Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

No ja przecież też mówiłam :)

Ale dobrze, że sprawdziłaś, Agnes. Teraz możesz spać spokojnie.

A wizyty z Frankiem w supermarkecie sama Ci zazdroszczę. Ja z moimi jeszcze się tam nie mogę wybrać. Po pierwsze wózek nie przejdzie (mam jeden obok drugiego), a po drugie moje maluchy nie lubią sklepów.

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O rany, wpadłam poczytać:)

Wyslałam Radka po winko, bo musze się odstaresować:)

Więc ino kilka słów:

Malka, co ja tam będę mowiła, gdyby nie Twoje opinie, i Ewy, oczywiście, to ja już połowy włosów na głowie bym nie miała:)

Tabaluga, Franek taaaaki ciekawy swiata. W tesco to jakby, bo ja wiem, w cyrku był? Bo w domu spokojna muzyka, rytm dnia, min tv, a w tesco czy w mieście - tyyyyyyyyle nowości! Problem jest tylko jak jest za głosno, tu jeszcze pozostałosci nadwrażliwości na dźwięk. Juz nie tak jak na poczatku, gdy trzeba było mówić przy krasnalu takim wytłumionym głosem, ale np nie było mowy o wyjściu z nim na spacer w mieście (wiem bo przerabiałam w Wawie przy okazji wizyt w IMiDz).

Swojaczko, to teraz mieszaj zioła z Depsią za raczki:)

Nefer, jeszcze raz dziekuję:)

Hm...ja Cie nie poznam.. Cała odpowiedzialność spoczywa na Tobie:)

Margoth, dziękuję:)

No to teraz lece na winko:)