Nefer 17.11.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 mam fotelik bo moje szczeście już z niego wyrosło więc mogę pożyczyć, nawet na dwa tygodnie. Najchętniej to bym zaprosiła Nefer na kawkę żeby go przekazać, bo trochę mi dziecko kaszle (właśnie dlatego sama się nie zgłosiłam do odbioru Frania bo od niego trzeba z dala z zarazkami ). Jeśli nie do Szczecina to nie ma sprawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) Aga pisz tu szybko o tych dobrych winikach! Edytowane 17 Listopada 2010 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 17.11.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Jeśli nie do Szczecina to nie ma sprawy :) hmmm ... prawie okolice Otwocka, czyli jakieś 20min od CZD ale dobrą kawkę robię jak nie dasz rady to postaram sie jakoś sama dostarczyć, ale nie wiem jak mi się sytuacja w domu rozwinie więc nie chcę obiecywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Łeee koło Otwocka :) Na kiedy się umawiamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 17.11.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Łeee koło Otwocka :) Na kiedy się umawiamy ? w tygodniu to po 18tej codziennie a weekend do dogadania . Wysyłam Ci mój nr tel. i adres na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.11.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Franio ma bardzo bogaty repertuar pokazowy! Rybka wymiata Nieustająco trzymam kciuki i cieplutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No to fotelik zorganizowany dzięki Odlo. Już się ustawiamy, więc jedno z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Nie ma Agi, to ja napiszę. Aga wybacz ale ludzie się doczekać nie mogą... Frania eeg w normie, odpowiednio do wieku!!!! Szczepionka, ta co to majatek kosztuje, też podana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 noooooooo i cuddddddddddddnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.11.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Juz jestem. Wyszło długo, bo Franula był 5 godzin bez jedzenia, w godzine po podaniu S wsciekł się z głodu (godzine siedzielismy jeszcze w szpitalu po, na wszelki wypadak) i trza był jechac na sygnale do zaprzyjaznionej knajpki z obiadami domowymi:) I se wciągnął jarzynową na śmietanie (absolutna premiera) a na drugie ziemniaczki z klopsikiem gotowanym. A w czasie czekania po podaniu Synagisu R skoczył po wynik eeg i jak napisała Żelcia: Zapis w granicach normy dla wieku!!!! A potem pojechalismy obejrzec wózek, bo taka fajna oferta była i..nieeestety:( Zostaje opcja warszawska. W kazdym razie już jestesmy w domu:yes: Powiem Wam, że jak szłam w kierunku OIOMu to mało mi krew uszami nie poszła.. kurcze, wspomnienia są ciągle b żywe.. Pan dr zbadał krasnala i na podanie S nie wziął go na oddział, żeby mały czegos nie złapał, pani pielęgniarka przyszła do gabinetu do nas i podała S. A potem porozmawiałam z panem dr powaznie bardzo na temat tego, jak stan Frania rok temu w ich oczach wyglądał.. i z taka fajna pania pielęgniarką i z jeszcze jedną panią dr.. No tak, Franula został przedstawiony nowej pani dr, która pracuje od niedawna na OIOMie słowami: A to taki nasz wcześniaczek ciężki, długo sie u nas wyleżał i od respiratora odczepić się nie chciał.. Wszyscy najbardziej byli zaskoczeni dobrym stanem umysłowym Franka. Że "po tym wszystkim" taki pogodny, kontaktowy, tak żywo reaguje, ze fajnie już wyprowadzony itd. Strasznie dużo emocji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.11.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) A jeszcze:Ola (i Michał) pożycza nam fotelik na 2 tygodnie, więc wystarczy jak Odlo pozyczysz nam/Nefer tylko na ten 1 przejazd.Kurcze, jesteście niesamowici, wiecie?Bardzo, bardzo dziękuję Wam za pomoc.. A teraz ide poczytac dokładnie wszystkie wpisy:) Edytowane 17 Listopada 2010 przez AgnesK za małymi literami napisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.11.2010 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 To co widzę jest zachwycające, co tu oceniać ? Gołym okiem widać, co ten Franek nawyrabiał w tak krótkim czasie.Rączki.... wow spektakularne postępy Miód na serce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.11.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 I na nasze!!!!!!! Wynik cudny ,Franio cudny,hurra! Moja reakcja była taka:) A Malkę za te dobre słowa kiedyś na zlocie na barana ponoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.11.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 A Malkę za te dobre słowa kiedyś na zlocie na barana ponoszę To ja przy tym chce być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Phi, też mi nowina, że wynik w normie... Przecież to było wiadomo od początku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.11.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Phi, też mi nowina, że wynik w normie... Przecież to było wiadomo od początku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.11.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 no , ja też mówiłam to teraz spokojnie pojedziesz na turnus A lekarzom się nie dziw. Franuś jest nietypowy. Mam na mysli, że ma ogromną wolę walki. Takie dzieci się trafiają, ale hmm statystycznie rzadko a jeżeli już, to częściej dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.11.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Wiesz Ewa, już się chyba niczemu nie dziwię. I tylko dziekuję Bogu za to, że Franula jest jaki jest. W pierwsza noc po urodzeniu dostał na OIOMie ksywkę Shogun, bo takie ciosy karate zadawał respiratorowi:) Chwała Bogu, ze on taki waleczny. A teraz ide jeść. A potem spać Wszystko mnie boli - plecy i ramiona po trzymaniu klocusia wczoraj podczas eeg, stres tez swoje zrobił Spokojnego wieczora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Fantastyczne wiadomości Najbardziej cieszy mnie eeg Gałka nie wiesz w co się pakujesz a co do mojego gadania, wiem,że czasem lepiej zamknąć paszczę i milczeć, ale o fajnych rzeczach to ja lubię głośno i wyraźnie , o tych złych to szeptem, a i tak wierzę,że w tym wątku takich tematów już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts