie miała?

Spokojnej nocy

i...dziekuję Wam za pomoc:)

Zapytam, ale dzieci tej mamy są w małe, więc codziennie w samochodzie do żłobka i przedszkola, więc tu na bank będzie problem. Ale może trzeba wrzucić na forum pytanie - czasem ludzie mają takie niepotrzebne im już sprzęty.

A nie ma za co - ja lubię jeździć samochodem szczególnie po W-wie :)

Żelciu, czyżbys wreszcie u lekarza była??? Grzeczna dziewczynka:)

Nefer, to było tylko takie niezobowiązujące pytanko:) jak sie uda to super, jak nie to tez damy radę, na miejscu sie rozejrzę:)

A wpadłam wymusic na Was jeszcze potwierdzenie, że Franula robi najbardziej klasyczną rybke na świecie:)

W Z jest oooogromne akwarium. Franula wysiaduje przed nim wpatrzony jak zaczarowany w rybki. No i tak się zaczęło:)

Aga, w kwestii butów nie mogę Ci pomóc, po prostu nie znam się na tym, ale jeśli ortopeda , lub dobry technik zaopatrzenia, robi pomiar, to myślę, ze wiedzą co czynią:)

I mam pytanko z innej beczki, jaki czas minął od filmiku nr 2 do dziś? Taka ciekawska jestem :oops:

Ps. Rybka cudna:D

Zboczona jakaś ;)

Buziaki Nefer! :yes:

Rybcia booooosssska!!!

Cześć Kochana :) Ja jestem zwierzę miejskie i mam duży samochód, więc się mnie boją :):) I słusznie :):)

Franuś jest absolutnie piękniasty (zresztą przypomina mi pewnego czterolatka - mojegp ulubionego :))

Filmiki obejrzałam, starsze tez jeszcze raz (a co jak ładny Franio to warto) i widać wyraźnie jak sie nasza Kruszyna rozwija, doskonale sobie radzi z dotarciem do upatrzonego celu :yes: , że nie wspomnę o tych buziakach , odebrałam je do siebie czyli do forumowej babci .

Depsiu , musisz uwierzyc nam na słowo Franio jest cudny na tych filmikach.

Całuski od forumowej babci

Zeljcia, Ty się chyba o reprymendę jakąś upominasz!

Wnuki - owszem, bardzo chętnie, za dobre kilka lat i nie do bawienia, tylko do patrzenia i oddania rodzicom! :p

Ja nie z tych bawiących Babć, wyrodna jestem. :evil:

Franula własnie zasnął, mam kilka minut, więc szybko odpowiem:

Malka, film wgrałam 28.09, więc zrobiony był max dzień - 2 dni przed wgraniem. To mamy prawie 2 mies. Od tego czasu mały był na 1 turnusie no i miesiąc z hakiem stosujemy terapię neurostrukturalną (dr Masgutowej). Chcesz się pokusić o ocenę postępów?:)

Depsiu, nie wierzę Ci co to Twojego babciowania-niebabciowania:)

Mamo Asi, dziękuję i odsyłam franiowe całuski:)

lecę bo coś niespokojnie śpi a tak chce źeby pospał choć 40 min przed Synagisem

Zapytam, ale dzieci tej mamy są w małe, więc codziennie w samochodzie do żłobka i przedszkola, więc tu na bank będzie problem. Ale może trzeba wrzucić na forum pytanie - czasem ludzie mają takie niepotrzebne im już sprzęty.

A nie ma za co - ja lubię jeździć samochodem szczególnie po W-wie :)

mam fotelik bo moje szczeście już z niego wyrosło więc mogę pożyczyć, nawet na dwa tygodnie. Najchętniej to bym zaprosiła Nefer na kawkę żeby go przekazać, bo trochę mi dziecko kaszle (właśnie dlatego sama się nie zgłosiłam do odbioru Frania bo od niego trzeba z dala z zarazkami ).

Malka, film wgrałam 28.09, więc zrobiony był max dzień - 2 dni przed wgraniem. To mamy prawie 2 mies. Od tego czasu mały był na 1 turnusie no i miesiąc z hakiem stosujemy terapię neurostrukturalną (dr Masgutowej). Chcesz się pokusić o ocenę postępów?:)

To co widzę jest zachwycające, co tu oceniać ? Gołym okiem widać, co ten Franek nawyrabiał w tak krótkim czasie.Rączki.... wow spektakularne postępy :D