DPS 19.11.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Oooo, no to fantastycznie, cudownie!!! Franek wszystkich zawojuje, tych z Fundacji TVN też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Fundacja TVN dała nam 2 tys!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy kasę na połowę turnusu!!!!!!!!!!!! Cudnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.11.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Brawo TVN! Super! Bardzo się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.11.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jakis festiwal dobrych wieści, ale chcę się cieszyć, zanim mi mundre dochtóry (sorry EZS, ty ..jestes wyjątkowa:)) znów nie dowalą Franuś dzis na rehabilitacji ustawił sie sam w raczki i..UWAGA..przeniósł siężar ciała na rączki!! Co oznacza ze podniósł swa chuda doopcię z podłogi! Zbierałyśmy zęby z podłogi - ja i pani rehabilitantka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Wielkie brawa Franusiowi Walecznemu :) http://www.spchelmce.pl/attachments/Image/brawo2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 19.11.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 cieszą takie dobre wieści:) tak to jest z tymi krasnalkami...długo nic a potem od razu wielki skok rozwojowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.11.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 dawaj Franuś, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.11.2010 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Dobrej nocki wszystkim licytacje na jutro przygotowane, można iść spać O 9 rehabilitacja a Franczesko o 5.45 zapewne jak zawsze zechce się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Tutaj same dobre wieści. Brawo Franek, brawo Mamo Frnaka. No, juz widać po kim Franio ma takie samozaparcie i wole walki. Agnes Ty jak Frnaka juz wyleczysz, będziesz tak w tym wszystkim dobra, że sama Fundację założysz i będziesz innym pomagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Agus sprobój jeszcze na Poczcie Polskiej, pamiętam, że też kiedys od Nich dostałam duzą kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.11.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Dzieki Żelciu, napiszę Noc masakra - poszłam spać i po pół godzinie Franula zaczął koncertować. Pierwszy raz tak. W końcu dostał paracetamol w doopcie i zasnął po 6. Rehabilitacja odwolana, ale może koło 14 uda się pocwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 To z wrażenia, z nacisku, z radości, że na łapkach te raczki... Będzie dobrze, na pewno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Franio czuję, że Go jutro czeka daleka podróż. Ale zazdroszczę Nefer, że Was jutro spotka i, że Frania ucałuje. Ale zazdroszczę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Poprostu uwielbiam tu zagladac :wave:ten watek tak poprawia mi humor...:wiggle:Brawo Nasz WALECZNY:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Franio czuję, że Go jutro czeka daleka podróż. Ale zazdroszczę Nefer, że Was jutro spotka i, że Frania ucałuje. Ale zazdroszczę!!!! A zazdraszczaj :) Fotelik zamontowany (ależ to teraz kosmiczne technologie ... normalnie szok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Aga, ja też zazdroszczę Nefer i to tak bardzo, że już się zgłaszam na odbiór Was z dworca i transport do Mielna jeśli Wam się uda na ten turnus w przyszłym roku pojechać Foteliki mam dwa, jakiś będzie dobry na bank! Powodzenia w Warszawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 NO i w ten prosty sposób - gdziekolwiek się Franio pojawi z Mamą to ma transport :) I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Aga ... Gratulki dla Frania i buziaki zostawiam. Dawno mnie tu nie było, ale słyszałam co nie co.... Kto i gdzie robi Franiowi neurosensoryczną? Wrocław, Warszawa, czy któraś z dziewczyn w bliżej miejsca zamieszkania...? Czy jeździsz na turnusy do Mazgutowej? Wam by się naprawdę przydało. Co będziesz robić z Franiem w Mielnie... znaczy jakie terapie? Zajedź do Gacna... mają fajną rehabilitacje. Jak możesz to rozejrzyj się za 12 dębów koło Płocka... ponoć też dobrze tam jest i zacznij załatwiać Rusinowice... one są tanie i ruchowo niezłe... I dalej dziewczyno... dalej do przodu i tych wszystkich dokturów nie słuchaj... no może czasami wybiórczo... I bardzo dobrze, że EEG jest w nornie Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.11.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 No wiec jest tak: Franek miał dziś wściek na maxa..chyba naprawde wyczuwa moje emocje:( Próbuje wystawic aukcje, bo dziś się pokończyły i...doopa blada:( Przy tej ilosci drobnicy utknęłam w połowie:( Nic to, musze to zostawić, bo nie jestem jeszcze spakowana a wyjazd z domu o 7.30. Aniu, dzieki za ofertę Kochane kobitki jesteście:) Arniko - 12 Dębów to nasz stały adres:) Franula zaliczy tam swój już 5 turnus (w tym roku i w ogóle)..co jeszcze.. kurka, ze zmęczenia mam problemy z myśleniem:) Diagnozę rozbiła dr M, jeździmy do Wrocławia do Joanny K (ona pracuje z Franiem), na 2011 planuję 1 turnus stacjonarny (5 dni) i 1 wyjazdowy nad morzem, w Mielnie - to w kwestii dr M. Do tego oczywiście ruchowe. Do Gacna nie damy juz rady. Niech sie tylko uda to, co jest zaplanowane a będzie super. O Rusinowicach słyszałam dużo negatywnych opinii:( Dobra, kończę..pakowanko W razie problemów netowych (laptopa biore oczywiscie bo ...All... ) bede słała wieści smsowe:) Lecę Nefer, do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.11.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 No wiec jest tak: O Rusinowicach słyszałam dużo negatywnych opinii:( Oj, szkoda, bo to rzut beretem ode mnie. Już myślałam, że też będę mogła służyć Ci transportem czy jakąkolwiek pomocą. A przyznam szczerze, że niewiele wiem na temat tego ośrodka. Znam tylko lekarza pediatrę-neurologa, który tam pracuje i który opiekował się naszymi maluchami. No i gratulacje dla Franczeska Walecznego :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts