kordzina 12.12.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Franio krasnalku...pamiętasz... wdech-wydech; wdech-wydech Agnes...jak tylko możesz to wypoczywaj...o twoje zdrowie i Waszą siłę modlę buźka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Agnes .... napisz jak Franio - się martwię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Aga jak Malutek?Daj znać proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 12.12.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Aguś choć dwa słowa- plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Kilka dni nie zaglądałam. Agnes, kochana co z maluszkiem? Zdenerwowałam się tym sinieniem wokół ust. Dobrze, że masz monitor oddechu, zawsze przynajmniej chociaż chwilkę można odpocząć. Bardzo przydałaby Ci się jakaś pomoc, tyle bezsennych nocek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.12.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Kochani, dajemy radę.Potem się odezwę i napiszę kilka słów więcej.Teraz lecę pierniki robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Teraz lecę pierniki robić. to znaczy że OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.12.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Teraz lecę pierniki robić. to znaczy że OK uFFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Teraz lecę pierniki robić. to znaczy że OK uFFF Ufff, ale tych pierników to ktoś powinien zabronić! Agnes, Ty albo się dzieckami zajmuj, albo odpoczywaj! Piernicz pierniki! No chyba, że je wspólnie z Dużą robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.12.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Go Go Franio Cieszę się że mogę pomóc licytując i wiem że ta licytacja pomoże... Nie poddawaj się Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.12.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kochani, dajemy radę. Potem się odezwę i napiszę kilka słów więcej. Teraz lecę pierniki robić. Kamień z serca. Dziewczyno, litości. Daj sobie spokój z piernikami. Przecież najważniejszy jest teraz Franuś. Potrzebuje Ciebie, ale nie zmęczonej i ledwo żywej. Dużo czasu poświęcasz na rehabilitację, masaże. Potem bezsenne nocki A masz jeszcze córkę więc zadbaj trochę o siebie. Mam też wyrzuty, że tak bardzo nalegamy tu na wieści o Franiu i piszemy "elaboraty", które musisz potem czytać i na nie odpowiadać. Powinnaś wtedy choć na chwilę położyć się i odpocząć, a nie siadać do komputera. Może trochę zmienimy zasady. Pisz najważniejsze rzeczy i może nie komentuj naszych wypocin. Przynajmniej teraz, kiedy Franio "organizuje" Ci zajęcia nocne. pozdrowienia i całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.12.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie dałam rady już wczoraj odpowiedzieć. Pierniczenie troszkę trwało:) A potem zaczął się rajd z Frankiem:) Już się poprawiam. Nie wiem co to było wtedy z tym sinieniem wokół ust. Tak jak pisałam, najprawdopodobniej coś z oddychaniem. Jeszcze 2 tyg przed opuszczeniem kliniki dr prowadząca Frania powiedziała mi, że będziemy musieli zaopatrzyc się w zestaw do tlenoteriapii (butla z tlenem itd.). Dzień czy dwa przed wyjściem zmieniła jednak zdanie. Powiedziała, że Franiu raczej nie będzie potrzebował takiego wspomagania. Problemem jest jednak duża ilość wydzieliny z dróg oddechowych. W szpitalu był regularnie odsysany. Teraz jedynie mogę go oklepywać a Franiu z każdym dniem coraz „ładniej” kaszle. Czasem jednak lekko się „przytyka” biduś Ostatnie dwie noce na baczność, ale chwała Bogu, sinienie się nie powtórzyło. To chyba tyle z placu boju.. Żelko kochana, doszło wczoraj:) Dziękuję EZS, dziękuję za wskazówkę. Franek walczył z zapaleniem płuc 3 miesiące. Przy przekazaniu z OIOMU naszego szpitala do Wrocławia usłyszałam, że głównym problemem małego są niegojące się zmiany zapalne. Cholera.. teraz dopiero to przeczytałam.. EZS, ale czy taki jednorazowy incydent może wskazywać na zapalenie płuc czy to musi być jakiś dłuższy incydent, tudzież regularnie powtarzający się? Cholera… zestresowałam się.. Napisz proszę jak najszybciej.. Coolibeer, dziękuję Dziewczyny, Wy na mnie za pierniki nie krzyczcie, bo ja mam takie poczucie, że powinnam i już. Niereformowalna jestem:) Już wkleiłam zdjęcie na licytacji:) Tabaluga, ja i tak piszę z grubsza ino i z grubsza odpowiadam. A wierzę, że jeśli nawet komuś nie odpowiem czy nie podziękuję za dobre słowo, to się nie obrazi, bo wszyscy rozumiecie sytuację. A teraz kończe, bo czas na Vojtę, kąpiel i masażyk. Jak dam radę to jeszcze zajrzę. Będę wypatrywała wieści od EZS (napisałabym na priw, ale ta moja poczta… ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 13.12.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 I ja przyłączam się z modlitwami za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.12.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie EZS, dziękuję za wskazówkę. Franek walczył z zapaleniem płuc 3 miesiące. Przy przekazaniu z OIOMU naszego szpitala do Wrocławia usłyszałam, że głównym problemem małego są niegojące się zmiany zapalne. Cholera.. teraz dopiero to przeczytałam.. EZS, ale czy taki jednorazowy incydent może wskazywać na zapalenie płuc czy to musi być jakiś dłuższy incydent, tudzież regularnie powtarzający się? Cholera… zestresowałam się.. Napisz proszę jak najszybciej.. Raczej chciałam napisać, że u tak małych dzieci może nie być innych objawów. Czyli nie ma co liczyć na gorączkę, kaszel, katar i tym podobne. Jedynym objawem bywa to zasinienie plus bóle brzuszka, bardzo nieładne, zielone czy ogólnie "inne" kupki. Jednorazowo to bym się przejeła o tyle, zeby patrzeć na resztę. Jeżeli dojdzie zmiana zachowania, powtórzy się zasinienie, pojawią się (wiem, że on miał kolki, więc pisze o zmianie - więcej, gorzej) bóle brzuszka, to bym wezwała lekarza. Nawet jeżeli niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 13.12.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 moja córcia też miała takie zasinienia wokół ust lekarze nie mogli dojść dlaczego tak się dzieje -porobiono wszystkie badania.okazało się że jadła tak łapczywie ,że zapominała o oddychaniu wyszliśmy do domu po 13 dobie życia z zaleceniem przerywania karmienia na oddechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 13.12.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.12.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Dziękuję EZS.Od dwóch dni nic się nie powtórzyło.Kupki mały ma we wszystkich kolorach tęczy ze względu na żelazo.No nic, mam cały czas małego na oku.A może Synagis miał na to jakiś wpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Aga ja Ci słodzić nie będę - co Ty tu robisz jak Franio śpi staraj sie i TY spać....dbaj o siebie ....normalnie w tyłek powinnaś dostać!!!! Franio w okularkach wygląda super! Buziaki dla słodziaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry, proszę mnie tu od rana nie stresować kurde, normalnie się zdenaerwowałam Agnes mam nadzieję że już wszystko ok buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.12.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Oby to sinienie było tylko incydentem!!! a może na ulotce Synagis'u coś napisali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts